Пешо, колкото Костов е ограбил страната, два пъти повече комунистите. При тях мина масовата приватизация и заради тях се радваме на бизнесмени като Коко Банев, Бедо Доганян и други подобни. За мен най-доброто правителство беше на Царя.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
България в депресия
Collapse
X
-
ОК
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениеявно не си разбрал иронията-Пешо има фиксация по Костов-сигурно тогава е преживял някаква дълбока жизнена промяна и разбира се "злодеят Костов" е виновен.
А към Гигов-не съм за Боко,просто комунистите за мен са както мангалите за императора-от време на време и аз пиша в в любимата ти тема,анализирай
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеКакто писах и както казват и вашите и нашите ченгета - Зад всяко действие стои мотив.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеМного ми е кеф, че съм ти трън в ... петата фалирало форексче.
А това, че пееш псалми на Бойковото правителство, няма да те спаси от фалит.
Не те знам от къде си и не ме интересува. Знам само, че скоро няма да имаш парички и за интернет. Ама се надявам да постоиш във форума докато Бойко и компания поемат пътя към затвора. Че да има с кого да се гавря.
Коментар
-
Първоначално изпратено от difor Разгледай мнениеОт антидепресантите до паветата границата е много тънка.
Всъщност няма значение кое ще е първото.
Ама на дебелогъзите в Парламента к,во им пука??
Границата е бая дебела ако питаш мен - но не виждам защо да наказвам себе си за глупостите на другите ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЖей, крайно време е да отидеш на психиатричен преглед. Не отлагай! Направи го по-скоро, че иначе ще ми тежиш на съвестта.
Но първата стъпка е да спреш да четеш и пишеш в този форум, защото това вече е опасно за твоето здраве. Ти си пред нервен срив!!! Вземи си почивка и се порадвай на живота далеч от всички протести и интернет мрежи.
Както писах и както казват и вашите и нашите ченгета - Зад всяко действие стои мотив. моите са финансови, а твоите?!
Писна ни да ни крадат с цени на ток, горива, парно, вода, телефон: http://www.facebook.com/group.php?gi...8025384&v=wall
16 Окт 1999 - “ЛУКойл” купи Нефтохим за 81 млн. долара в брой; http://www.capital.bg/vestnikut/priv...dolara_v_broi/
Държавата отписа 170 млн. долара дългосрочен дълг на рафинерията..
От "продажбата" на Нефтохим на "братушките" ние сме на загуба с 90 милиона долара, само за добър ден.Last edited by Jay Gould; 11.03.2011, 17:44.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от [Bgigow;1222667... Че да има с кого да се[/B] гавря.
То за това се иска интелект. Колкото и да се напъваш, не става. Интелектуално не си интересен. Като теб има много в жълтите медии.Last edited by Софиянец80; 11.03.2011, 17:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеЧетейки те се убеждавам все повече, че най-големия външнополитически и икономически враг на България е точно Русия, която всячески се стреми да унищожи всички национално тук и да развали приятелството между двата народа.
Но първата стъпка е да спреш да четеш и пишеш в този форум, защото това вече е опасно за твоето здраве. Ти си пред нервен срив!!! Вземи си почивка и се порадвай на живота далеч от всички протести и интернет мрежи.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеА бе браточка вие с шуменския шапкар да не сте седяли на един чин в училището ,че имате еднаква лексика , а и логиката ви е на доста еднакво положение ...
Ако ви се направи психолгически профил сте като братя близнаци....
А уж си варненско катилче .. То май вярна ще излезе приказката ,че Варна е пристанище на Шумен.....
А това, че пееш псалми на Бойковото правителство, няма да те спаси от фалит.
Не те знам от къде си и не ме интересува. Знам само, че скоро няма да имаш парички и за интернет. Ама се надявам да постоиш във форума докато Бойко и компания поемат пътя към затвора. Че да има с кого да се гавря.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеВиждам че и за теб като представител на управляващата партия във форума липсата на индустрия в България ти е голяма радост, че си се прегърна с руската курва и му припяваш
Ако ви се направи психолгически профил сте като братя близнаци....
А уж си варненско катилче .. То май вярна ще излезе приказката ,че Варна е пристанище на Шумен.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениетака е браточка ..ние сме много важна и опасна държава и за това Русия и САЩ се мъчат да ни унищужат... за сега удържаме - трудно но успяваме .... Сигурно имаме големи залежи от петрол, газ , ценни метали и за това ни обстрелват от всякъде
Да се молим Китай , Индия и Бразилия да не се включат ,че тогава сме се предали .....
Малко старичко инфо:
16 Окт 1999 - “ЛУКойл” купи Нефтохим за 81 млн. долара в брой; http://www.capital.bg/vestnikut/priv...dolara_v_broi/
Държавата отписа 170 млн. долара дългосрочен дълг на рафинерията..
От "продажбата" на Нефтохим на "братушките" ние сме на загуба с 90 милиона долара, само за добър ден.Last edited by Jay Gould; 11.03.2011, 17:17.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеЯвно ти е повод за голяма радост бляд руска.
Четейки те се убеждавам все повече, че най-големия външнополитически и икономически враг на България е точно Русия, която всячески се стреми да унищожи всички национално тук и да развали приятелството между двата народа.
Вече не се учудвам на все по-силните антируски настроения в България, на които вече и аз все повече започвам да симпатизрам, след като представителите на Русия в страната ни, посолства и консулства, действат само в наша вреда и за 30 години от смъртта на Брежнев насам са нанасяли само вреди.
Заедно с маймуната от САЩ Уорлик, няма да е зле да се изрита от страната и тази маймуна на руската ченгеджиница, а приватизационния договор за Лукойл да се преразгледа за пропуските които неминуемо има и за нарушенията на руската компания в страната ни.
Юрий Исаков - Руският посланик в България.
Да се молим Китай , Индия и Бразилия да не се включат ,че тогава сме се предали .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеДобре че в България вече няма индустрия...
Четейки те се убеждавам все повече, че най-големия външнополитически и икономически враг на България е точно Русия, която всячески се стреми да унищожи всички национално тук и да развали приятелството между двата народа.
Вече не се учудвам на все по-силните антируски настроения в България, на които вече и аз все повече започвам да симпатизрам, след като представителите на Русия в страната ни, посолства и консулства, действат само в наша вреда и за 30 години от смъртта на Брежнев насам са нанасяли само вреди.
Заедно с маймуната от САЩ Уорлик, няма да е зле да се изрита от страната и тази маймуна на руската ченгеджиница, а приватизационния договор за Лукойл да се преразгледа за пропуските които неминуемо има и за нарушенията на руската компания в страната ни.
Юрий Исаков - Руският посланик в България.Last edited by Jay Gould; 11.03.2011, 16:57.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
:Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеДобре че в България вече няма индустрия...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеЕй сега ще депресират индустрията още повечеСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар