Първоначално изпратено от moderebov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЕ на монополните и картелирани цени в България!
Collapse
X
-
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНаправо грабвайте дисагите и направо при аверите в Бенгази... Ще си протестирате на воля из пустинята! Хем няма да пречите на никого...http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Абе тъпоъгълник - нали това обяснявам и аз че когато лукойл вдигне прекалено цената се увеличава вноса и така се постига справедлива цена. Виж се колко си прост - самия ти признаваш че има внос пък ги обвиняваш в монопол - тъп не ами вдлъбнат си.
Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнениеАбе глупав, защо според теб има румънски внос след като имаме рафинерия в държавата? Щото е по-скъп вноса ли хахахахаха
Мисля че правителството ни е от дупедавци в последните 60 години - ето това мисля е проблема. Хич не ми дреме ако и Лук да са пръснали милиарди - пазара е над тях и е крайно време да започне да работи. Лук отдавна са за съд за злоупотреба с монополно положение и за картелно споразумение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеАбе Мастъре.....ти си разбирал от всичко бе.......на всякъде си компетентен бе...Евалаа....А относно протестите......и АЗ СЪМ ТАМ...........Аман от монополисти
А за Бургас съм измислил нешо специално........има две възлови кръгови кръстовища в които движещите се вътре в тях са с предимство.Десетина коли които да обикалят в кръг плътно една зад друга .............и СЪВСЕМ ЗАКОННО СПОРЕД ЗЗДП ще блокират движението
Ако има акива и в други градове....използвайте го........Съвсем законно си е.
супер начин и съвсем законен
Както нас, законно ни правят на маймуни няколко мафиотизирани правителства и комисии и агенцийки към тях
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеАко има акива и в други градове....използвайте го........Съвсем законно си е.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеО, не се притеснявай. Все ще се намери пазар където да продадат непродадената нафта и бензин... И то на доста по-високи цени! СВЕТЪТ Е ЖАДЕН ЗА ГОРИВА. ВИЖ ЦЕНИТЕ ПО БОРСИТЕ!
Нека си докарат нефт от Русия и после да си откарат обратно нафта и бензин - сметката ще им излезе ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН!
Коментар
-
Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнениеБе то май ти си малоумния - какво значи нормални цени - по ниски от другите ли , и кой си ти да решаваш кое е нормална цена - цената я решава пазара, айде марш да учиш икономика
Затуй Лукчо или ще намали цените, или ще го издуха
Коментар
-
Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнениеЩе дойде ама няма да дойде - ще трябва да се разчита на внос и пак цената ще е в най добрия случай колкото сегашната. Мислиш ли че някой е забие стотици милиони да прави рафинерия в държата която ти казва на колко ще продаваш - не че държавата ще направи нещо срещу лукойл - то няма просто какво
Мисля че правителството ни е от дупедавци в последните 60 години - ето това мисля е проблема. Хич не ми дреме ако и Лук да са пръснали милиарди - пазара е над тях и е крайно време да започне да работи. Лук отдавна са за съд за злоупотреба с монополно положение и за картелно споразумение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнениеПросто НЯМА КОЙ ДА ПЛАТИ.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Бе то май ти си малоумния - какво значи нормални цени - по ниски от другите ли , и кой си ти да решаваш кое е нормална цена - цената я решава пазара, айде марш да учиш икономика
Първоначално изпратено от moderebovАбе ти малоумен ли си?
Никой не иска да прецаква Лукойл - искаме нормални цени. Дай сега да гушим пършивеца Дянков
Коментар
-
Ще дойде ама няма да дойде - ще трябва да се разчита на внос и пак цената ще е в най добрия случай колкото сегашната. Мислиш ли че някой е забие стотици милиони да прави рафинерия в държата която ти казва на колко ще продаваш - не че държавата ще направи нещо срещу лукойл - то няма просто какво
Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнениеЩом ще държиш високи цени - ще затвориш рафинерията поради липса на потребление
На твоето място друг ще дойде, айде къш!
Коментар
-
Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнениеДобро обобщение. Освен това стигнаха до извода че вината не е в акциза. Остават два варианта - лукойл и бензиностанциите. Бензиностанциите са 3000 - ако там има картел значи трябва да проверяваме всяка една дейност в държавата щото примерно интернет доставчиците в бг едва ли са повече.
Остава един виновник - лукойл. Хубоо обаче той е на загуба - кво праим тогава. Освен това не е точно монополист- има ли алтернативи - има - внос. Аз ако съм на лукойл няма да сваля цената и със стотинка и въобще не ми дреме колко била цената в европа по същия начин по който цените в кварталния пазар са по високи от цените на централния пазар. На който му е скъп бензина - има алтернативи. Ама тва разни леви избиратели да искат да плащат цена каквато на тях им отърва - не е свободен пазар.
На твоето място друг ще дойде, айде къш!
Коментар
-
Някой хора се притесниха от 13-ти. Вчера министър, днес вицепремиер. И това още преди да е започнало каквото и да е! Значи ако има протести, ще се размърдат още повече.
Събитията в арабския свят са чудесен пример как се правят промени. Който не иска мир, да се готви за война. Като не става с добра дума, ще стане с друго!
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Абе Мастъре.....ти си разбирал от всичко бе.......на всякъде си компетентен бе...Евалаа....А относно протестите......и АЗ СЪМ ТАМ...........Аман от монополисти
А за Бургас съм измислил нешо специално........има две възлови кръгови кръстовища в които движещите се вътре в тях са с предимство.Десетина коли които да обикалят в кръг плътно една зад друга .............и СЪВСЕМ ЗАКОННО СПОРЕД ЗЗДП ще блокират движението
Ако има акива и в други градове....използвайте го........Съвсем законно си е.
Коментар
Коментар