IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЕ на монополните и картелирани цени в България!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
    ... Бойкот на всички бензиностанции на приятеля на мафията Валентин Златев. Лукойл може да качва цените, но нека поне веригата му бензиностанции отнесе огромни загуби.
    http://www.facebook.com/home.php?sk=...group_activity
    Писна ни да ни крадат с цени на ток, горива, парно, вода, телефон: http://www.facebook.com/group.php?gi...8025384&v=wall

Мислех идеята за бойкот на бензиностанциите на Лукойл за безмислена, но съм грешала.

Явно, всички възможни начини да се покаже нетърпимост към начина на управление и наглото поведение на монополистите в България трябва да бъдат използвани!

Още повече ответните сили са с неограничени възможности...

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      Ти не си ми отговорил за данъците които плащаш и поради това аз не би следвало да ти отговарям, но все пак - ще го направя. Аз завод не съм затривал. В момента работя в един завод, който вместо 1500 работника има 50, барабар с нас шефчетата. Навремето са произвеждали 40 млн кикиридки, сега можем да произвеждаме 10 млн и на 1.5 млн сме на фитка. Нещо до тук трябва ли да обяснявам?
      Плама и Стомана са като Кремиковци. Построени в нищото. Далеч от суровини и евтин транспорт. Друг е въпросът с Нефтохим където има предпоставки за много печалби, но вместо това някой е решил години наред да го вади на загуба и да рекетира държавата, казвайки че е най-големия данАкоплатец. Да ама аз не съм дАнак,
      давай да ги закрием всичките !!!
      смело напред . точно така - колкото по-малко прозивеждаме толкова по -добре .... днеска е ден за веселби
      цял ден слушам и чета глупости коя от коя по-голяма

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader Разгледай мнение
        супер направо , много е добре също така и без Плама , Стомана и т.н. те и без това ги затриха всичките , да сме по -добре....
        Ти не си ми отговорил за данъците които плащаш и поради това аз не би следвало да ти отговарям, но все пак - ще го направя. Аз завод не съм затривал. В момента работя в един завод, който вместо 1500 работника има 50, барабар с нас шефчетата. Навремето са произвеждали 40 млн кикиридки, сега можем да произвеждаме 10 млн и на 1.5 млн сме на фитка. Нещо до тук трябва ли да обяснявам?
        Плама и Стомана са като Кремиковци. Построени в нищото. Далеч от суровини и евтин транспорт. Друг е въпросът с Нефтохим където има предпоставки за много печалби, но вместо това някой е решил години наред да го вади на загуба и да рекетира държавата, казвайки че е най-големия данАкоплатец. Да ама аз не съм дАнак,

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          Нефтохим е важен толкова, колкото беше Кремиковци. Демек - НЕ Е ВАЖЕН. Както виждате добре си живеем и без Кремиковци. Даже много по-добре.
          супер направо , много е добре също така и без Плама , Стомана и т.н. те и без това ги затриха всичките , да сме по -добре....

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
            Нефтохим е важен толкова, колкото беше Кремиковци. Демек - НЕ Е ВАЖЕН. Както виждате добре си живеем и без Кремиковци. Даже много по-добре.

Коментар

• Сега ще ти задам един два въпроса с повишена трудност - щом златев е приятел с бойко защо не наду цените на бензина преди пет години и да събори станишев? И защо ще го прави сега че да срива рейтинга на приятеля си борисов? А относно това че са те баннали - напълно нормално - не знам за езика ама доста лъжи бълваш - това е което дразни у теб - лъжите - като например че в БГ били най скъпи храните, най скъпи горивата и най - скъп тока от целия ЕС - е може да не са най- евтините, но са едни от най-евтините - което е точно обратното на това което ти твърдиш. Всъщност аз до сега не съм си правил труда да проверя за тока - джейчо все мрънка че тока му бил скъп е днес със статията в инвестор разбиха и тази му лъжа

http://www.investor.bg/news/article/114304/332.html

Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
              Ако си забелязал, никому държал възпитан език, не съм повишил тон. С какво се борят в кабинета не знам и не ме интересува. Знам, че Златев в приятел с Борисов, а бюджета на ДЕКВР е милиони. Кабинета ми е безразличен, но докато ми качва цените на тока, то значи е срещу мен. Предните ми паднаха в очите по същата причина. Ако ги намалят ще ми станат симпатични.

Антимонополни искания към Министерски Съвет на Република България:
              http://borsi.blog.bg/politika/2011/0...lika-by.711973
              Last edited by rogers; 22.03.2011, 19:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от Софиянец80 Разгледай мнение
                ..
                Ако си забелязал, никому държал възпитан език, не съм повишил тон. С какво се борят в кабинета не знам и не ме интересува. Знам, че Златев в приятел с Борисов, а бюджета на ДЕКВР е милиони. Кабинета ми е безразличен, но докато ми качва цените на тока, то значи е срещу мен. Предните ми паднаха в очите по същата причина. Ако ги намалят ще ми станат симпатични.

