IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бойко Борисов отчете, че средната заплата в IT сектора е 7-8 хиляди лева на месец

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение
    нали само джеими изкава много пари от ит и форекс другите нищо не разбираме и не печелим... да бизнеса е несигурен и не всеки месец мога да съм сигурен колко ще изкрам щото не всички клиенти са на абонамент... (липсата на сигурност на работното място е много кофти за някои) ама всеки ден спя докато се наспя ставам с часовник само няколко пъти в годината и работя за по няколко часа и то не всеки ден нали съм шефче и съдружник...
    Ах да, САП е адски несигурна компания - току-виж утре фалира и ме остави безработен
    Имаш доста сбъркани представи - но от джуниъри в ЛинкедИн така става.

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
      Чудесно умея да чета въпреки сбърканото ти писане. Предвид къде работя няма смисъл да ме убеждаваш в това колко печеливша е поддръжката, останалите ти булшити меко казано ще ги подмина с присмех. Не се засягаш много, нали?
      нали само джеими изкава много пари от ит и форекс другите нищо не разбираме и не печелим... да бизнеса е несигурен и не всеки месец мога да съм сигурен колко ще изкрам щото не всички клиенти са бизнеси на абонамент... (липсата на сигурност на работното място е много кофти за някои) ама всеки ден спя докато се наспя ставам с часовник само няколко пъти в годината и работя за по няколко часа и то не всеки ден нали съм шефче и съдружник...
      Last edited by marketleverage; 10.04.2011, 00:53.
      mWPCloud.com

Коментар

Цитирал съм ти по-долу какво не си налучкал, по-ясно от собствените ти думи не мога

Леко да подскажа - цифрите дето си ги дал са под чистите заплати и то с доста. Но не чак в пъти, за съжаление Понеже вероятно си позабравил как са данъци и удръжки в БГ - около 30%-тина се събират някъде.
        ако трябва да съм честен само за кока кола и ибм са ми най-неточни данните защото са ми най чужди за другото:

за сап програмиста каза че съм оцелил

а за HPтата няма да се отметна че цифрите са такива каквито аз казвам на теб от къде са ти данните
        mWPCloud.com

Коментар

единия бизнес в които имам дял е поддръжка и повярвай ми печели се по добре отколкото да програмирането и се мултиплицира с труда на персонала не ми и трябва да работя в смисъла на джоб камоли в бг... ама нали средните заплатите станали по 7-8 бона затова казах че се замисля научисе да четеш кои какво пише...
          Чудесно умея да чета въпреки сбърканото ти писане. Предвид къде работя няма смисъл да ме убеждаваш в това колко печеливша е поддръжката, останалите ти булшити меко казано ще ги подмина с присмех. Не се засягаш много, нали?

Коментар

ПП: Не се обиждай ама никой не размита за тебе в БГ. Имам ги такива, леко са разочаровани че не се класират
            единия бизнес в които имам дял е поддръжка и повярвай ми печели се по добре отколкото да програмирането и се мултиплицира с труда на персонала не ми и трябва да работя в смисъла на джоб камоли в бг... ама нали средните заплатите станали по 7-8 бона затова казах че се замисля научисе да четеш кои какво пише...
            mWPCloud.com

Коментар

иначе най точните данни са само за CEO то на нетинфо само тои взима цитираната в темата заплата
              Всъщност не я взима. Това е обява за работа, колко взима може да се каже след като сключи договора си. Сериозна кинта е - но не отговаря на позицията според мене.

Коментар

я пак кажи от 10 колко не съм оцелил ? че са пълни глупости едно две ?
                Цитирал съм ти по-долу какво не си налучкал, по-ясно от собствените ти думи не мога

Леко да подскажа - цифрите дето си ги дал са под чистите заплати и то с доста. Но не чак в пъти, за съжаление Понеже вероятно си позабравил как са данъци и удръжки в БГ - около 30%-тина се събират някъде.

Коментар

• иначе най точните данни са само за CEO то на нетинфо само тои взима цитираната в темата заплата
                  mWPCloud.com

Коментар

Ами БРАВО само че аз работя в БГ Лабса като QA и имам представа от първа ръка, имам предложения и за Кока Кола, СофтуерАГ и т.н.
                    Та кой се изказа неподготвен, я ми сподели? Казвах ти че си в средата си (джуниъри) ама не ти се вярва, освен да ме разсмиваш друго не правиш в момента
                    я пак кажи от 10 колко не съм оцелил ? че са пълни глупости едно две ?
                    mWPCloud.com

Коментар

хаха кои се изказа неподготвен хората тето ги взимат тия пари ги има за приятели във фейсбук сега кажи къде взимат повече отколкот съм казал еднама мацка във хп даже обучаваше джуниъри 2,5 а е тръгнала от 1,6
                      Ами БРАВО само че аз работя в БГ Лабса като QA и имам представа от първа ръка, имам предложения и за Кока Кола, СофтуерАГ и т.н.
                      Та кой се изказа неподготвен, я ми сподели? Казвах ти че си в средата си (джуниъри) ама не ти се вярва, освен да ме разсмиваш друго не правиш в момента

Коментар

• хаха кои се изказа неподготвен хората тето ги взимат тия пари ги има за приятели във фейсбук сега кажи къде взимат повече отколкот съм казал еднама мацка във хп даже обучаваше джуниъри на 2,5 а е тръгнала от 1,6
                        и тя каза че менижмънта им взима петичка (не немците)

ь

за ибм казах за кои има данни

за сеото не можеш да я обориш обявата

сапа признаваш че съм го оцелил
                        Last edited by marketleverage; 10.04.2011, 00:24.
                        mWPCloud.com

Коментар

ако бяха толкова средните заплати даже и аз бих се върнал в бг и бих се хванал да си работя а бизнеса ще го оставя на автопилот.....

