Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЕ на монополните и картелирани цени в България!
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнениеА тогава че и сега на какви цени продават В РУСИЯ бе ГАЛФОН?
Не гледай в канчето на другия и колко му струвало на него. Гледай каква му е пазарната цена. Това е борсова стока и цената му е напълно прозрачна!
Прави са руснаците да започват мащабна програма за превъоръжаване... Всеки изгладнял и опърпан селтак ще им се заканва, че му бъркали в джоба... Абе льольо, щом нямаш пари няма да купуваш бе? Иди и си купувай откъдето ще ти дадат без пари!!!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнениеТогава, какво правим?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАз имам още няколко думи обаче...
Преди когато нефта бе 140 долара, правителството помоли Лукойл да задържи цената на горивата. И те се съгласиха, иначе горивата трябваше да са над 3 лева... Но тогава руснаците мислеха че в тази държава има мислещи хора, които разбират от интересите си...
Сега вече са убедени че тук има само йесмени които се кланят на Вашингтон и Брюксел... Ето защо такъв жест от Лукойл повече няма да видите! Ще си плащате пазарните цени и това е... Да ви дойде акъла в главата!
и в ония дни Лукчо не са работели на загуба нали ? А тогава че и сега на какви цени продават В РУСИЯ бе ГАЛФОН?
Жестове ли? Като хванеш крадец че ти бърка в джоба - туй жест от негова страна ли е бе малоумнико лицемерен?
Ще си платим точно пазарните цени - а не монополните на руснаците с подкрепата на българските дупедавци в правителството ни!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТова не е вярно. Цените на горивата в България са едни от най-ниските в ЕС. От всичките 26 държави членки има само 2-3 в които са по-ниски!
Ето сравнявай си ги - http://energy.eu/#Prices
Нещо друго да искаш да знаеш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАз имам още няколко думи обаче...
Преди когато нефта бе 140 долара, правителството помоли Лукойл да задържи цената на горивата. И те се съгласиха, иначе горивата трябваше да са над 3 лева... Но тогава руснаците мислеха че в тази държава има мислещи хора, които разбират от интересите си...
Сега вече са убедени че тук има само йесмени които се кланят на Вашингтон и Брюксел... Ето защо такъв жест от Лукойл повече няма да видите! Ще си плащате пазарните цени и това е... Да ви дойде акъла в главата!
Коментар
-
Първоначално изпратено от бедната йена Разгледай мнениеаз искам да знам ЗАЩО имаме едни от най-високите цени на горивата в Европа
Ето сравнявай си ги - http://energy.eu/#Prices
Нещо друго да искаш да знаеш?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Сега вече са убедени че тук има само йесмени които се кланят на Вашингтон и Брюксел... Ето защо такъв жест от Лукойл повече няма да видите! Ще си плащате пазарните цени и това е... Да ви дойде акъла в главата!аз знам че нищо не знам, но другите и това не знаят
Коментар
-
Първоначално изпратено от бедната йенанямам думи
Сега вече са убедени че тук има само йесмени които се кланят на Вашингтон и Брюксел... Ето защо такъв жест от Лукойл повече няма да видите! Ще си плащате пазарните цени и това е... Да ви дойде акъла в главата!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Галфон - монопол или не аз карам четири пъти по евтино на сто километра от тия на бензин и не рева по форумите на държавата да ме спасява от собствената ми глупост
Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнениеВикаш - при метана не е монопол А?
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениение доматиту с колците го рупаме
Първоначално изпратено от бедната йена Разгледай мнениетова в БГ не се почувства особено????Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеОбяснявано е N на брой пъти... Цената на нефта по борсите е в долари, но ти плащаш на бензиностанцията левчета. Когато нефта бе 140 долара курса евро/долар бе 1,60. Когато нефта бе 40 долара курсът евро/долар бе 1,16.
40/1.16=34.5E
ние доматиту с колците го рупаме
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЕ? Да те питам същото? Защо бе шибаняко, не се хеджира и не напълни 2 варела с нафта като беше лев и осемдесет? Ами си тръгнал сега да просиш и да се молиш за по-ниски цени? А?Last edited by Jay Gould; 10.03.2011, 01:10.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение"А защо не хеджирахте шибаняци?"Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от бедната йена Разгледай мнение...http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
Коментар