Първоначално изпратено от Ballomed
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЕ на монополните и картелирани цени в България!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениездравеупазване, така ли се пише, надявам се да не съм убъркала правописа
Всъщност, аз съм съгласна с по-голямата част от доводите ти, но не разбирам как ти не проумяваш, че нещата не могат да се променят от раз без революция ( аз пък не виждам смисъл в тях...)
Вероятно, ако сега имаше протест за сваляне на ддс за книгите щеше да си против, защото по-важен е този за здравеопазването(каквото и да значи толкова общ протест)
Пръв ще Ви подкрепя ако се организирате да свалите ДДС на книгите, ама колко човека мислиш ще се съберем?
Коментар
-
Пълните ли касичките за бензин и дизел )
На 23-ти Лукойл ще отпуши пак ракетното гориво.
замрази цените при петрол около 105$, сега е 126$
Прогноза с колко ще вдигне цените Лукойл след 10-на дни?
иначе...само 4 държави в ЕС са с по-ниски цени на дизела сега http://energy.eu/#Prices
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение...
Не си спомням да си посочил конкретни неща, с които не си съгласен, че да търсиш промянаДоказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение... нещата не могат да се променят от раз без революция ...Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
здравеупазване, така ли се пише, надявам се да не съм убъркала правописа
Всъщност, аз съм съгласна с по-голямата част от доводите ти, но не разбирам как ти не проумяваш, че нещата не могат да се променят от раз без революция ( аз пък не виждам смисъл в тях...)
Вероятно, ако сега имаше протест за сваляне на ддс за книгите щеше да си против, защото по-важен е този за здравеопазването(каквото и да значи толкова общ протест)
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеТъжното е, че болезнени проблеми се използват не за друго, а само за ....Противопоставяне.
Нали е ясно, че ако част от исканията успеят да пробият в статуквото това ще има отражение и за действията на останалите монополи....
И... ако си сериозно притеснен от всичко, което си изброил, Ок, организирай Протест и аз съм готова да те подкрепя.
И всички протестирате под лозунга, че може горивата да не са ни най-скъпи, но сме с най-ниските доходи..... Е защо не помислите как да си вдигнем доходите, как да се изкорени корупцията, как да заработи загнилата държавна машина с огромна армия от търтеи.
И ако ми спорите за цени, пак питам, защо не протестирате срещу цените на храните, които са 30-40% по скъпи от тези в Германия, защо не протестирате че това което ядете е отровно и никой в тая държава не го ебе!!!!
Защо си мислите че като задръстите Цариградско, лукоил ще клекнат? Последния път заклещихте мой близък приятел с бебе, надявам се че се гордеете с това, отделно съм сигурен че е имало заклещени линейки. Пак казвам, протестирайте с колела!!!!!
Това са едни от доводите ми защо не подкрепям този протест!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ballomed Разгледай мнениеТъжното е че като умират деца в болницата, защото някой чиновник го мързи да прелисти един документ, не скачат.
За това че ядат най-скъпите храни, но за сметка на това отровни, не скачат.
Мога да изброявам още много.... Ама това било наченка на гражданско общество, с една идея обаче, цена на бензина под 2 лв., на ракията под 10, да хвърлят салфетки в чалготеките и всички ще са щастливи.
Нали е ясно, че ако част от исканията успеят да пробият в статуквото това ще има отражение и за действията на останалите монополи....
И... ако си сериозно притеснен от всичко, което си изброил, Ок, организирай Протест и аз съм готова да те подкрепя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеКойто си няма друга работа да протестира.Само да не затваря пътища щото има линейки и пожарни.С протести цени не се свалят.Ще повикат ще покряскат ще псуват ще се заканват и накрая ще си одат дома оти утре са на работа.
За това че ядат най-скъпите храни, но за сметка на това отровни, не скачат.
Мога да изброявам още много.... Ама това било наченка на гражданско общество, с една идея обаче, цена на бензина под 2 лв., на ракията под 10, да хвърлят салфетки в чалготеките и всички ще са щастливи.
На някои им трябва толкова малко да са щастливи.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от gm67 Разгледай мнениеБраво,Ballomed
Всички тези "протести" се наричат "контролирано изпускане на парата"-напълно безопасни и напълно безполезни."Законен" протест означава,че нищо в системата не се променя.Но нашият народ е прекалено заспал,за да направи нещо друго..
Примиряване с всичко и само на избори да се поразправяме малко кой за кой бил?
Прочете ли по-долу какви са исканията на протеста?
Дори само да се "шуми" за това е от полза!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ballomed Разгледай мнениеАми тогава вземайте паветата и отивайте да протестирате....
Пак те питам, ако аз протестирам срещу високата цена на сиренето и ходя от магазин на магазин, купувам си по 100 гр. сирене, и хапвам докато обикалям, като през това време блокирам пътя на линейки, на пожарна, другите хоря губят пари, закъсняват за някъде, а аз си хапвам сирене и викам, свалете му цената и пак купувам и пак ям и пак викам, но някакси гордо, по граждански го правя..... Ей така ми изглежда на мен тоя протест. Ако протеста беше "Писна ми монополите да ме мачкат" и беше с факли и павета и се бяха вдигнали няколко бесилки на жълтите павета, тогава да съм горд че съм Българин, ама ей така: Ние принципно против корупцията, ама ако направите бенза 2 лв, да си карам гоуфу аз си се прибирам..... Ей това Ви е протеста.
Всички тези "протести" се наричат "контролирано изпускане на парата"-напълно безопасни и напълно безполезни."Законен" протест означава,че нищо в системата не се променя.Но нашият народ е прекалено заспал,за да направи нещо друго..
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеПалатковия лагер през 1991 потъпка тревата (ако си бил роден тогава и помниш)
Непрекъснато има някакви браншови протести, затварят се определени улици - например, протеста на лекарите от Пирогов преди време, протеста на учителите...на пушещите полицаи ....както и затваряне за ремонт - тогава пак търсят алтернативни улици за придвижване.........или пък спиране на движението заради някоя звезда от политическия небосклон по света...че и у нас
Колко дни беше блокиран целият център на София, когато беше американския президент тук
Човек, ако търси...кусури винаги ще намери, другото е по- трудноLast edited by съни(тя); 10.04.2011, 19:51.
Коментар
Коментар