IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Перспективни специалности в УНСС

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от VP Разгледай мнение
    Таз година завърших МИО, всичките ми колеги се спряват доста добре на пазара на труда....
    А това за инженерите не го слушай. Просто тръгват по-добре като заплащане, но бизнес образованието носи големите пари след 10тина години. Справка - на запад.
    Точно ти ми трябваш! Благодаря ти ,обаче той не може да запише МИО понеже е в поднаправление икономика и бизнес т.е. от там предлагащите се специалности трябва да избира.Аз в първия си пост съм дал линк ,където можеш да видиш предлагания избор от специалности.
    Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Таз година завърших МИО, всичките ми колеги се спряват доста добре на пазара на труда....
      А това за инженерите не го слушай. Просто тръгват по-добре като заплащане, но бизнес образованието носи големите пари след 10тина години. Справка - на запад.

Коментар

• Първоначално изпратено от Minavast Разгледай мнение
        Ами не е лошо един майсторски клас да води г-н Дянков.Знае ли човек-може да помогне и на кадровата криза
        А сериозно-с навлизането на е-карти,копируеми с ютия,е-правителство,е-магистрали ,е-тикви и е-интелект назрява Проблем.Кои са годните доказателсва пред съда,или пред бога,мафията(според вероизповеданието).Един курс между МЕИ И УНСC?За експерти по информационна сигурност
        А това като специалност 3.8.1.19. Икономика на отбраната и сигурността или по-скоро това се доближава до твоята идея 3.8.1.9. Бизнес информатика

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
          Пишете!Всякакви мнения по темата ще са от полза!
          Ами не е лошо един майсторски клас да води г-н Дянков.Знае ли човек-може да помогне и на кадровата криза
          А сериозно-с навлизането на е-карти,копируеми с ютия,е-правителство,е-магистрали ,е-тикви и е-интелект назрява Проблем.Кои са годните доказателсва пред съда,или пред бога,мафията(според вероизповеданието).Един курс между МЕИ И УНСC?За експерти по информационна сигурност

Коментар

• според мен доста перспективна си е бизнес администрацията със специализация бизнес комуникации, преди време си спомням, че като специалност го имаше в магистърската програма, иначе и за бакалавърска степен си има бизнес администрация, набляга се на мениджмънта и езиците, за мен лично това си е една от водещите и перспективни специалности, редом с финансите и счетоводството.

Коментар

• Пишете!Всякакви мнения по темата ще са от полза!

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                Аз като възпитаник на УНСС-то мога да дам един съвет: Що си губите времето ? Образованието там е пародия! Имам по-ниски оценки дори от най-големите "незнаещи", които са отличници, ама и сложна лихва не знаят как се смята (не се шегувам). Нямам думи просто! Там завършват хора, които не могат да ти кажат и две думи на тема икономика, горко им на работодателите ако наемат някой от моя курс... с малки изключения
                Стига бе,не ме обезкуражавай.То ученето и знанието във времето на интернет в по-голяма част са функция на учещия ,а не на средата.Кажи нещо по-конкретно

Коментар

• Аз като възпитаник на УНСС-то мога да дам един съвет: Що си губите времето ? Образованието там е пародия! Имам по-ниски оценки дори от най-големите "незнаещи", които са отличници, ама и сложна лихва не знаят как се смята (не се шегувам). Нямам думи просто! Там завършват хора, които не могат да ти кажат и две думи на тема икономика, горко им на работодателите ако наемат някой от моя курс... с малки изключения
                  Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                    Пламене за последно ти пиша.Две години не е голяма загуба.На младежа може и да му признаят някаква математика в ТУ.Той е принуден да избира от 20 чувала все нищо.Каквото и да избере все ще сбърка и пътя после е за никъде.как си го представяш младежа завършил за директор или за дрънкач на празни приказки като излезе на пазара на труда.Ако ти нямаш фирма да го вземеш никой няма да го вземе.Или счетоводство или ТУ.От директори няма нужда има нужда от бачкери.Който иска да е директор сега после ще реве.На едни мои близки дъщеря им завърши преприемачество и сега си бие главата.Ще записва магистратура по счетоводство.Замисли се още не е късно.
                    Аз приемам съвета ти много сериозно,и това е един от вариянтите,които ще обсъдим.Благодаря ти.Ако ли пък разбереш нещо ново пак пиши.На нас в момента ни трябват различни гледни точки,които да избистрят кашата в главата или да я направят по-голяма.Аз съм наясно ,че универсални решения няма

Коментар

• Пламене за последно ти пиша.Две години не е голяма загуба.На младежа може и да му признаят някаква математика в ТУ.Той е принуден да избира от 20 чувала все нищо.Каквото и да избере все ще сбърка и пътя после е за никъде.как си го представяш младежа завършил за директор или за дрънкач на празни приказки като излезе на пазара на труда.Ако ти нямаш фирма да го вземеш никой няма да го вземе.Или счетоводство или ТУ.От директори няма нужда има нужда от бачкери.Който иска да е директор сега после ще реве.На едни мои близки дъщеря им завърши преприемачество и сега си бие главата.Ще записва магистратура по счетоводство.Замисли се още не е късно.

Коментар

На мен не ми е ясно Какво точно работят завършилите ст.логистика
                        Диспечер в някоя автогара
                        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                          Много е тясно специализирано това !!!
                          По-добре е да се учат по-широките специалности
                          където е заложено изучаването на принципите
                          на управлението !!!
                          На мен не ми е ясно Какво точно работят завършилите ст.логистика

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                            Това от моите впечатления - не се учи. Това е в сърцето. Но пък звучи интересно
                            УМЕН МАМУН УМЕН !!!!

Коментар

Тази специалност предприемачество е нова и каква подготовка ще дава много не ми е ясна.
                              Това от моите впечатления - не се учи. Това е в сърцето. Но пък звучи интересно

Коментар

Добро утро Реде,а стопанска логистика що за специализация е?
                                Много е тясно специализирано това !!!
                                По-добре е да се учат по-широките специалности
                                където е заложено изучаването на принципите
                                на управлението !!!

Коментар

Working...
                                X