IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Перспективни специалности в УНСС

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Тва звучи добре
    3.8.1.13. Предприемачество
    Интересно какво ли ще се учи

Инак на времето аз бях в топ специалността "Маркетинг и мениджмънт" Напушва ме на смях.... Така де, дипломиран директор съм
    Тази специалност предприемачество е нова и каква подготовка ще дава много не ми е ясна.Това бизнес информатика предизвиква любопитство
    Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
      МАМУН да не си учил само ти за директор
      И аз съм учил за такъв !!!
      Завършил съм Икономика на индустрията в кръжока
      Тва си е най-директорскаъа специалност таме
      Има 3-4 човека там дето са на топ ниво
      и още са там (младите не ги знам) и затова
      си я рекламирам специалносттa на playmen
      Tука разни като папагали повтрарят
      счетоводство та счетоводство. Не е нужно
      да научиш сметкоплана низуст за да станеш
      счети, а по скоро само принципите да знаеш.
      Винаги съм казвал, че да шишеш, смяташ,
      делиш и умножаваш се учи до трети клас
      Да разбереш принципите на управление на
      стопанските субекти, мотивация на персона,
      инвестиций и иноваций и как требе да
      протича процеса по осъществяването им
      са малко по-сложни неща и точно в кръжока
      специалността Икономика на индустрията
      с нейните няколко преподаватели дето
      са на супер ниво дават възможност
      на човек дето ИСКА ДА СЕ НАУЧИ
      да го направи !!!!
      Добро утро Реде,а стопанска логистика що за специализация е?

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
        Тва звучи добре

Инак на времето аз бях в топ специалността "Маркетинг и мениджмънт" Напушва ме на смях.... Така де, дипломиран директор съм
        МАМУН да не си учил само ти за директор
        И аз съм учил за такъв !!!
        Завършил съм Икономика на индустрията в кръжока
        Тва си е най-директорскаъа специалност таме
        Има 3-4 човека там дето са на топ ниво
        и още са там (младите не ги знам) и затова
        си я рекламирам специалносттa на playmen
        Tука разни като папагали повтрарят
        счетоводство та счетоводство. Не е нужно
        да научиш сметкоплана низуст за да станеш
        счети, а по скоро само принципите да знаеш.
        Винаги съм казвал, че да шишеш, смяташ,
        делиш и умножаваш се учи до трети клас
        Да разбереш принципите на управление на
        стопанските субекти, мотивация на персона,
        инвестиций и иноваций и как требе да
        протича процеса по осъществяването им
        са малко по-сложни неща и точно в кръжока
        специалността Икономика на индустрията
        с нейните няколко преподаватели дето
        са на супер ниво дават възможност
        на човек дето ИСКА ДА СЕ НАУЧИ
        да го направи !!!!
        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Тва звучи добре

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
            Разбрах това.Все пак не е късно.Само две години е загубил.Иначе счетоводство.Но после трябва да попадне на добри учители и да се научи.Другото в УНСС е тотална плява магии фокусти с цел събиране на студенти щото държавата плаща на калпак.Да сте чули в съвременния свят инженерите да се оплакват?
            Ей мамка му и комерсия,навсякъде изкриви всичко.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
              Социология, антропология и науки за културата
              Международни отношения
              Подскажи ми идея за по-късна реализация с тези специалности,иначе за интересни...интересни са.Аз като студент живях със социолог в една квартира и постоянно му четях учебниците

Коментар

• ей това е кофтито - трябва да избере "детето" нещо, което го влече/има интереси,
                а се оказва, че 90% е талаш
                и се получава то ли избира или просто ........
                “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                  Бате Пешо много ти благодаря,но става дума за сина ми а той вече е втора година УНСС,тъй че трябва избира тук,а и математиката там е на доста по-високо ниво
                  Разбрах това.Все пак не е късно.Само две години е загубил.Иначе счетоводство.Но после трябва да попадне на добри учители и да се научи.Другото в УНСС е тотална плява магии фокусти с цел събиране на студенти щото държавата плаща на калпак.Да сте чули в съвременния свят инженерите да се оплакват?

Коментар

• Поразгледай Икономика на индустрията.
                    То по принцип са Финанси и Индустриално управление.
                    Другото е талаш.
                    Пък и всеки свършил там може да стане счети !!!!
                    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                      Социология, антропология и науки за културата
                      Международни отношения

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                        Ами опита ми показва че най добре се реализират завършилите Финанси или Счетоводство в УНСС деца... Аз личнио бих предпочел счетоводството, защото е по приложимо в живота, дава занаят и има база за развитие. За добрите счетоводители няма безработица. А и е база за реализация във всяка една организация по натам - банки, застр.дружества итн. Та според мен няма да сбъркаш ако детето (аз с така викам, но съзнавам че се касае за пълнолетна личност) изкара една магистратура по Счетоводство.... Поне ще има базата, минимума за успех в живота.. на там от него си зависи...

Става дума за избор на специалност след втори курс в Бизнес факултета,а за магистратура да .

Коментар

• Ами опита ми показва че най добре се реализират завършилите Финанси или Счетоводство в УНСС деца... Аз личнио бих предпочел счетоводството, защото е по приложимо в живота, дава занаят и има база за развитие. За добрите счетоводители няма безработица. А и е база за реализация във всяка една организация по натам - банки, застр.дружества итн. Та според мен няма да сбъркаш ако детето (аз с така викам, но съзнавам че се касае за пълнолетна личност) изкара една магистратура по Счетоводство.... Поне ще има базата, минимума за успех в живота.. на там от него си зависи...

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                            Пламене тук перспективни специалности няма.Зарежи това училище и иди в ТУ.Там може да станеш компютърен инженер или машинен или авиационен.Безработни инженери в момента няма.И по цял свят ги търсят.Финансовите шменти капели приключиха както и адвокатските.Ако искаш добър живот стани инженер.
                            Бате Пешо много ти благодаря,но става дума за сина ми а той вече е втора година УНСС,тъй че трябва избира тук,а и математиката там е на доста по-високо ниво

Коментар

• Пламене тук перспективни специалности няма.Зарежи това училище и иди в ТУ.Там може да станеш компютърен инженер или машинен или авиационен.Безработни инженери в момента няма.И по цял свят ги търсят.Финансовите шменти капели приключиха както и адвокатските.Ако искаш добър живот стани инженер.

Коментар

• Перспективни специалности в УНСС

Здравейте,може ли да прокоментирате ,кои специалности в УНСС са най-перспективни ,най-търсени в практиката от гледна точка намиране на работа ,кариерно израстване и т.н. Тук ще изложа възможностите за избор в направление Бизнес икономика.Предстои ми избор.Ще бъда благодарен на всички ,които споделят вижданията си и ги обосноват.
                                http://priem.unwe.acad.bg/2011/?m=2&p=5.1&id=
                                Last edited by playmen; 17.11.2011, 23:10.
                              Working...
                              X