IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

НЕ на монополните и картелирани цени в България!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
    Къв градски транспорт бе? Тая банда неудачници блокира и градския транспорт. При миналия протест се нагледах на толкова много хора, които чакаха по спирките и псуваха протестиращите.
    Ами посерко - нали на теб ти е проблем че въздуха бил замърсен и имало задръстване?
    Слез от колата тогава - така ще намалиш и двете Гледам - опитваш се само акъл да даваш но не си годен да свършиш нищо, скапан чиновник

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
      Никой не иска държавно регулиране - а санкции за злоупотребите на Лукойл.
      Протестът е законен и цивилизован, като не ти изнася - тръгвай с градския транспорт, следвай собствените си съвети
      Къв градски транспорт бе? Тая банда неудачници блокира и градския транспорт. При миналия протест се нагледах на толкова много хора, които чакаха по спирките и псуваха протестиращите.
      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнение
        те не са виновни че са заблудени.
        Виновни са... Защото незнанието има 2 степени. Първата е да знеш че не знаеш, а втората е да не знаеш че не знаеш!

Всеки божи ден цензурираните средства за масово оглупяване им набиват в главите че нефтът поскъпнал щото Кадафи бил лош човек и пречел на онези от нато да успокоят държавата и да потече евтин като вода нефт от Либия...

Причината за поскъпването на храни, горива, суровини, метали е това че се напечатаха трилиони долари и евро от Федералния резерв на САЩ и ЕЦБ за да се спасят от фалит частни банки. Да се спасят спекулантите за сметка на спестителите - тоест на средната класа. Това е простата причина... Защото пари може да напечаташ, но нефт, пшеница, памук и месо не можеш!!!
        Last edited by Forex Master; 15.04.2011, 12:06.
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Има ли разлика между В.Златев, К. Дачев и Н. Банев?
          Това ли е елитът на българската икономика и символът на бъдещото й развитие?
          На тези господа ли се оповава българският инвеститор?

http://neverojatno.wordpress.com/201.../apokalipsisi/

Коментар

Освен хейтър си и провокатор, жалка отрепка на държавна хранилка
            Изводите кой нямал пари и не карал си ги задръж, цената на горивата се покачва от всичко друго но не и защото петрола бил свършвал.
            Държавата не осигурява евтино гориво - а само го товари с акциз и обслужва олигополите! Къде ти е проблема на теб че хората не са подлоги като теб а протестират?
            Държавна бедна на петрол, следва да товари цените с акциз и да ограничева потреблението. Лумпените в отчаянието си не знаят срещу какво да протестират. Естествения стремеж на всеки бизнес е да постигне монопол, естествения стремеж на всяка една нормална държава е да не го допуска. Това става при наличието на РАБОТЕЩА СЪДЕБНА СИСТЕМА. В България такава НЯМА !!! Това е истинския проблем на протестиращите, ама те не го съзнават, затова протестите са насочени неправилно. Тези протести могат да постигнат най-много временно отлагане на проблема, но не и неговото решаване. Ще поврякат, ще покрякат, ще им подхвърлят шепа огризки да се почувствуват победители и дотам... Жалко...

Оня ден ЕК уши производителите на прахове за пране с над 300 милиона евро глоба за картел. Германия дърпа ушите наред, като се стигне от цимент, та до асансьори, та да е ясно на обществото, че като има престъпление, има и наказание. А У НАС НАКАЗАНИЕ НЯМА - ТОВА Е ПРОБЛЕМА Затова има монополи и разни Вальозлатевци и Тодорбатковци ще продължават да си развяват коня...
            Last edited by SEBULBA; 15.04.2011, 12:05.

Коментар

Подлоги са точно протестиращите, щото наливат в мелницата на комунягите. И въобще искането за държавно регулиране на цените си е чист комунизъм. Резултатът ще е опашки пред бензиностанциите.

А на мен проблемът ми е, че тая пасмина не протестира цивилизовано, а се държи като банда таксиджии и блокира пътища. Пречат ми на придвижването, пречат на линейки и пожарни, пречат на всеки който има спешна работа, замърсяват допълнително и без това мръсния въздух на София. Ако протестът беше цивилизован, щях просто да го подмина без да коментирам, защото мен цената на горивата не ме вълнува - нито пряко (имам си достатъчно пари да си пълня колата), нито косвено (имам си достатъчно пари да си купувам стоки "оскъпени" от транспортни разходи). На който му е скъпо, да не си кара колата, да свие разходите и да си намери допълнителна работа.
              Ако протеста е цивилизован,кой ще разбере за него!!!И какъв евентуално ще му е ефекта!!!

Коментар

Подлоги са точно протестиращите, щото наливат в мелницата на комунягите. И въобще искането за държавно регулиране на цените си е чист комунизъм. Резултатът ще е опашки пред бензиностанциите.

А на мен проблемът ми е, че тая пасмина не протестира цивилизовано, а се държи като банда таксиджии и блокира пътища. Пречат ми на придвижването, пречат на линейки и пожарни, пречат на всеки който има спешна работа, замърсяват допълнително и без това мръсния въздух на София. Ако протестът беше цивилизован, щях просто да го подмина без да коментирам, защото мен цената на горивата не ме вълнува - нито пряко (имам си достатъчно пари да си пълня колата), нито косвено (имам си достатъчно пари да си купувам стоки "оскъпени" от транспортни разходи). На който му е скъпо, да не си кара колата, да свие разходите и да си намери допълнителна работа.

Никой не иска държавно регулиране - а санкции за злоупотребите на Лукойл.
                Протестът е законен и цивилизован, като не ти изнася - тръгвай с градския транспорт, следвай собствените си съвети

Коментар

• Първоначално изпратено от Ballomed Разгледай мнение
                  Колко евтино гориво да ти осигури държавата и как? Метана не се облага с акциз, карай на метан.
                  Чети преди да пишеш - специално заради тебе написах че държавата НЕ осигурява евтино гориво, никой не го и очаква от нея.

Стига пя с тоя метан, на каквото искам на това ще карам - утре може да минеш и на рикша с педали по тая логика

Коментар

............ Къде ти е проблема на теб че хората не са подлоги като теб а протестират?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ballomed Разгледай мнение
                      Колко евтино гориво да ти осигури държавата и как? Метана не се облага с акциз, карай на метан.
                      Великия "Сигобара Иготочи" няма пари за уредбата!!

Коментар

Държавата не осигурява евтино гориво - а само го товари с акциз и обслужва олигополите! Къде ти е проблема на теб че хората не са подлоги като теб а протестират?

Коментар

Хейтърът си ти моето момче, ако още не си го разбрал ..... И този постинг го пуснах специално за да се хванат такива като теб жалки неудачници, на които някой друг им е виновен за бедността, в която са затънали. Вече казах - който няма пари да си кара колата - да ползва градски транспорт. Цената на горивата ще продължава да се покачва, просто защото петролът свършва .... Не ми се мисли какво ще стане след 10 години .... Ще е пълно с такива като теб, които си мислят че държавата е длъжна да им осигури евтино гориво за трошките.....

Освен хейтър си и провокатор, жалка отрепка на държавна хранилка
                          Изводите кой нямал пари и не карал си ги задръж, цената на горивата се покачва от всичко друго но не и защото петрола бил свършвал.

Коментар

• Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнение
                            Онези които не искат да си дават парите залудо отдавна са минали на метан - 300 км извънградско и около 100 градско - за 20 лв - тва от последното зареждане
                            Гъза си да скъсате да протестирате няма да свалите цената и с 20 стотинки колко ще спестите на месец - 20 лв?
                            netware много точно си определил емблемата на протестиращите - и аз си го мислих ама викам айде да не ги обиждам - те не са виновни че са заблудени.
                            С фабричен метан ли си? Решил съм следващия ми автомибил да е с фабричен, заради пробега, в момента не ми се слага бутилка, тъй като ще ми падне много и ще трябва да зареждам през 150-200 км. Само че чувам че има проблем да ти обслужват фабричната уредба.

Коментар

• Онези които не искат да си дават парите залудо отдавна са минали на метан - 300 км извънградско и около 100 градско - за 20 лв - тва от последното зареждане
                              Гъза си да скъсате да протестирате няма да свалите цената и с 20 стотинки колко ще спестите на месец - 20 лв?
                              netware много точно си определил емблемата на протестиращите - и аз си го мислих ама викам айде да не ги обиждам - те не са виновни че са заблудени.

Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                              Виждам че си хейтър и че се опита да запееш - ама не ти се отдава, ако и сам вече не си го разбрал
                              Квалификациите които раздаваш показват собствения ти комплекс - на глупак който намира възможността да се охарчи малоумно (често държавни пари) като нещо което го поставя пред тези които не искат да си дават парите залудо
                              Last edited by rogers; 15.04.2011, 03:25.

Коментар

Виждам че си хейтър и че се опита да запееш - ама не ти се отдава, ако и сам вече не си го разбрал
                                Квалификациите които раздаваш показват собствения ти комплекс - на глупак който намира възможността да се охарчи малоумно (често държавни пари) като нещо което го поставя пред тези които не искат да си дават парите залудо
                                Хейтърът си ти моето момче, ако още не си го разбрал ..... И този постинг го пуснах специално за да се хванат такива като теб жалки неудачници, на които някой друг им е виновен за бедността, в която са затънали. Вече казах - който няма пари да си кара колата - да ползва градски транспорт. Цената на горивата ще продължава да се покачва, просто защото петролът свършва .... Не ми се мисли какво ще стане след 10 години .... Ще е пълно с такива като теб, които си мислят че държавата е длъжна да им осигури евтино гориво за трошките.....

Коментар

Working...
                                X