IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЕ на монополните и картелирани цени в България!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
    Напротив тези протести са в интерес на Борисов и той, ще ги използва. Това са протести в интерес на правителството.
    Да бе, на мен Боко ми плаща тока за 280 лв. че затова бях на улицата.
    Last edited by Jay Gould; 18.02.2013, 00:27.
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Напротив тези протести са в интерес на Борисов и той, ще ги използва. Това са протести в интерес на правителството. Планирани , организирани и провокирани.
      Last edited by supertrader; 18.02.2013, 00:28.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
        Джейка, предпочитам да имам алтернатива за полети Варна-София и да се създават работни места извън дискотеките и ресторантите. Примерно.
        Строят завод за асансьори в момента някакви италианци. Мнохо хляб има в тоя град. Боко и човекът му Кирчо Ментата го поскапаха, но където е текло от хиляди години пак ще тече
        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
          Джейка, предпочитам да имам алтернатива за полети Варна-София и да се създават работни места извън дискотеките и ресторантите. Примерно.
          Ейййй, тук си много праФ. Га имаше уйз, се фъркаше за 30 кинта

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
            Не може да се палим тука така. Жената на Иво Каменов, Катя ми е съученичка и много свястно момиче. Синът на Марин Митев е приятел със сина пък на мой приятел. Пак мой приятел продава яхти. И що да палим хубавите яхти, като си има други пътища за решаване мирни. Във Варна с ТИМ почти никога не е имало проблеми. Такива се появиха едва Боко като взе да се прави на важен и да обаснява какво щял да ни прави с града. Варненци си мрънкат за ТИМ, но само толкоз. Никой който се е занимавал със законен бизнес не е имал проблеми с тях, поне местен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              Сакън, грехота. Яхтата е жестока
              Жестока, но е излязъл нов модел. Няма да се Очудя и на такъв сценатии. Така де,
              парите от някое ЕРПще стигнат за новия модел
              Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                Палете яхтите тогава
                П.С.: Адано,аманадали
                Не може да се палим тука така. Жената на Иво Каменов ми е съученичка и много свястно момиче. Синът на Марин Митев е приятел със сина пък на мой приятел. Пак мой приятел продава яхти. Ние всички сме си едно голямо семейство в нашия град. Всеки е на някого познат по някаква линия, стига да се разрови. И що да палим хубавите яхти, като си има други пътища за решаване мирни. Във Варна с ТИМ почти никога не е имало проблеми. Такива се появиха едва Боко като взе да се прави на важен и да обаснява какво щял да ни прави с града. Варненци си мрънкат за ТИМ, но само толкоз. Никой който се е занимавал със законен бизнес не е имал проблеми с тях, поне местен. И колегата е прав. Как ще го палиш това, че то си е произведение на изкуството и дизайна.
                Last edited by Jay Gould; 18.02.2013, 00:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                  Палете яхтите тогава
                  Сакън, грехота. Яхтата е жестока

Коментар

Аз пък ги знам Макар че на Златните вече се затруднявам Ама то много хотел, много нещо там.
                    Костовите и боковите хора направиха от Златните пенсионерски клуб. Има доста нови хотели, но и там като на Дружба вече е скука. Няма го купона и нощния живот от 90 те години и дори само от преди 7-8 г. А Слънчев бряг си е вече истински град.

Коментар

1. коли на дружествата нямаше никъде.
                      2. не са се сетили не са ги запалили.
                      Палете яхтите тогава
                      Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

Може.. Да не мислиш, че знам всички хотели между града и Кранево
                        Аз пък ги знам Макар че на Златните вече се затруднявам Ама то много хотел, много нещо там.

Коментар

Палас да не е на Златните бре Част от Слънчев ден е ..
                          Може.. Да не мислиш, че знам всички хотели между града и Кранево

Коментар

П.п. И постригват за 5 кинта макс
                            +++ В петък се подстригах, 5 лв. дадох му 2 бакшиш, ама Бат Пешо ако иска мога да го заведа в салон където ще го постригват и за 70 лв. не че има разлика в качеството ама цени различни. Има и подстрижки за 2 лв. но при такива не рискувам. Само при познати
                            Last edited by Jay Gould; 18.02.2013, 00:01.

Коментар

Палас да не е на Златните бре Част от Слънчев ден е
                              И аз не знам Бат Пешо кво се е впечатлил от цени. Съвсем нормално
                              П.п. И постригват за 5 кинта макс

Коментар

1. Слънчев ден не е Варна - държи го Гергов мисля сега, пък той дори не е от Варна. Палас не знам на кого е , но мога да проверя, вероятно е пак на някой столичен я политик, я от назначените милионери..
                                2. На плажа в града цените са поносими.
                                Това все едно да ида на Витоша и да псувам софиянци, че един чай ми го продават за 3 лв. или нещо такова.
                                Имаш някаква съвсем погрешна представа кой какво работи тук по морето и явно нямаш много познати. Това за което казваш го има в малките градчета на юг. Там наистина е ден година храни, ама то и със селяните е така . 9 месеца лежат по гръб, после за 3 месеца работа искат пачка. Ами такъв е живота
                                Палас да не е на Златните бре Част от Слънчев ден е
                                И аз не знам Бат Пешо кво се е впечатлил от цени. Съвсем нормално

Коментар

Working...
                                X