Първоначално изпратено от Бате Пешо
Разгледай мнение
Сега има такси, цените са в пъти по-високи и сте пред фалит. Последно, кое е добро- Да няма такси и цените да са ниски (?), като преди Шиляшки, или да има такси и високи цени като сега?
Срив зимата, ами дай-боже. Миналата зима въпреки многото мощности ако си спомням бяхме на ръба на възможностите си. Ами сега? Ако следващата зима е студена като миналата? 2 месеца - 10-15 градуса. След едно лято в което мините се затварят, а в системата парите са намалели. Ден-два на студено може би най-после ще доведат до някой арест и мисля, че нашенецът би ги преживял ако имаше ефект. Ни най-малко не оспорвам професионалната ти квалификация и въпреки не дотам доброто ти поведение, дори съм казвал понякога добра дума за теб в някой случаи, но силно се съмнявам в твоята обективност - ти си човек от системата, а ние сме само потребители - на теб плащат, от нас вземат. Относно таксите, запознай се точно защо би трябвало да са въведени. С либерализацията има смисъл от тях (От вчера може би те вече имат смисъл), но за времето в което някой ги е въвел без да имаме право на избор и противозаконно, трябва да се плати обещетение на граждани и компании (днес стана дума, че вероятно ще започнат дела по този казус), още повече така и не е ясно точно за какво са разходвани, след като така и така се събират в противоречие на евродирективите. Кой ще връща парите на граждани и компании в България? http://borsi.blog.bg/politika/2013/0...gariia.1047602
И ме разбираш погрешно. Нямам намерение да се занимавам с ток и енергетика - не съм експерт там, но за моите 280 лв. сметка ако се наложи ще нося дърва, бензин и кибрит ако трябва и държавата да подпалят тия които могат, защото не скапаните досегашни министри, ДЕКВР и шефовете на НЕК ми ги плащат, а на мен тия цени не ми харесват! Може да не съм експерт като теб и приятелите ви в ДЕКВР, но мразя да ме крадат. Това е! Нищо лично - само бизнес! Нали така казват и вашите хора като ни надуват сметките
Коментар