Антимонополни искания към Министерски Съвет на Република България:
                http://borsi.blog.bg/politika/2011/0...lika-by.711973
                Last edited by Jay Gould; 22.03.2011, 19:10.
                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Напълно съм съгласен. Хубаво ще бъде да го напишеш на някой господа, които всеки път когато нещо не им хареса, залитат в лични нападки вместо да кажат нещо конкретно и полезно, а после се цупят, че хората не ги приемат на сериозно.
                  ПС: Ти точно, с какво конкретно цените на горивата и цените на тока и газта, не си съгласен?
                  Радвам се, че си съгласен, въпреки че като се ядосаш, караш през просото. Естествено и аз не обичам цените да хвърчат нагоре. Но не обвинявам за това правителството. Има си външни фактори, с които няма как да се борим. Що се отнася до вътрешните, то е ясно, че опитите и на това правитество да разбие енергийните монополи няма да успеят. Тези монополи захранват цялата ни политическа класа и вината се носи от всички правителства досега. И зная кога ще се оправим - Мойсей е водил евреите 40 години в пустинята. Ние загърбихме 22, остават 18 години. Такива ми ти сметки!

Коментар

• Цензурата наложена в Дневник и Капитал мисля, че е по повод на следните думи, че Трайчо и Златев си играят на "доброто и лошото ченге" - Защото няма как министерството на икономиката да има представител в борда на директорите в Лукойл, а в същото време Трайчо да се прави на изненадан.
                    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

//
                      Напълно съм съгласен. Хубаво ще бъде да го напишеш на някой господа, които всеки път когато нещо не им хареса, залитат в лични нападки вместо да кажат нещо конкретно и полезно, а после се цупят, че хората не ги приемат на сериозно.
                      ПС: Ти точно, с какво конкретно цените на горивата и цените на тока и газта, не си съгласен?

Коментар

Дори идея нямаш какъв може да ми е речника Това шега Софиянец. Гледам да не го ползвам тук
                        Не съм много притеснен Има Интернет, някой от блоговете в мрежата имат повече посещения от тиражите на доста вестници, а има групи във Фейсбук с по над 45 000 членове. Автоцензурата наложена от някоя медия се обръща срещу нея. В случая каузата ще спечели много повече идейни привърженици, отколкото вестниците "Капитал" и "Дневник" читатели и рекламодатели. Не зная кои цифри или факти споменати само веднъж са ги потресли толкова, но толкова по-зле за тях. Това е само лоша бизнес атестация, за изданията.
                        А, аз предполагам крайностите на речника ти. Ама каквото и да е, аз мисля, че в общественото пространство, в случая форумите, трябва да се употребява по-цивилизован език. За простотиите си има жълти вестници, за псувните - чук-чук. Пледирам за това, но мисля че не срещам много разбиране.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                          Просто от Дневник демонстрират, че държат на качеството на дискусията и че простотията не им допада.
                          Намерил се кой да го каже Хубаво е че имат верни читатели

Коментар

Взе да става весело Току що разбирам, че съм лишен от права да пиша коментари в Дневник и Капитал, по причина, че някой мои коментари и споменати факти и числа, свързани с цените на тока и горивата не са се харесали някому.
                            economedia, спокойно могат да се прекръстят на lackey-media
                            Просто от Дневник демонстрират, че държат на качеството на дискусията и че простотията не им допада.
                            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

...
                              Дори идея нямаш какъв може да ми е речника Това шега Софиянец. Гледам да не го ползвам тук
                              Не съм много притеснен Има Интернет, някой от блоговете в мрежата имат повече посещения от тиражите на доста вестници, а има групи във Фейсбук с по над 45 000 членове. Автоцензурата наложена от някоя медия се обръща срещу нея. В случая каузата ще спечели много повече идейни привърженици, отколкото вестниците "Капитал" и "Дневник" читатели и рекламодатели. Не зная кои цифри или факти споменати само веднъж са ги потресли толкова, но толкова по-зле за тях. Това е само лоша бизнес атестация, за изданията.
                              Last edited by Jay Gould; 22.03.2011, 18:01.

Коментар

Взе да става весело Току що разбирам, че съм лишен от права да пиша коментари в Дневник и Капитал, по причина, че някой мои коментари и споменати факти и числа, свързани с цените на тока и горивата не са се харесали някому.
                                economedia, спокойно могат да се прекръстят на lackey-media

Абе ти често пресилваш фактите, числата, пускаш непроверени постове, речникът ти на моменти е като на Гигов. Гледай да не те баннат и тук.

Коментар

Working...
                                X