Бате Бойко тая сутрин ги е награбил яко.Сега да видим колко ще свали цените.Доколкото разбрах от Танов само бензиностанциите ни удрят с 50 стотинки на литър надценка.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Защо българите плащаме най-високите цени на дизела в ЕС, спрямо цената на бензина?
Collapse
X
-
drakkar
Автомобили може да прави само един европейски производител, всичко друго е имитация на автомобил.БМВ 3-та серия на газ, като електрониката на инжекциона съм я променил, така че не следва - копира точно бензиновото ЕКЮ и има диапазон при определени обороти и показания на дебитомера да намалява количеството гориво . Дори под 5 на дълъг път може да падне разхода и то на газ.Естественно на бензин въобще не може да работи, пали си на газ но инжекторите също не са тези стандартните прави и монтирани много преди всмукателните клапани и така. Колите ви са направени от производителите да харчат много гориво, затова разхода им е висок въпреки че са пълни с технологиии които позволяват да са много по икономични...в пъти по икономични.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнениеИ какъв е този автомобил, че ми стана много интересно ?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнениеИ какъв е този автомобил, че ми стана много интересно ?!
5-6 бири и газ.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеТака караме по икономични автомобили, на мен горивото за 100км ми е 5-6лева.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнениеКо,коооо!?!? Зареждам само от там, и от доста време не съм си правил засичане.............................
Коментар
-
Христо Ботев
В механата
Тежко, тежко! Вино дайте!
Пиян дано аз забравя
туй, що, глупци, вий не знайте
позор ли е или слава!
Да забравя край свой роден,
бащина си мила стряха
и тез, що в мен дух свободен,
дух за борба завещаха!
Да забравя род свой беден,
гробът бащин, плачът майчин, -
тез, що залъкът наеден
грабят с благороден начин, -
грабят от народът гладен,
граби подъл чорбаджия,
за злато търговец жаден
и поп с божа литургия!
Грабете го, неразбрани!
Грабете го! Кой ви бърка?
Скоро той не ще да стане:
ний сме синца с чаши в ръка!
Пием, пеем буйни песни
и зъбим се на тирана;
механите са нам тесни -
крещим: "Хайде на Балкана!"
Крещим, но щом изтрезнеем,
забравяме думи, клетви,
и немеем и се смеем
пред народни свети жертви!
А тиранинът върлува
и безчести край наш роден:
коли, беси, бие, псува
и глоби народ поробен!
О, налейте! Ще да пия!
На душа ми да олекне,
чувства трезви да убия,
ръка мъжка да омекне!
Ще да пия на пук врагу,
на пук и вам, патриоти,
аз вече нямам мило, драго,
а вий... вий сте идиоти!"Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Patilan Разгледай мнениеда, имах същият проблем с ОМВ, мощността намаля, а разхода се увличи с 1.5-2 л/100.... и вече не зареждам там.http://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от Натрий Разгледай мнениеВ събота заредих на OMV, веднага след това тягата на автомобила осезателно намаля.
Някой имал ли е такъв проблем? Има ли причина да си мисля, че са ми пробутали разредено гориво?
да, имах същият проблем с ОМВ, мощността намаля, а разхода се увличи с 1.5-2 л/100.... и вече не зареждам там.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kriza64 Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАз зареждам на бензиностанции на Лукойл и на Газпром и проблеми нямам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАз зареждам на бензиностанции на Лукойл и на Газпром и проблеми нямам.
Коментар
Коментар