Първоначално изпратено от ПК1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЕ на монополните и картелирани цени в България!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениевие само се махнете. благодарение на българия и източна румелия (византия) е възникнала руската държава. ма това от вашите руски учебници е ИЗТРИТО
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАко ние се махнем вие няма да знаете, как връзките на обуките си да завържете!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПК1 Разгледай мнениеВиж сега - в САЩ няма акциз на горивата, но те и не претендират да са социална държава. В Европа има акциз, но Европа е с доста по-социална политика. И в България има акциз, ама неможем да се доближим и на 1/10 по социална политика на САЩ. Събраните от акциз пари отиват за издръжка на здравни и социални заведения. В България не е ясно къде и за какво отиват, а за здравеопазването дори не ми се почва да говорим - такава трагедия няма никъде другаде в ЕС.
Коментар
-
Цялата работа с акцизите и ДДС тук в България е за да може да се краде. Цял Бургас знае, че директорите на Лукойл участват в схеми за източване на ДДС за милиони лева всеки месец.
Откак например има ДДС в страната - от началото на 90 те години, някой да знае то къде отива? Да сте видели парите от акцизите в нещо полезно? Аз защото не съм и никой от останалите около 6 милиона не еhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеЕнергията от ВЕЦ е много вредна. Тази от соларни паркове също. Е как така хем ни я продават на някакви надути цени за зелена, хем е вредна и ни слагат акциз върху нея?Без да съм запознат, според мен заради тец-овете слагат на целия енергодобив. Държавата реши ли да ти вземе пари, винаги ще си намери оправдание
Коментар
-
Първоначално изпратено от VP Разгледай мнениеНе тя, а начинът, по който се добиваОнзи ден обясняваха по телевизията, че био горивата също се облагат с акциз, просто защото са в кюпа. Май със зелената енергията е същото...
Коментар
-
Първоначално изпратено от VP Разгледай мнениеНе тя, а начинът, по който се добиваОнзи ден обясняваха по телевизията, че био горивата също се облагат с акциз, просто защото са в кюпа. Май със зелената енергията е същото...
Last edited by Jay Gould; 12.03.2011, 23:58.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАми предполатам, защото секса нито е лукс нито е грях... Или ти не мислиш така?
“Мотив за използването на акцизите трябва да бъде само стремежът да се ограничи потреблението на вредни за здравето и морала и разточителни стоки и услуги”.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеНе знаех, че електроенергията е вредна за здравето и за това и се начислява акцизОнзи ден обясняваха по телевизията, че био горивата също се облагат с акциз, просто защото са в кюпа. Май със зелената енергията е същото...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАко ние се махнем вие няма да знаете, как връзките на обуките си да завържете!Кои вие бе? Руснаците ли? Че вие дори връзки за обувки не произвеждате вече, а самолетите ви летят с компютри на които пише Made in USA.
Имахте почти пълен монопол върху газта, в 2006 година, загубихте го само за 4 години. Спечелихте Втората световна, а Германия ви мина в пъти. Целия ви БВП е колкото на Холандия.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеами махнете се от държавата ни и ще видите как хем бензина може да е по евтин хем заплатите в пъти по високиСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТакива басни ли учите сега в училище?!... Еба ти тъпанарите... В Европа по онова време е имало 3-4 неутрални държави и 3-4 германски сателита. Всичко останало е било окупирано от Германия! Имаш 2 световни войни и една голяма депресия между тях. Какви заплати, какви 5 лева?
Ако са идвали то е било само за да обучават българските работници и специалисти, как да работят с машините внесени от Германия, Швейцария и други европейски държави...Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПК1 Разгледай мнениеЗащо ли тогава атрибутите предлагани в секс шоповете не са акцизни стоки?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от VP Разгледай мнение..В 21 век фокусът пада върху здравето.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
Коментар