IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЕ на монополните и картелирани цени в България!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батко Пешо Разгледай мнение
    Моите уважения ама Варна да не ми се превъзнася.Сега са по улиците щото не е сезона.През лятото са заети да продават 250 грама кока кола на десеторни цени и две праскови за 10лева.Затова и не ходя там.
    Варненци винаги са били и винаги ще бъдат бохемите на България. Тук с коментари за праскови определено нямаш работа. Варна беше пример за подражание през последната седмица. Радвам се, че беше последвана много достойно днес.

Коментар

През далечната 1999г на Слънчев ден на плажа точно пред басейна на хотел Вероника в най обикновено капанче ми поискаха 1,80кинта за кола 250 грама.В търговията струваше 0,15кинта.Е от тогава приключих с варненския туризъм.А едни простаци се опитха да ме изгонят от плажа пред хотел Палас.Та толкова за Варна и смелите и хора.Щото кога те ни дерат им е кеф ама сметките им високи.То не става с два месеца работа и после джипки курви демонстрация на стандарт.
      1. Слънчев ден не е Варна, а малък курортен комплекс. Частен - държи го Гергов мисля сега, пък дори той не е от Варна. Палас не знам на кого е , но мога да проверя, вероятно е пак на някой столичен я политик, я от назначените милионери..
      2. На плажа в града цените са поносими.
      Това все едно да ида на Витоша и да псувам софиянци, че един чай ми го продават за 3 - 4 лв. или нещо такова. Ама няма да мърморя, защото знам, че чай в София има от 30 стотинки до 30 лв.
      Имаш някаква съвсем погрешна представа кой какво работи тук по морето и явно нямаш много познати. Това за което казваш го има в малките градчета на юг. Там наистина е ден година храни, ама то и със селяните е така . 9 месеца лежат по гръб, после за 3 месеца работа искат пачка. Ами такъв е живота
      Last edited by Jay Gould; 17.02.2013, 23:54.
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
        В този случай, защо не се оправихте с тях още днес?
        Техни автомобили и такива на Топлофикациите на Ковачки протестиращите май не палят много-много...
        1. коли на дружествата нямаше никъде.
        2. не са се сетили не са ги запалили.
        3. ако не намалят цените на тока, вероятно и това ще стане
        4. днес си мислих, че като нищо някой луд ще драсне по някоя туба бензин на офиса на Девня или на кулите.
        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
          Явно не си бил, щом говориш за някакви цено дето ги няма. Виж в Лозенец наистина цифрите са такива пък и Варна никога не е разчитала на туризма, той е само част от перата.
          През далечната 1999г на Слънчев ден на плажа точно пред басейна на хотел Вероника в най обикновено капанче ми поискаха 1,80кинта за кола 250 грама.В търговията струваше 0,15кинта.Е от тогава приключих с варненския туризъм.А едни простаци се опитха да ме изгонят от плажа пред хотел Палас.Та толкова за Варна и смелите и хора.Щото кога те ни дерат им е кеф ама сметките им високи.То не става с два месеца работа и после джипки курви демонстрация на стандарт.

Коментар

Че те ТИМ Боко си го строяват с равнис-мирно и да не би да са проблем на Варна?
            В този случай, защо не се оправихте с тях още днес?
            Техни автомобили и такива на Топлофикациите на Ковачки протестиращите май не палят много-много...
            Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
              така е, такъв беше сценарият за оцеляване на системата в глобален план, трансформиране и редуциране
              Но, виждаш и че в соц. страните промените не бяха еднопосочни.
              Нито резултатите
              И резултати и промените са се случили точно по начина по който са били конструирани в така наречените лаборатории от Източна Германия през Югославия България или СССР всяка теритотрия има своят специфика, която е била взета в предвид тоест хората живеят в един конструиран свят където основата е програмина за години напред за сегашната власт се знаеше че ще управлява още 2001 година знаели са се и целите и задачите както и резултатите зна е се какво следва от тук нататъка тоест какви процеси ще протекат в страната всяко случващо се нещо е предварително анализирано и проектирано да стане

