Първоначално изпратено от Xman1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Започна ли нова рецесия ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнениеСтига с този Елиот. Пазарите следват реалността, а не някакви вълнови теории или хороскопи. Никой не знае какво ще стане през 2012/2013, много предполагат, но реалността може да бъде друга.
Коментар
-
Под 667 е една илюзия... по-скоро 1667 .
Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнениезапочна "w" от формацията "Vw" - ама то още през май - на sp500 ниво 1371
според Елиът-спецовете - тази вълна може да потопи sp500 до нива под 667 през 2012/13Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Ако Бог прати добри климатични условия в България криза няма да има за мен.Да се роди жито слънчоглед царевица плодове и зеленчуци животните да са здрави.На борсата какво става изобщо не ми дреме.Ама разни тарикати и спекуланти щели да загубят ама банки ще фалират много им здраве.Да не са били алчни.Тези хора имат нужда от отрезвяване.Ама яко отрезвяване.Отворили са едни задници да лапнат целия свят.Това няма да стане.Накрая ще стане война и ще бъдат ометени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнениезапочна "w" от формацията "Vw" - ама то още през май - на sp500 ниво 1371
според Елиът-спецовете - тази вълна може да потопи sp500 до нива под 667 през 2012/13
Коментар
-
Започна ли нова рецесия ?
Дали днешното срутване на индексите не е предпоставка за нова рецесия ? Ще тръгне ли световна икономика отново нагоре или кризата ще има двойно дъно както някои вече прогнозираха ?Last edited by Xman1; 23.09.2011, 03:04.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар