IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЕ на монополните и картелирани цени в България!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Акциз дизел
    2008г 600
    2011г 615

Разликата е точно 0.015лв./литър....с ДДС е почти 2 стотинки

При бензина, разликата е в колосалните 3 ст.

Коментар

• [QUOTE=Djoro;1059068761]Не те рязбрах какво точно искаш да кажеш, ама ако искаш повтори... Отговорът ми е - ЗАЩОТО МИ ПИСНА!!! Разбра ли ме, путко?!!![/QU Недей се прави - 20 години в България ли беше ,или сега падаш от марс?
      Last edited by zapalkata; 25.03.2011, 01:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнение
        Що точно сега ревна?22 години къде спа?За това че се трепат по пътищата, заради хубавите ни пътища що не протестира до сега и отделно тези скапани пътища не ти ли вдигат разхода на гориво сега.
        Не те рязбрах какво точно искаш да кажеш, ама ако искаш повтори... Отговорът ми е - ЗАЩОТО МИ ПИСНА!!! Разбра ли ме, путко?!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнение
          И ти, ако изкапиш защо след като заплатите ни не са същите, като в Австрая, а плащаме същите цени за горивата, може някой ден и да се пооправим... Капиш? Смехурко...
          Що точно сега ревна?22 години къде спа?За това че се трепат по пътищата, заради хубавите ни пътища що не протестира до сега и отделно тези скапани пътища не ти ли вдигат разхода на гориво сега.

Коментар

• Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнение
            Виж сега тъпчо на кой му пука колко ти е заплатата бе - аз като отида в магазина питат ли ме колко ми е заплатата. Ебаси гениялната логика имаш. А на въпроса защо заплатите в лукойл не били като в австрия - много просто защото лукойл е в България а не в Австрия- капиш? Никой не те спира да отидеш да работиш в австрия - стига да те вземат.
            И ти, ако изкапиш защо след като заплатите ни не са същите, като в Австрия, а плащаме същите цени за горивата, може някой ден и да се пооправим... Капиш? Смехурко...
            Last edited by Djoro; 25.03.2011, 02:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнение
              гледах ги по нова телевизия - хубаво искат хората ама как да стане и те не знаят. Написали на едни листове цената на петрола 2008 година и цената на петрола сега и съответните цени на бензина - и правят великия извод че печалбата от разликата в цената отивала в лукойл. Нямаше ли един по грамотен да им каже да добавят и акциза и курса на долара в сметката
              Мислиш ли че не могат да ги направят тези сметки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                Джорка, щом сега при 2,50 протестирате какво ще правите като стане 5 лева? А като стане 10 лева?

Аз специално искам да поскъпне колкото се може по-скоро за да си почине София от свирепите задръствания и трафик... Нека краят на потребителското общество по света и у нас дойде колкото се може по-скоро докато планетата все още има някакви ресурси!
                Хмм... Нека поскъпва, ако ще и 300 да стане, ама нека е по човешките правила, а не понеже в Холандия е еди си колко, то и у нас трябва да е толкова. Разбра ме, нали?
                Last edited by Djoro; 25.03.2011, 02:20.

Коментар

• гледах ги по нова телевизия - хубаво искат хората ама как да стане и те не знаят. Написали на едни листове цената на петрола 2008 година и цената на петрола сега и съответните цени на бензина - и правят великия извод че печалбата от разликата в цената отивала в лукойл. Нямаше ли един по грамотен да им каже да добавят и акциза и курса на долара в сметката

Коментар

• Толкова са си повярвали от това "гражданско движение",че си позволяват да отправят и закани.Тази слава вече им се носи из мрежата.

Коментар

• http://gorivo.net/wall-of-shame Сайтчето си има и стена на срама и това е само за начало .След това ще се сформират групи на смъртта,които ще наказват всички инакомислещи.

Коментар

• Та чакам да ми посочиш кои са тия 10 по богати страни дето бензина е по евтин може да започнеш от energy.eu Я да видим за днес:

Netherlands € 1.66
                        Denmark € 1.64
                        France € 1.62
                        Greece € 1.62
                        Portugal € 1.57
                        Belgium € 1.57
                        Sweden € 1.55
                        Finland € 1.54
                        United Kingdom € 1.54
                        Germany € 1.53
                        Italy € 1.53
                        Ireland € 1.46
                        Slovakia € 1.42
                        Czech Republic € 1.40
                        Austria € 1.36
                        Hungary € 1.36
                        Malta € 1.34
                        Spain € 1.31
                        Lithuania € 1.30
                        Slovenia € 1.28
                        Romania € 1.27
                        Luxembourg € 1.27
                        Latvia € 1.26
                        Estonia € 1.25
                        Poland € 1.24
                        Bulgaria € 1.21
                        Cyprus € 1.21

Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                        що така в Европа поне в 10 по-богати страни гражданите им плащат по-малко за дизел и за бензин.
                        Last edited by rogers; 25.03.2011, 00:51.

Коментар

• Съни а ти можеш ли да четеш - бензина в БГ е най евтиния в Европа - не един от най евтините а най евтиния. А ти по долу си писала че в БГ потребителите плащали за БЕНЗИН и дизел по скъпо от 10 развити европйски страни - празно е в главата ти скъпа ама много празно

QUOTE=съни(тя);1059068707]Ти няма ли да се научиш да четеш и нещо повече от заглавия?
                          По-долу си ми посочил една статия на Инвестора като някакъв източник на инфо, вероятно, но не си прочел под заглавието, че в 9 страни в ЕС дизелът е по- ЕВТИН.
                          Чети бе, човеко )

Та, кой акциз е бил по-нисък през 2008-ма - този на дизела ли?
                          Виж и курс лев/долар по онова време[/QUOTE]

Коментар

• Виж сега тъпчо на кой му пука колко ти е заплатата бе - аз като отида в магазина питат ли ме колко ми е заплатата. Ебаси гениялната логика имаш. А на въпроса защо заплатите в лукойл не били като в австрия - много просто защото лукойл е в България а не в Австрия- капиш? Никой не те спира да отидеш да работиш в австрия - стига да те вземат.

Първоначално изпратено от Djoro
                            а ти разлика между доходи правиш ли? Стига с тия заливания за пазарни цени. Щом са пазарни цените, защо и заплатите в Лукчо не са им пазарни и сравними с Австрия /примерно/ - отговори ми...
                            Last edited by X_Y; 25.03.2011, 10:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнение
                              Демек ние, ще протестираме, такива като теб, ще си го барат - и всичко по старому.
                              Джорка, щом сега при 2,50 протестирате какво ще правите като стане 5 лева? А като стане 10 лева?

Аз специално искам да поскъпне колкото се може по-скоро за да си почине София от свирепите задръствания и трафик... Нека краят на потребителското общество по света и у нас дойде колкото се може по-скоро докато планетата все още има някакви ресурси!
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                                Да, да... И след това за да имате по-евтино гориво ще започнете да протестирате, че минималната заплата е много висока и трябва да се намали?!...
                                Мастъре, ти май си рекламен агент на рафинерията ни /Руската де.../. Жив и здрав да си! Лошото е, че май ще излезеш и най-големият подръжник на вездесъщата ни комисия по незнам какво си регулиране. Съгласен? Странно ми е, че ти говориш за нас, като нещто имагинерно, несъществуващо. Демек ние, ще протестираме, такива като теб, ще си го барат - и всичко по старому. Не! Ние сме тук, мастъре и този път няма да стане твоята, няма да е постарому! ОК?

Коментар

Working...
                                X