................................................

иначе преди данъци и осигуровки

сап тестер кока кола 1500 лв.

саплабс програмист 3 и нещо има и на по малко

HP-тата са масово левел 1 съпорт 1600+

ако са се квалифицирали нагоре до към 2500

мениджмънт тук е възможно да стигат
                          до петичка

ibm 1600-1800 за мениджмънта нямам данни
                          Данните ти са леко гола-вода ама поне си пробвал. Като се изключи САП-прогито, останалите цифри са типични за джуниърите - оставам с впечатление че са обичайната ти среда...

ПП: Не се обиждай ама никой не размита за тебе в БГ. Имам ги такива, леко са разочаровани че не се класират

Коментар

• Първоначално изпратено от zaho Разгледай мнение
                            можеш ли да го твърдиш за всички фирми.
                            САП например

ако бяха толкова средните заплати даже и аз бих се върнал в бг и бих се хванал да си работя а бизнеса ще го оставя на автопилот.....

имаше обява за CEO на нетинфо (abv.bg) обявената заплата беше от 80 000 до 100 000 лева годишно
                            това сео ще взима средно ниво заплата незнае как се е минал a ще е шеф на 150 човека дето взимат колкото него...

ето линк до копие на обявата че са я изтрили в linkedin

http://interactive-share.com/?p=765

Type: Full-time
                            Experience: Executive
                            Functions: Management, General Business
                            Industries: Information Services, Internet, Consumer Services, Entertainment
                            Posted: January 7, 2009
                            Pay Range: 80,000 BGN - 100,000 BGN Per Year
                            Pay Description: Above is just base. Shares and bonuses.
                            Referral Bonus: 5,000 BGN for Anyone

Както виждате от последният ред по-горе има бонус от 5 000 лв. за всеки един от вас, който препоръча човек който в последствие стане CEO на най-голямата медийна група у нас.

Ето и пълният текст на обявата, предупреждавам много е дълъг, но за сметка на това много интересени неща има в текста:

Job Description

At the helm of a very dynamic and flat organization in a fast-moving industry, the CEO will have the primary task of steering the Company ably and with a vision to assure that Net Info remains the undisputed leader in the space and sets the pace of development in the market. The key areas of focus for the CEO will be as follows.

Strategy
                            In the ever-changing digital environment, where technological developments and new business models can create competitors overnight, having a strategic vision, combined with an ability to quickly assess new threats and opportunities and change course if necessary will be a key factor of success for the CEO. About 30 to 40% of the CEO’s time will be d

иначе преди данъци и осигуровки

сап тестер кока кола 1500 лв.

саплабс програмист 3 и нещо има и на по малко

HP-тата са масово левел 1 съпорт 1600+

ако са се квалифицирали нагоре до към 2500

мениджмънт тук е възможно да стигат
                            до петичка

ibm 1600-1800 за мениджмънта нямам данни

фирма осигуряваща подръжка на компютри включително и държавни учреждения 800 -1000 лева
                            Last edited by marketleverage; 10.04.2011, 00:19.
                            mWPCloud.com

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                              .. Отмъщението никога не е носело това, което някой се е надявал че ще му донесе! И смяната на една власт с друга няма да реши проблемите. Другаде е разковничето...
                              Да се уповаваме на бога ли Я зарежи тия глупости.
                              Хората искат отмъщение. Излез на улицата и ги питай ако не вярваш.
                              И колкото по-брутално и бързо е то, толкова ще са по-благодарни на всеки който им го даде.
                              А разправата с предната власт и управляваща класа и конфискацията и преразпределението на богатствата и е признат и за бизнеса и за населението и за инвеститорите в чужбина, че връщане назад няма!
                              Отмъщението е и част от правосъдието. Ако една държава не наказва престъпниците, тя губи доверие. По твоята теза и Нюрнбергските процеси не биваше да има, а канибала Андрей Чикатило трябваше да е жив и да му дават малки дечица за закуска. Управляващата до сега шайка дегенерати не е по-добра. Тя е изгонила от страната, убила с глад и болести над 2 милиона човека! Това е геноцид, като този в Руанда, в Камбоджа, в Босна, макар и за 22 години, а не за 4-5.
                              Близките на над 2 милиона жертви и прокудени българи крещят за отмъщение!
                              Който им го даде и пожертва сегашните дегенерати и семействата им, ще управлява тази страна безпроблемно]и с подкрепата на почти цялото население.
                              Какво по-добро от това?!
                              Last edited by Jay Gould; 10.04.2011, 00:13.
                              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от ssaki Разгледай мнение
                                Б.Борисов е избухнал могъщо. Такива заплати може и да се срещат, но да са средни?

Бих предположил максимум 1500-2000 лв. за средна, а цифри над 3к средно за бранша (според мен) са фантастика.
                                За целия ИТ бранш средната за страната
                                даже и толкова няма !!!!
                                Иначе има фирми дето плащат дебело,
                                има и дебели заплати по принцип ,
                                но цял ИТ бранш ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
                                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Working...
                                X