Вижте какво става в Гърция. Докато при нас мафията е ДС при тях реално мафията е ДА. Частният им сектор изнемогва - данъците са доста и тежки, а в същото време раздутата администрация лапа заплати за каквито в частния им сектор могат само да мечтаят. Ситуацията е такава, че раздутата ДА + членовете на семействата на чиновниците и пенсионираните чиновци стават такава маса , че реално могат да избират който им обещае да не ги пипа.
тук сме тръгнали по техния път със страшна сила...идат избори и се съмнявам, че точно тази година някой ще съкрати реални бройки...
какво се прави - съкръщават се незаети щатове и се описват като реална рефорно, но в същото време се измислят нови отдели и комисии, в които се назначават парашутисти.
поздрави и успех
ПП ако виждах читава алтернатива вече щях да съм в опозиция...засега съм само изнервен от милиционерите.
тук сме тръгнали по техния път със страшна сила...идат избори и се съмнявам, че точно тази година някой ще съкрати реални бройки...
какво се прави - съкръщават се незаети щатове и се описват като реална рефорно, но в същото време се измислят нови отдели и комисии, в които се назначават парашутисти.
поздрави и успех
ПП ако виждах читава алтернатива вече щях да съм в опозиция...засега съм само изнервен от милиционерите.
Коментар