инфлацията за първите 2 месеца ще удари 10% и всичко това при тотална липса на пари. НА бунт ДЯНКОВ да си ходи.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
България в депресия
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от manastiretza Разгледай мнениеВсе някой друг е виновен. Не виждате ли че това правителство е некадърно да управлява. А от икономика нищо не разбира.
'
Коментар
-
Първоначално изпратено от all_trader Разгледай мнениеТова създава политиката диктувана от американците и нашите продажни марионетки- монополи .
по принцип трябваше да останат държавни тези компании , обаче на Костов му наредиха да ги разпородава - едната от "светат троица " на неолибералистите - пълна приватизация на всичко което има думата държавност в него .....
сега "берем плодовете"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеТова дори не е дясно мен ако питаш. Дясно е частен сектор, а не монополи. Монополите са синоним на феодализма.
http://svejo.net/1032552-balgariya-v...13-publikatsii
по принцип трябваше да останат държавни тези компании , обаче на Костов му наредиха да ги разпородава - едната от "светат троица " на неолибералистите - пълна приватизация на всичко което има думата държавност в него .....
сега "берем плодовете"Last edited by all_trader; 24.02.2011, 11:57.
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от moderеbov Разгледай мнениеАз и с по-малко изкарвам, важното е накрая да натикам 30-40 лева във форекса. Затова съм си в хронична депресия, а иначе България си е добре
Коментар
-
Първоначално изпратено от Makaveli Разгледай мнениеНяма как да се съглася с теб. Баба ми живее със !140! лв. на месец??? Това Е пладнешки обир. А какво се случи с данък лукс?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Makaveli Разгледай мнениеНяма как да се съглася с теб. Баба ми живее със !140! лв. на месец??? Това Е пладнешки обир. А какво се случи с данък лукс?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЧовекът си го е казал още в първия коментар, но кой да го чете? Пък и да го прочетеш едва ли ще разбереш...
Това са пари, изтеглени от взаимните и от пенсионните фондове и от инвестиции от други дялови схеми. Няма никакво увеличение на парите извън БНБ, което да обясни това нарастване на депозитите...
Инвестиционните фондове с дейност в България управляват 878 млн лева към края на 2010 г., като средствата нарастват с 235 млн (36.6%), спрямо декември 2009 г..
Домакинствата са изтеглили 50 мил. за годината, а само декември населението е спестило 700, та малко по сериозно
http://www.investor.bg/news/article/111813/332.html
А Пенсионните си къртят миФки традиционно и така ще е поне до 2020 г.
Акумулираните нетни активи на допълнителните пенсионни фондове са 3,99 млрд. лв. към 31 декември 2010 г., показват данни на Комисията за финансов надзор. През 2010 г. те се увеличават с 26,34%
http://www.investor.bg/news/article/112109/339.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеда прав си ... това е разтърсващ данък .... просто е пладнешки грабеж на бедните хорица....
Аре бе пич ти си поне сериозно момче стига си се вкарвал и ти в червените плювни
Коментар
-
Първоначално изпратено от rover Разгледай мнениеБраво, Йосифе. Много си вежлив, истински гражданин второ поколение.
Имам предвид, че баща ти е роден на село, но дядо ти е дошъл в града в 1965 година. Та ти си кореняк, де.
а относно вежливоста аз не съм те обидил с нещо просто както казва форекс мастъра аз говоря с факти ,а ти че се обръщаш на другата страна си е твой проблем...
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеАре бе пич ти си поне сериозно момче стига си се вкарвал и ти в червените плювниСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар