IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Започна ли нова рецесия ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
    Дали днешното срутване на индексите не е предпоставка за нова рецесия ? Ще тръгне ли световна икономика отново нагоре или кризата ще има двойно дъно както някои вече прогнозираха ?
    Кризата свърши.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнение
      Стига с този Елиот. Пазарите следват реалността, а не някакви вълнови теории или хороскопи. Никой не знае какво ще стане през 2012/2013, много предполагат, но реалността може да бъде друга.
      Все едно казваш: "Стига със законите на пазара. Ще стане това, което на мене ми се иска"....

Коментар

• Под 667 е една илюзия... по-скоро 1667 .

Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнение
        започна "w" от формацията "Vw" - ама то още през май - на sp500 ниво 1371

според Елиът-спецовете - тази вълна може да потопи sp500 до нива под 667 през 2012/13
        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Ако Бог прати добри климатични условия в България криза няма да има за мен.Да се роди жито слънчоглед царевица плодове и зеленчуци животните да са здрави.На борсата какво става изобщо не ми дреме.Ама разни тарикати и спекуланти щели да загубят ама банки ще фалират много им здраве.Да не са били алчни.Тези хора имат нужда от отрезвяване.Ама яко отрезвяване.Отворили са едни задници да лапнат целия свят.Това няма да стане.Накрая ще стане война и ще бъдат ометени.

Коментар

• Рецесия

Много сме си добре, светът тепърва ще се изпълва с възможности.
            “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от Longin Разгледай мнение
              започна "w" от формацията "Vw" - ама то още през май - на sp500 ниво 1371

според Елиът-спецовете - тази вълна може да потопи sp500 до нива под 667 през 2012/13
              Стига с този Елиот. Пазарите следват реалността, а не някакви вълнови теории или хороскопи. Никой не знае какво ще стане през 2012/2013, много предполагат, но реалността може да бъде друга.

Коментар

• започна "w" от формацията "Vw" - ама то още през май - на sp500 ниво 1371

"the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Започна ли нова рецесия ?

Дали днешното срутване на индексите не е предпоставка за нова рецесия ? Ще тръгне ли световна икономика отново нагоре или кризата ще има двойно дъно както някои вече прогнозираха ?
                  Last edited by Xman1; 23.09.2011, 03:04.
                Working...
                X