IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЕ на монополните и картелирани цени в България!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ballomed Разгледай мнение
    Пръв ще Ви подкрепя ако се организирате да свалите ДДС на книгите, ама колко човека мислиш ще се съберем?
    ДДС трябва да еднакъв за АБСОЛЮТНО всички стоки и услуги. Иначе ще започнат да ви продават сирене и кашкавал в магазина във вид на книга и ще твърдят, че е много яко да си четеш докато го ядеш!
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
      здравеупазване, така ли се пише, надявам се да не съм убъркала правописа

Всъщност, аз съм съгласна с по-голямата част от доводите ти, но не разбирам как ти не проумяваш, че нещата не могат да се променят от раз без революция ( аз пък не виждам смисъл в тях...)

Вероятно, ако сега имаше протест за сваляне на ддс за книгите щеше да си против, защото по-важен е този за здравеопазването(каквото и да значи толкова общ протест)

Пръв ще Ви подкрепя ако се организирате да свалите ДДС на книгите, ама колко човека мислиш ще се съберем?

Коментар

• Пълните ли касичките за бензин и дизел )

На 23-ти Лукойл ще отпуши пак ракетното гориво.
        замрази цените при петрол около 105$, сега е 126$

Прогноза с колко ще вдигне цените Лукойл след 10-на дни?

иначе...само 4 държави в ЕС са с по-ниски цени на дизела сега http://energy.eu/#Prices

Коментар

• ти, май, си революционер под прикритие ))
          Last edited by съни(тя); 11.04.2011, 20:43.

Коментар

...
            Не си спомням да си посочил конкретни неща, с които не си съгласен, че да търсиш промяна
            Достатъчно предприемчив съм , за да не го направя публично
            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Спарт, на общите приказки сме царе, а )
              Не си спомням да си посочил конкретни неща, с които не си съгласен, че да търсиш промяна

Коментар

... нещата не могат да се променят от раз без революция ...
                Първо си направете революция на мисленето , пък после излизайте на улицата и протестирайте колкото щете
                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• здравеупазване, така ли се пише, надявам се да не съм убъркала правописа

Всъщност, аз съм съгласна с по-голямата част от доводите ти, но не разбирам как ти не проумяваш, че нещата не могат да се променят от раз без революция ( аз пък не виждам смисъл в тях...)

Вероятно, ако сега имаше протест за сваляне на ддс за книгите щеше да си против, защото по-важен е този за здравеопазването(каквото и да значи толкова общ протест)

Коментар

Тъжното е, че болезнени проблеми се използват не за друго, а само за ....Противопоставяне.
                    Нали е ясно, че ако част от исканията успеят да пробият в статуквото това ще има отражение и за действията на останалите монополи....
                    И... ако си сериозно притеснен от всичко, което си изброил, Ок, организирай Протест и аз съм готова да те подкрепя.
                    Беше ли на 4-ти Януари 2009г на протеста, или когато убиха Боби беше ли там, подкрепила ли си някой фермерски протест? Ей за тва ме е яд, и тука в офиса са наскачали разни колеги и колежки, да протестират да им смъкват бензина. Всичките хора без визия, на всички тотва им е първия протест, всички слушащи чалга, никой не можещ да напише здравеопазване без правописна грешка.

И всички протестирате под лозунга, че може горивата да не са ни най-скъпи, но сме с най-ниските доходи..... Е защо не помислите как да си вдигнем доходите, как да се изкорени корупцията, как да заработи загнилата държавна машина с огромна армия от търтеи.

И ако ми спорите за цени, пак питам, защо не протестирате срещу цените на храните, които са 30-40% по скъпи от тези в Германия, защо не протестирате че това което ядете е отровно и никой в тая държава не го ебе!!!!

Защо си мислите че като задръстите Цариградско, лукоил ще клекнат? Последния път заклещихте мой близък приятел с бебе, надявам се че се гордеете с това, отделно съм сигурен че е имало заклещени линейки. Пак казвам, протестирайте с колела!!!!!

Това са едни от доводите ми защо не подкрепям този протест!

Коментар

Тъжното е че като умират деца в болницата, защото някой чиновник го мързи да прелисти един документ, не скачат.
                      За това че ядат най-скъпите храни, но за сметка на това отровни, не скачат.

Мога да изброявам още много.... Ама това било наченка на гражданско общество, с една идея обаче, цена на бензина под 2 лв., на ракията под 10, да хвърлят салфетки в чалготеките и всички ще са щастливи.
                      Тъжното е, че болезнени проблеми се използват не за друго, а само за ....Противопоставяне.
                      Нали е ясно, че ако част от исканията успеят да пробият в статуквото това ще има отражение и за действията на останалите монополи....
                      И... ако си сериозно притеснен от всичко, което си изброил, Ок, организирай Протест и аз съм готова да те подкрепя.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                        Който си няма друга работа да протестира.Само да не затваря пътища щото има линейки и пожарни.С протести цени не се свалят.Ще повикат ще покряскат ще псуват ще се заканват и накрая ще си одат дома оти утре са на работа.
                        Тъжното е че като умират деца в болницата, защото някой чиновник го мързи да прелисти един документ, не скачат.
                        За това че ядат най-скъпите храни, но за сметка на това отровни, не скачат.

Мога да изброявам още много.... Ама това било наченка на гражданско общество, с една идея обаче, цена на бензина под 2 лв., на ракията под 10, да хвърлят салфетки в чалготеките и всички ще са щастливи.

На някои им трябва толкова малко да са щастливи.......

Коментар

• Който си няма друга работа да протестира.Само да не затваря пътища щото има линейки и пожарни.С протести цени не се свалят.Ще повикат ще покряскат ще псуват ще се заканват и накрая ще си одат дома оти утре са на работа.

Коментар

• Първоначално изпратено от gm67 Разгледай мнение
                            Браво,Ballomed
                            Всички тези "протести" се наричат "контролирано изпускане на парата"-напълно безопасни и напълно безполезни."Законен" протест означава,че нищо в системата не се променя.Но нашият народ е прекалено заспал,за да направи нещо друго..
                            Каква е алтернативата, според теб, тогава...?
                            Примиряване с всичко и само на избори да се поразправяме малко кой за кой бил?

Прочете ли по-долу какви са исканията на протеста?
                            Дори само да се "шуми" за това е от полза!

Коментар

Ами тогава вземайте паветата и отивайте да протестирате....

Пак те питам, ако аз протестирам срещу високата цена на сиренето и ходя от магазин на магазин, купувам си по 100 гр. сирене, и хапвам докато обикалям, като през това време блокирам пътя на линейки, на пожарна, другите хоря губят пари, закъсняват за някъде, а аз си хапвам сирене и викам, свалете му цената и пак купувам и пак ям и пак викам, но някакси гордо, по граждански го правя..... Ей така ми изглежда на мен тоя протест. Ако протеста беше "Писна ми монополите да ме мачкат" и беше с факли и павета и се бяха вдигнали няколко бесилки на жълтите павета, тогава да съм горд че съм Българин, ама ей така: Ние принципно против корупцията, ама ако направите бенза 2 лв, да си карам гоуфу аз си се прибирам..... Ей това Ви е протеста.
                              Браво,Ballomed
                              Всички тези "протести" се наричат "контролирано изпускане на парата"-напълно безопасни и напълно безполезни."Законен" протест означава,че нищо в системата не се променя.Но нашият народ е прекалено заспал,за да направи нещо друго..

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                                Палатковия лагер през 1991 потъпка тревата (ако си бил роден тогава и помниш)
                                не само той
                                Непрекъснато има някакви браншови протести, затварят се определени улици - например, протеста на лекарите от Пирогов преди време, протеста на учителите...на пушещите полицаи ....както и затваряне за ремонт - тогава пак търсят алтернативни улици за придвижване.........или пък спиране на движението заради някоя звезда от политическия небосклон по света...че и у нас
                                Колко дни беше блокиран целият център на София, когато беше американския президент тук

Човек, ако търси...кусури винаги ще намери, другото е по- трудно
                                Last edited by съни(тя); 10.04.2011, 19:51.

Коментар

Working...
                                X