Първоначално изпратено от НАИВHИК
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Перспективни специалности в УНСС
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеМАМУН да не си учил само ти за директор
И аз съм учил за такъв !!!
Завършил съм Икономика на индустрията в кръжока
Тва си е най-директорскаъа специалност таме
Има 3-4 човека там дето са на топ ниво
и още са там (младите не ги знам) и затова
си я рекламирам специалносттa на playmen
Tука разни като папагали повтрарят
счетоводство та счетоводство. Не е нужно
да научиш сметкоплана низуст за да станеш
счети, а по скоро само принципите да знаеш.
Винаги съм казвал, че да шишеш, смяташ,
делиш и умножаваш се учи до трети клас
Да разбереш принципите на управление на
стопанските субекти, мотивация на персона,
инвестиций и иноваций и как требе да
протича процеса по осъществяването им
са малко по-сложни неща и точно в кръжока
специалността Икономика на индустрията
с нейните няколко преподаватели дето
са на супер ниво дават възможност
на човек дето ИСКА ДА СЕ НАУЧИ
да го направи !!!!Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеТва звучи добре
3.8.1.13. Предприемачество
Интересно какво ли ще се учи
Инак на времето аз бях в топ специалността "Маркетинг и мениджмънт" Напушва ме на смях.... Така де, дипломиран директор съм
И аз съм учил за такъв !!!
Завършил съм Икономика на индустрията в кръжока
Тва си е най-директорскаъа специалност таме
Има 3-4 човека там дето са на топ ниво
и още са там (младите не ги знам) и затова
си я рекламирам специалносттa на playmen
Tука разни като папагали повтрарят
счетоводство та счетоводство. Не е нужно
да научиш сметкоплана низуст за да станеш
счети, а по скоро само принципите да знаеш.
Винаги съм казвал, че да шишеш, смяташ,
делиш и умножаваш се учи до трети клас
Да разбереш принципите на управление на
стопанските субекти, мотивация на персона,
инвестиций и иноваций и как требе да
протича процеса по осъществяването им
са малко по-сложни неща и точно в кръжока
специалността Икономика на индустрията
с нейните няколко преподаватели дето
са на супер ниво дават възможност
на човек дето ИСКА ДА СЕ НАУЧИ
да го направи !!!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеРазбрах това.Все пак не е късно.Само две години е загубил.Иначе счетоводство.Но после трябва да попадне на добри учители и да се научи.Другото в УНСС е тотална плява магии фокусти с цел събиране на студенти щото държавата плаща на калпак.Да сте чули в съвременния свят инженерите да се оплакват?Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеСоциология, антропология и науки за културата
Международни отношенияЖивотът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнениеБате Пешо много ти благодаря,но става дума за сина ми а той вече е втора година УНСС,тъй че трябва избира тук,а и математиката там е на доста по-високо ниво
Коментар
-
Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
Международни отношения
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеАми опита ми показва че най добре се реализират завършилите Финанси или Счетоводство в УНСС деца... Аз личнио бих предпочел счетоводството, защото е по приложимо в живота, дава занаят и има база за развитие. За добрите счетоводители няма безработица. А и е база за реализация във всяка една организация по натам - банки, застр.дружества итн. Та според мен няма да сбъркаш ако детето (аз с така викам, но съзнавам че се касае за пълнолетна личност) изкара една магистратура по Счетоводство.... Поне ще има базата, минимума за успех в живота.. на там от него си зависи...
Става дума за избор на специалност след втори курс в Бизнес факултета,а за магистратура да .Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Ами опита ми показва че най добре се реализират завършилите Финанси или Счетоводство в УНСС деца... Аз личнио бих предпочел счетоводството, защото е по приложимо в живота, дава занаят и има база за развитие. За добрите счетоводители няма безработица. А и е база за реализация във всяка една организация по натам - банки, застр.дружества итн. Та според мен няма да сбъркаш ако детето (аз с така викам, но съзнавам че се касае за пълнолетна личност) изкара една магистратура по Счетоводство.... Поне ще има базата, минимума за успех в живота.. на там от него си зависи...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеПламене тук перспективни специалности няма.Зарежи това училище и иди в ТУ.Там може да станеш компютърен инженер или машинен или авиационен.Безработни инженери в момента няма.И по цял свят ги търсят.Финансовите шменти капели приключиха както и адвокатските.Ако искаш добър живот стани инженер.Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Пламене тук перспективни специалности няма.Зарежи това училище и иди в ТУ.Там може да станеш компютърен инженер или машинен или авиационен.Безработни инженери в момента няма.И по цял свят ги търсят.Финансовите шменти капели приключиха както и адвокатските.Ако искаш добър живот стани инженер.
Коментар
-
Перспективни специалности в УНСС
Здравейте,може ли да прокоментирате ,кои специалности в УНСС са най-перспективни ,най-търсени в практиката от гледна точка намиране на работа ,кариерно израстване и т.н. Тук ще изложа възможностите за избор в направление Бизнес икономика.Предстои ми избор.Ще бъда благодарен на всички ,които споделят вижданията си и ги обосноват.
http://priem.unwe.acad.bg/2011/?m=2&p=5.1&id=Last edited by playmen; 17.11.2011, 23:10.Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар