IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЕ на монополните и картелирани цени в България!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнение
    Виждам ги. И виждам че плащаме ПРЕКОМЕРНО.
    Ами за Гольо всяка цена е прекомерна... Като нямаш стинки, не купуваш. Стоиш отстрани и подсмърчаш... Какво си се разпенявил във форума да плашиш гаргите че нямало да купуваш... Като не купуваш ти ще купуват други - германци, италианци, французи... Купувачи бол!
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      Направо грабвайте дисагите и направо при аверите в Бенгази... Ще си протестирате на воля из пустинята! Хем няма да пречите на никого...
      Че на тебе кой ти пречи бе Фори Светулката. От 2 дни горкия сън не спиш да видиш какво се пише тук Да не ти се развали съня нещо? Я тичкай в родното руско посолство за още консултации
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Абе тъпоъгълник - нали това обяснявам и аз че когато лукойл вдигне прекалено цената се увеличава вноса и така се постига справедлива цена. Виж се колко си прост - самия ти признаваш че има внос пък ги обвиняваш в монопол - тъп не ами вдлъбнат си.

Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнение
        Абе глупав, защо според теб има румънски внос след като имаме рафинерия в държавата? Щото е по-скъп вноса ли хахахахаха

Мисля че правителството ни е от дупедавци в последните 60 години - ето това мисля е проблема. Хич не ми дреме ако и Лук да са пръснали милиарди - пазара е над тях и е крайно време да започне да работи. Лук отдавна са за съд за злоупотреба с монополно положение и за картелно споразумение.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
          Абе Мастъре.....ти си разбирал от всичко бе.......на всякъде си компетентен бе...Евалаа....А относно протестите......и АЗ СЪМ ТАМ...........Аман от монополисти

А за Бургас съм измислил нешо специално........има две възлови кръгови кръстовища в които движещите се вътре в тях са с предимство.Десетина коли които да обикалят в кръг плътно една зад друга .............и СЪВСЕМ ЗАКОННО СПОРЕД ЗЗДП ще блокират движението

Ако има акива и в други градове....използвайте го........Съвсем законно си е.

супер начин и съвсем законен
          Както нас, законно ни правят на маймуни няколко мафиотизирани правителства и комисии и агенцийки към тях

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
            Направо грабвайте дисагите и направо при аверите в Бенгази... Ще си протестирате на воля из пустинята! Хем няма да пречите на никого...
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
              О, не се притеснявай. Все ще се намери пазар където да продадат непродадената нафта и бензин... И то на доста по-високи цени! СВЕТЪТ Е ЖАДЕН ЗА ГОРИВА. ВИЖ ЦЕНИТЕ ПО БОРСИТЕ!
              Виждам ги. И виждам че плащаме ПРЕКОМЕРНО.
              Нека си докарат нефт от Русия и после да си откарат обратно нафта и бензин - сметката ще им излезе ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН!

Коментар

• Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнение
                Бе то май ти си малоумния - какво значи нормални цени - по ниски от другите ли , и кой си ти да решаваш кое е нормална цена - цената я решава пазара, айде марш да учиш икономика
                Именно че пазара я решава, овцо остригана
                Затуй Лукчо или ще намали цените, или ще го издуха

Коментар

Ще дойде ама няма да дойде - ще трябва да се разчита на внос и пак цената ще е в най добрия случай колкото сегашната. Мислиш ли че някой е забие стотици милиони да прави рафинерия в държата която ти казва на колко ще продаваш - не че държавата ще направи нещо срещу лукойл - то няма просто какво
                  Абе глупав, защо според теб има румънски внос след като имаме рафинерия в държавата? Щото е по-скъп вноса ли хахахахаха

Мисля че правителството ни е от дупедавци в последните 60 години - ето това мисля е проблема. Хич не ми дреме ако и Лук да са пръснали милиарди - пазара е над тях и е крайно време да започне да работи. Лук отдавна са за съд за злоупотреба с монополно положение и за картелно споразумение.

Коментар

• Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнение
                    Просто НЯМА КОЙ ДА ПЛАТИ.
                    О, не се притеснявай. Все ще се намери пазар където да продадат непродадената нафта и бензин... И то на доста по-високи цени! СВЕТЪТ Е ЖАДЕН ЗА ГОРИВА. ВИЖ ЦЕНИТЕ ПО БОРСИТЕ!

Коментар

• Бе то май ти си малоумния - какво значи нормални цени - по ниски от другите ли , и кой си ти да решаваш кое е нормална цена - цената я решава пазара, айде марш да учиш икономика

Първоначално изпратено от moderebov
                      Абе ти малоумен ли си?
                      Никой не иска да прецаква Лукойл - искаме нормални цени. Дай сега да гушим пършивеца Дянков

Коментар

• Ще дойде ама няма да дойде - ще трябва да се разчита на внос и пак цената ще е в най добрия случай колкото сегашната. Мислиш ли че някой е забие стотици милиони да прави рафинерия в държата която ти казва на колко ще продаваш - не че държавата ще направи нещо срещу лукойл - то няма просто какво

Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнение
                        Щом ще държиш високи цени - ще затвориш рафинерията поради липса на потребление
                        На твоето място друг ще дойде, айде къш!

Коментар

• Всъщност ако искате да прецакате лукойл решението е да се вдигне акциза - така печалбата на лкойл ще спадне защото крайната цена не може да се вдигне особено над средната в европа

Коментар

Добро обобщение. Освен това стигнаха до извода че вината не е в акциза. Остават два варианта - лукойл и бензиностанциите. Бензиностанциите са 3000 - ако там има картел значи трябва да проверяваме всяка една дейност в държавата щото примерно интернет доставчиците в бг едва ли са повече.
                            Остава един виновник - лукойл. Хубоо обаче той е на загуба - кво праим тогава. Освен това не е точно монополист- има ли алтернативи - има - внос. Аз ако съм на лукойл няма да сваля цената и със стотинка и въобще не ми дреме колко била цената в европа по същия начин по който цените в кварталния пазар са по високи от цените на централния пазар. На който му е скъп бензина - има алтернативи. Ама тва разни леви избиратели да искат да плащат цена каквато на тях им отърва - не е свободен пазар.
                            Щом ще държиш високи цени - ще затвориш рафинерията поради липса на потребление
                            На твоето място друг ще дойде, айде къш!

Коментар

• Някой хора се притесниха от 13-ти. Вчера министър, днес вицепремиер. И това още преди да е започнало каквото и да е! Значи ако има протести, ще се размърдат още повече.
                              Събитията в арабския свят са чудесен пример как се правят промени. Който не иска мир, да се готви за война. Като не става с добра дума, ще стане с друго!

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Абе Мастъре.....ти си разбирал от всичко бе.......на всякъде си компетентен бе...Евалаа....А относно протестите......и АЗ СЪМ ТАМ...........Аман от монополисти

А за Бургас съм измислил нешо специално........има две възлови кръгови кръстовища в които движещите се вътре в тях са с предимство.Десетина коли които да обикалят в кръг плътно една зад друга .............и СЪВСЕМ ЗАКОННО СПОРЕД ЗЗДП ще блокират движението

Коментар

Working...
                                X