Първоначално изпратено от dragoki
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НЕ на монополните и картелирани цени в България!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеВзе ми думите от устата. Човекът просто ги осигурява на 440, щото толкова е минималното за тази професия. Другото е под масата и реално краде от държавата, краде от мен и от теб и краде от себе си.За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Едно е бавене друго е кражба - и в частния сектор бавят. Че има и такива дето не си плащат въобще
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеAми има намери си добър счеводител и ще те свене как да го направиш законно без да криеш.Да разбирам ли,че едните може да крадът като ти бавят парите с месеци а другите трябва да са честни?Как ти звучи донеси ми референция от някой,че закона се тълкува така както ти твърдиш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеНа който не му харесва, да не протестира. Много е лесно.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dragokiНе съм и никога не съм бил на държавна хранилка, винаги съм си плащал данъците и осигуровките в пълен размер. А ако ми кажеш, че имаш шофьор на камион които ти прави международни курсове за 440 реална заплата, кажи от къде мога да наема 10-20 човека, че тук вземат едни 4 цифрени суми. Това че едните бавят, не означава, че другите трябва да крадът. Защото това си е кражба, и не от държавата а от мен и от теб.За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от dragokiНе съм и никога не съм бил на държавна хранилка, винаги съм си плащал данъците и осигуровките в пълен размер. А ако ми кажеш, че имаш шофьор на камион които ти прави международни курсове за 440 реална заплата, кажи от къде мога да наема 10-20 човека, че тук вземат едни 4 цифрени суми. Това че едните бавят, не означава, че другите трябва да крадът. Защото това си е кражба, и не от държавата а от мен и от теб.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеОпределено, се чудя на който му харесват картелите, монополите и сегашното статукво, какво прави в тази тема?!
Смятат да ни вкарват в "правия път" на партията, ДЕКВР и Лукойл ли, или що?
На който не му харесва, да не протестира. Много е лесно. Мен обаче не ме кефи сметката ми за ток. За това бой до дупка, по всички фронтове.
http://www.facebook.com/group.php?gi...8025384&v=wall
или Дянков да увеличи още малко акциза за да се чудим после що са ни такива сметките ....
Коментар
-
Скъпи сънародници, ако някой от Вас си мисли, че нищо не зависи от него греши. Ако нищо не зависи от нас, защо купуват гласовете ни?
България е една красива и богата страна, която непрестанно се ограбва от управляващият туткун, отровен от алчност и пропит с лицемерие!
От мерзавци имащи безочието да ни вменяват, че сме бедна страна и затова страдат нашите родители, деца, приятели, както и самите ние!
България е богата и достойна страна, която има злощастието да бъде ограбвана от всички посоки!
Призоваваме всички, които са несъгласни със спекулативно завишените цени на горивата до рекордни за Европа и света нива, да проявят воля и да защитят своята обществена позиция и граждански права!
Ние, които организираме този протест сме свободни граждани с достойнство и здрав разум, не сме политически омерзени и търсещи облага! Нашата облага е и Ваша, облагата да живеем в нормална страна!
Несъмнено някой ще каже „аз нямам кола, не е мой проблем”. НАПРОТИВ, проблема е и твой, защото увеличаването на горивата води до увеличаване на транспортните услуги, а както се досещате това води до увеличаване цените на всички стоки, храна, цигари, дрехи, кондоми J . А ако думата инфлация, Ви говори нещо то се досещате какво се случва с доходите Ви, спестяванията Ви, пенсионните Ви осигуровки, както и редица икономически процеси и следствия!
Присъединете се на националният протест, който ще се проведе на 13.03.2011 година!
http://www.investor.bg/forum/newrepl...treply&t=12276
Коментар
-
Определено, се чудя на който му харесват картелите, монополите и сегашното статукво, какво прави в тази тема?!
Смятат да ни вкарват в "правия път" на партията, ДЕКВР и Лукойл ли, или що?
На който не му харесва, да не протестира. Много е лесно. Мен обаче не ме кефи сметката ми за ток. За това бой до дупка, по всички фронтове.
http://www.facebook.com/group.php?gi...8025384&v=wall
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнениеДемек все са виновни. Докато не осигурят най евтиния бензив в БГ от целия свят - виновни са и трябва да бъдат наказани. Обаче когато някой внесе домати по евтини от българските - той пак е виновен щото на бг лумпените все някой им е виновен
Естествено!
След като оня прошляк финансовия ни министър заяви че 300лв щели да са премного за минимална РЗ - точно това трябва да направят!
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
Аз съм дал своя дан в тази кампания - за последните 6 месеца съм налял само 10л нафта. Спрял съм колата, защото на практика не ни трябва. Има малко гориво в нея, следя акумулатора, и ако се наложи нещо спешно, примерно болница, само тогава. Ако всечки са като мен, досега лукумойл да е клекнал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеА ти някога теглил си ДДС за превозни средства за да разбереш защо хората крият данъци и осигуровки ?.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Демек все са виновни. Докато не осигурят най евтиния бензив в БГ от целия свят - виновни са и трябва да бъдат наказани. Обаче когато някой внесе домати по евтини от българските - той пак е виновен щото на бг лумпените все някой им е виновен
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеРезултатът в повечето случаи - по-високи печалби тук, от която и да е друга страна на компанията(....или загуба...ако умело се съчетаят вътрешнофирмените взаимоотношения).
Коментар
Коментар