IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЕ на монополните и картелирани цени в България!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
    Днес видях един "протестиращ" .... Ама направо си беше човекът като визитна картичка на всички неудачници, накоито някой друг им е виновен, че не могат да си купят гориво .....

Бях в подземния паркинг на един малък търговси комплекс в София, нещо като "мини мол". Ходя там често за да пазарувам от Билата на първи подземен етаж. Паркингът е малко недомислен (скоро коментираха тия проблеми по медиите), в смисъл че с по-голяма кола е жива мъка да взимаш завоите. Но сега видях и другия му недостатък .... Тръгвам аз да излизам след една мацка с Порше, която беше паркирала до мен. Онази дава газ, аз след нея, и въртим нагоре нагоре и свирят гуми .... и по едно време гледам Поршето спряло пред мен на най-големия завой и на най-големия баир ... Викам си - "кво му стана на туй Порше?"...... , а то пред нея един нещастник с пернишки голф, закъсал на последния баир преди излизането то гаража .... мъчи се неудачникът, ама явно е нямал пари за нов съединител и се напъне, напъне нагоре и после - айде пак назад ... Четири пъти се мъчи ... Мацката от Поршето не издържа и излезе да види къв е тоя смотаняк, аз излязох и се върнах назад да предупредя пича с мерцедеса след мен че става нещо и да не вземе да ме удари .... И той излезе и отидохме да видим какво става с голфчето .... А онзи неудачник гордо сложил лепенка "протест" с логото на неудачниците - човешка глава с опрян в нея пистолет на бензиноколонка .... Та това са протестиращите срешу цените на горивата - жалки неудачници, които нямат пари да си напълнят резервоара.... Пълна скръб, пернишки голф и кал по ушите .... На шестия път оня успя да изпълзи от гаража с цената на много пушеци, а ние му гледахме сеира ..... И само като си помисля, че тоя утре ще излезе на протест .... Пфу .... догади ми се .....
    Виждам че си хейтър и че се опита да запееш - ама не ти се отдава, ако и сам вече не си го разбрал
    Квалификациите които раздаваш показват собствения ти комплекс - на глупак който намира възможността да се охарчи малоумно (често държавни пари) като нещо което го поставя пред тези които не искат да си дават парите залудо

Коментар

• Днес видях един "протестиращ" .... Ама направо си беше човекът като визитна картичка на всички неудачници, накоито някой друг им е виновен, че не могат да си купят гориво .....

Бях в подземния паркинг на един малък търговси комплекс в София, нещо като "мини мол". Ходя там често за да пазарувам от Билата на първи подземен етаж. Паркингът е малко недомислен (скоро коментираха тия проблеми по медиите), в смисъл че с по-голяма кола е жива мъка да взимаш завоите. Но сега видях и другия му недостатък .... Тръгвам аз да излизам след една мацка с Порше, която беше паркирала до мен. Онази дава газ, аз след нея, и въртим нагоре нагоре и свирят гуми .... и по едно време гледам Поршето спряло пред мен на най-големия завой и на най-големия баир ... Викам си - "кво му стана на туй Порше?"...... , а то пред нея един нещастник с пернишки голф, закъсал на последния баир преди излизането то гаража .... мъчи се неудачникът, ама явно е нямал пари за нов съединител и се напъне, напъне нагоре и после - айде пак назад ... Четири пъти се мъчи ... Мацката от Поршето не издържа и излезе да види къв е тоя смотаняк, аз излязох и се върнах назад да предупредя пича с мерцедеса след мен че става нещо и да не вземе да ме удари .... И той излезе и отидохме да видим какво става с голфчето .... А онзи неудачник гордо сложил лепенка "протест" с логото на неудачниците - човешка глава с опрян в нея пистолет на бензиноколонка .... Та това са протестиращите срешу цените на горивата - жалки неудачници, които нямат пари да си напълнят резервоара.... Пълна скръб, пернишки голф и кал по ушите .... На шестия път оня успя да изпълзи от гаража с цената на много пушеци, а ние му гледахме сеира ..... И само като си помисля, че тоя утре ще излезе на протест .... Пфу .... догади ми се .....
      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
        Да ама в следващия си живот съм решил да бъда. Освен ако не стана ватман
        Знаех си аз, че това ти е мечтата Като тоя ли
        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
          Ти не си чиновническа подлога като Безмрежов5
          Да ама в следващия си живот съм решил да бъда. Освен ако не стана ватман

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
            Аз ще напълня служебната Пусто да му се не види, аз като се замисля съм толкова зле, че никога не съм имал собствена
            Ти не си чиновническа подлога като Безмрежов5

Коментар

Обичам качествените неща. Не съм толкова богат, че да купувам евтини боклуци. Затова ще си напълня от новия OMV MaxxMotion Diesel догоре..... М-м-м обичам да си харча парите за хубави неща. А неудачниците нека да протестират и да си пълнят трошките с евтини ментета от криминални безакцизни бензиностанции .....
              Значи и пари за осигуровки имаш, а само преди година виеше като бито куче като пуснаха идеята да облагат с осигуровки Що така жално плачеше тогава
              Ти тогава за едни 200 лева на месец осигуровки такъв вой вдигна, че имам доста съмнения, че си пълниш колата с какъв да е бензин освен разбира се ако не с парички от държавата
              Last edited by Amsterdamm; 14.04.2011, 19:07.
              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                Коя кола бе, служебната ли...
                Аз ще напълня служебната Пусто да му се не види, аз като се замисля съм толкова зле, че никога не съм имал собствена

Коментар

• Обичам качествените неща. Не съм толкова богат, че да купувам евтини боклуци. Затова ще си напълня от новия OMV MaxxMotion Diesel догоре..... М-м-м обичам да си харча парите за хубави неща. А неудачниците нека да протестират и да си пълнят трошките с евтини ментета от криминални безакцизни бензиностанции .....

Коментар

И аз ще напълня догоре (75 литра) от новата нафта на ОМВ, 2.69 лв./литър. Много е добра. Оня ден налях малко за проба и съм много доволен.
                    Бюджет на Агенция по ядрено регулиране - 7 500 000 http://www.bnsa.bas.bg/bg/documents/...nts/budget.pdf
                    Колко пари струват на България чиновниците и държавните служители: http://borsi.blog.bg/novini/2010/03/...nite-sl.509036

Коментар

И аз ще напълня догоре (75 литра) от новата нафта на ОМВ, 2.69 лв./литър. Много е добра. Оня ден налях малко за проба и съм много доволен.
                      Коя кола бе, служебната ли...

Коментар

• И аз ще напълня догоре (75 литра) от новата нафта на ОМВ, 2.69 лв./литър. Много е добра. Оня ден налях малко за проба и съм много доволен.

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                          Аз пък съм против протестите. На 16 смятам да напълня догоре и двете си коли. Горивата в България не са скъпи, а доходите са ви ниски...
                          Напълни ги - с кокошки
                          За туй стават, и трета такава си купи!

Коментар

• Аз пък съм против протестите. На 16 смятам да напълня догоре и двете си коли. Горивата в България не са скъпи, а доходите са ви ниски...

Коментар

• ‎"Слънцето не грее ли за всички, риторично пита св. Кирил Философ триезичниците преди 1140 години. Днес покровителят на обединена Европа не би задал този въпрос. Просто щеше да знае, че макар и Слънцето да грее еднакво за всички, върху някои то направо излива пачки, които с лобистки закони държавата събира от всички останали. .... възвръщаемостта на вложените инвестиции е ... напълно гарантирана от .. закон за енергията от възобновяеми източници. Следователно - от целия държавен апарат. Каква по-голяма гаранция за получаването на несметни печалби за сметка на бедните потребители?!..."http://paper.standartnews.com/bg/art...article=364274

Писна ни да ни крадат с цени на ток, горива, парно, вода, телефон: http://www.facebook.com/group.php?gi...8025384&v=wall

Антимонополни искания към Министерски Съвет на Република България: ... 12.Да се дават данъчни стимули за енергийна ефективност за сгради и на частни лица, инвестиращи лично средства в енергийна ефективност на собствените си жилища. Австрийския модел да се приложи в България.
                              След като държавата иска и налива пари в компании за така наречената "зелена енергия", следва да го прави и за частни лица.... http://www.facebook.com/topic.php?ui...84&topic=14561

Няколко думи за далаверата в България с така наречените "възобновяеми източници" http://borsi.blog.bg/biznes/2010/07/...enite-q.571235
                              Last edited by Jay Gould; 14.04.2011, 16:51.

Коментар

Working...
                              X