IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЕ на монополните и картелирани цени в България!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Ще се молите на нато да ви даде по-евтини горива. Ама те откъде ще ги вземат за да ги дадат на вас, това не знам... Освен да окупират Либия?!
    Хмм..., е те това е отговор! Ние трябва да се молим някому, а ти понеже не си от тия "ние", ще стоиш от страни и ще гледаш сеира, а ако недай си боже нещо се подобри, ще си от първите редици на "ние". Нали? Тъпичка теза, мастъре с малко "м". Не е необходимо да се молим никому, а просто трябва да покажем, че сме свободен народ. Това е..., а след това, молитвите, ще си дойдат сами и не знам защо ми се струва, че ще са по-малко от наша от колкото от тяхна страна...

Коментар

• Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнение
      А тогава че и сега на какви цени продават В РУСИЯ бе ГАЛФОН?
      Ами стани част от Руската Федерация и ти ще имаш такива цени... Докато си член на нато ще получаваш нефт на борсовите цени! Просто е кат фасул... Какво има толкова да не разбираш?

Не гледай в канчето на другия и колко му струвало на него. Гледай каква му е пазарната цена. Това е борсова стока и цената му е напълно прозрачна!

Прави са руснаците да започват мащабна програма за превъоръжаване... Всеки изгладнял и опърпан селтак ще им се заканва, че му бъркали в джоба... Абе льольо, щом нямаш пари няма да купуваш бе? Иди и си купувай откъдето ще ти дадат без пари!!!
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнение
        Тогава, какво правим?
        Ще се молите на нато да ви даде по-евтини горива. Ама те откъде ще ги вземат за да ги дадат на вас, това не знам... Освен да окупират Либия?!
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Аз имам още няколко думи обаче...

Преди когато нефта бе 140 долара, правителството помоли Лукойл да задържи цената на горивата. И те се съгласиха, иначе горивата трябваше да са над 3 лева... Но тогава руснаците мислеха че в тази държава има мислещи хора, които разбират от интересите си...

Сега вече са убедени че тук има само йесмени които се кланят на Вашингтон и Брюксел... Ето защо такъв жест от Лукойл повече няма да видите! Ще си плащате пазарните цени и това е... Да ви дойде акъла в главата!
          Айде и от мен няколко думи тогава:
          и в ония дни Лукчо не са работели на загуба нали ? А тогава че и сега на какви цени продават В РУСИЯ бе ГАЛФОН?
          Жестове ли? Като хванеш крадец че ти бърка в джоба - туй жест от негова страна ли е бе малоумнико лицемерен?

Ще си платим точно пазарните цени - а не монополните на руснаците с подкрепата на българските дупедавци в правителството ни!

Коментар

Това не е вярно. Цените на горивата в България са едни от най-ниските в ЕС. От всичките 26 държави членки има само 2-3 в които са по-ниски!
            Ето сравнявай си ги - http://energy.eu/#Prices

Нещо друго да искаш да знаеш?
            особено при Heating Oil

Коментар

Преди когато нефта бе 140 долара, правителството помоли Лукойл да задържи цената на горивата. И те се съгласиха, иначе горивата трябваше да са над 3 лева... Но тогава руснаците мислеха че в тази държава има мислещи хора, които разбират от интересите си...

Сега вече са убедени че тук има само йесмени които се кланят на Вашингтон и Брюксел... Ето защо такъв жест от Лукойл повече няма да видите! Ще си плащате пазарните цени и това е... Да ви дойде акъла в главата!
              Аааа..., добре. Ами, ако случайно не ни дойде акъла в главите и не желаем подаяния от Лукойл, а наистина искаме да си плащаме пазарни цени, а не монополни! Тогава, какво правим? По-голям от народа има ли? Направо се уля от всякъде с тоя си пост и се.../да не казвам какво/. Отврати ме.... Мислех те за по-..., ама карай. Няма значение...

Коментар

• Първоначално изпратено от бедната йена Разгледай мнение
                аз искам да знам ЗАЩО имаме едни от най-високите цени на горивата в Европа
                Това не е вярно. Цените на горивата в България са едни от най-ниските в ЕС. От всичките 26 държави членки има само 2-3 в които са по-ниски!
                Ето сравнявай си ги - http://energy.eu/#Prices

Нещо друго да искаш да знаеш?

Коментар

Руснаците мислели, Американците мислели, ай стига бе... Мен не ми дреме кой какво мисел, аз искам да знам ЗАЩО имаме едни от най-високите цени на горивата в Европа, едни от най- ниските акцизи, и най-ниските заплати в Европа...???? ЗАЩО БЕ ДЯНКОФФФ??????
                  аз знам че нищо не знам, но другите и това не знаят

Коментар

• Първоначално изпратено от бедната йена
                    нямам думи

Коментар

• Галфон - монопол или не аз карам четири пъти по евтино на сто километра от тия на бензин и не рева по форумите на държавата да ме спасява от собствената ми глупост

Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнение
                      Викаш - при метана не е монопол А?

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                        ние доматиту с колците го рупаме
                        Рупате ги и ще ги рупате, защото не четете какво се пита и съответно какво се обяснява!

Първоначално изпратено от бедната йена Разгледай мнение
                        това в БГ не се почувства особено????
                        Почувствало се е... ама не особено! За мен е особено, защото има разлика от цена 2,50 до цена 1,60... Ама за някои чувството не е особено, защото те очакват да падне цената 3 пъти... Обясних защо това няма как да стане!

Коментар

Обяснявано е N на брой пъти... Цената на нефта по борсите е в долари, но ти плащаш на бензиностанцията левчета. Когато нефта бе 140 долара курса евро/долар бе 1,60. Когато нефта бе 40 долара курсът евро/долар бе 1,16.
                          140/1.60=87.5E
                          40/1.16=34.5E
                          ние доматиту с колците го рупаме

Коментар

Е? Да те питам същото? Защо бе шибаняко, не се хеджира и не напълни 2 варела с нафта като беше лев и осемдесет? Ами си тръгнал сега да просиш и да се молиш за по-ниски цени? А?
                            Защото бляд руска, не карам кола, ама си толкова фиркан или малоумен че дори не помниш какво си чел вчера Направо си срам за нацията си.
                            Last edited by Jay Gould; 10.03.2011, 01:10.
                            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                              "А защо не хеджирахте шибаняци?"
                              Е? Да те питам същото? Защо бе шибаняко, не се хеджира и не напълни 2 варела с нафта като беше лев и осемдесет? Ами си тръгнал сега да просиш и да се молиш за по-ниски цени? А?

Коментар

• Първоначално изпратено от бедната йена Разгледай мнение
                                ...
                                Във Варна, да.. Утре ще звъня да видя ще има ли за тока тук, ако не ще ида на другия за горивата макар той пряко да не ме касае. Кафе, с удоволствие.
                                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Working...
                                X