Първоначално изпратено от VP
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Перспективни специалности в УНСС
Collapse
X
-
Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
-
Първоначално изпратено от Minavast Разгледай мнениеАми не е лошо един майсторски клас да води г-н Дянков.Знае ли човек-може да помогне и на кадровата криза
А сериозно-с навлизането на е-карти,копируеми с ютия,е-правителство,е-магистрали ,е-тикви и е-интелект назрява Проблем.Кои са годните доказателсва пред съда,или пред бога,мафията(според вероизповеданието).Един курс между МЕИ И УНСC?За експерти по информационна сигурност
Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнениеПишете!Всякакви мнения по темата ще са от полза!
А сериозно-с навлизането на е-карти,копируеми с ютия,е-правителство,е-магистрали ,е-тикви и е-интелект назрява Проблем.Кои са годните доказателсва пред съда,или пред бога,мафията(според вероизповеданието).Един курс между МЕИ И УНСC?За експерти по информационна сигурност
Коментар
-
според мен доста перспективна си е бизнес администрацията със специализация бизнес комуникации, преди време си спомням, че като специалност го имаше в магистърската програма, иначе и за бакалавърска степен си има бизнес администрация, набляга се на мениджмънта и езиците, за мен лично това си е една от водещите и перспективни специалности, редом с финансите и счетоводството.
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеАз като възпитаник на УНСС-то мога да дам един съвет: Що си губите времето ? Образованието там е пародия! Имам по-ниски оценки дори от най-големите "незнаещи", които са отличници, ама и сложна лихва не знаят как се смята (не се шегувам). Нямам думи просто! Там завършват хора, които не могат да ти кажат и две думи на тема икономика, горко им на работодателите ако наемат някой от моя курс... с малки изключенияЖивотът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Аз като възпитаник на УНСС-то мога да дам един съвет: Що си губите времето ? Образованието там е пародия! Имам по-ниски оценки дори от най-големите "незнаещи", които са отличници, ама и сложна лихва не знаят как се смята (не се шегувам). Нямам думи просто! Там завършват хора, които не могат да ти кажат и две думи на тема икономика, горко им на работодателите ако наемат някой от моя курс... с малки изключенияМнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеПламене за последно ти пиша.Две години не е голяма загуба.На младежа може и да му признаят някаква математика в ТУ.Той е принуден да избира от 20 чувала все нищо.Каквото и да избере все ще сбърка и пътя после е за никъде.как си го представяш младежа завършил за директор или за дрънкач на празни приказки като излезе на пазара на труда.Ако ти нямаш фирма да го вземеш никой няма да го вземе.Или счетоводство или ТУ.От директори няма нужда има нужда от бачкери.Който иска да е директор сега после ще реве.На едни мои близки дъщеря им завърши преприемачество и сега си бие главата.Ще записва магистратура по счетоводство.Замисли се още не е късно.Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Пламене за последно ти пиша.Две години не е голяма загуба.На младежа може и да му признаят някаква математика в ТУ.Той е принуден да избира от 20 чувала все нищо.Каквото и да избере все ще сбърка и пътя после е за никъде.как си го представяш младежа завършил за директор или за дрънкач на празни приказки като излезе на пазара на труда.Ако ти нямаш фирма да го вземеш никой няма да го вземе.Или счетоводство или ТУ.От директори няма нужда има нужда от бачкери.Който иска да е директор сега после ще реве.На едни мои близки дъщеря им завърши преприемачество и сега си бие главата.Ще записва магистратура по счетоводство.Замисли се още не е късно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнениеНа мен не ми е ясно Какво точно работят завършилите ст.логистика--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеМного е тясно специализирано това !!!
По-добре е да се учат по-широките специалности
където е заложено изучаването на принципите
на управлението !!!Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеТова от моите впечатления - не се учи. Това е в сърцето. Но пък звучи интересно--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнениеТази специалност предприемачество е нова и каква подготовка ще дава много не ми е ясна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнениеДобро утро Реде,а стопанска логистика що за специализация е?
По-добре е да се учат по-широките специалности
където е заложено изучаването на принципите
на управлението !!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
Коментар
Коментар