Коментар

Моите уважения ама Варна да не ми се превъзнася.Сега са по улиците щото не е сезона.През лятото са заети да продават 250 грама кока кола на десеторни цени и две праскови за 10лева.Затова и не ходя там.
                Явно не си бил, щом говориш за някакви цено дето ги няма. Виж в Лозенец наистина цифрите са такива пък и Варна никога не е разчитала на туризма, той е само част от перата. Впрочем във Варна и зима и лято е по-скъпо от София, всичко. Но ако говориш за летни цени, в един Ахтопол цените са по-високи от Варна. И има от А до Я. Ако седнеш в Капитан Кук наистина ще ти отрежат главата, но като не ти се плаща яж в Годзила или си купи един джоб за 2 лева.. Кой знае къде си се заврял и са те ушили като поляк на гара И на мен са ми вземали в София за 2 км, с такси 12 лв. ама не рева. Като съм бил глупав да се кача в кола в която не трябва, ще си платя. Във Варна такъв сигурно щях да го набия... аз и ги биех яко, ама вече одъртявам мамка му. Днес ме заболя кръста като някой старчок на тоя протест
                Last edited by Jay Gould; 17.02.2013, 23:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                  А те пък ТИМ много убави

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                    А те пък ТИМ много убави
                    Че те ТИМ Боко си го строяват с равнис-мирно и да не би да са проблем на Варна? Половината София е тяхна, включително 10 % от ЧЕЗ а вие се за тях говорите, сякаш тук са проблема, а не в столицата. Ние с тях, ще се оправим, разберем, ама някакъв свинар дето море не е виждал, да се прави на цар няма стане

Коментар

• Първоначално изпратено от kokonut28 Разгледай мнение
                      Ето ви “зелен“ ток между другото, ..
                      Не гласуваме на референдуми, но искаме евтино!

Блокираме пътища!
                      Копираме Гърците, но не вярвам да свършим като тях...
                      Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

Във Варна никога не е имало такива протести. В 90 те години маршируваха 500 - 1000 човека в 97 ма и това беше. От няколко години обаче някой хора взеха да ни лазят по нервите и се вижда, че напрежението ескалира. Не може някакъв си тъп гъз от Банкя, да заплашва града, че щял да го превърне в село..
                        А те пък ТИМ много убави

Коментар

Варна е един от най- важните градове в България, явяващ се като барометър на търпението. Неслучайно, преди 2 години, Борисов веднага изхвърча за Варна и се опита да капсулира зараждането му... И това, което виждам, наистина ми напомня на митингите от 90те, но сега не политическата класа е водеща
                          Във Варна никога не е имало такива протести. В 90 те години маршируваха 500 - 1000 човека в 97 ма и това беше. От няколко години обаче някой хора взеха да ни лазят по нервите и се вижда, че напрежението ескалира. Не може някакъв си тъп гъз от Банкя, да заплашва града, че щял да го превърне в село..
                          Last edited by Jay Gould; 17.02.2013, 23:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
                            Защо 1989 Източна Европа 1991 СССР не масите, а диригентите им поднесоха свободата с определена дългосрочна цел, а народа изигра ролята си която му беше отредена и стана официялният герой за срива на системата така ли е или не
                            така е, такъв беше сценарият за оцеляване на системата в глобален план, трансформиране и редуциране
                            Но, виждаш и че в соц. страните промените не бяха еднопосочни.
                            Нито резултатите

Коментар

- води
                              - чиновници, решили да осребрят службата си

Най-вече политици, чиято основна роля е лобиране и прокарване на частни интереси
                              Сакън. То жив политик в България няма да остане.

Коментар

това е вариант
                                друг е, че винаги се намира някой, който да се възползва и да впрегне енергията в своя полза

Но е факт, че спасението е в ръцете на самите давещи се
                                Ако те не потърсят свободата си, няма кой да им я поднесе наготово
                                Защо 1989 Източна Европа 1991 СССР не масите, а диригентите им поднесоха свободата с определена дългосрочна цел, а народа изигра ролята си която му беше отредена и стана официялният герой за срива на системата така ли е или не

Коментар

Working...
                                X