IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой е най-дoбрият МинФин за последните 4 правителства?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Ако това което назнайваш за БГ борса е същото като за автомобилното производство на Турция, наистина не ми се спори с теб
    НАИВHИК ако искаш acen1975 да те смята за готин, кажи, че си чел нещо от Талеб!

Аз съм чел и без да съм му казал с мен не се закача. Така че пътя е ясен!

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975 Разгледай мнение
      пълната тишина в тая тема ще я приема като "плахо" съгласие с мойта теория за "излизането от кризата "
      Ако това което назнайваш за БГ борса е същото като за автомобилното производство на Турция, наистина не ми се спори с теб

Коментар

• пълната тишина в тая тема ще я приема като "плахо" съгласие с мойта теория за "излизането от кризата "

Коментар

Ааааа, тук не мога да се съглася. Ти казваш - кажи ми една държава по света, където автомобилът е по лош от този дето произвеждаме в БГ. Ами няма, защото ние в БГ - автомобили не произвеждаме. Та ние и борса нямаме. И никога не сме имали. Законодателството за нея е още от Царско време. А за разлика от вас, аз още тогава съм си казал всичко по въпроса защо няма да пипна скоро БГ акции. Ако на някой му се рови из архивите - да види какво съм казал. Все още не съм пипнал БГ акция.
          аФтомобили сме нЕмали викаш? добре,дай да сравниме с близка държава,която също немъ аФтомобили...... турция - ами борсата на резняците е на нивата си отпреди кризата ... те са по добре и от циганите ( румънците ) ......
          за тва ви "намеквах " , че ако се "позагледате" кво става в държавата на полумесеца,ще ви фане яд,че не се останали под турско робство ........
          и кво? мохамеданите на юг и циганите на север се справят в ПЪТИ по добре от умните и интелигентни българи?
          дай да мислиме,кат фактите говорят,да видим декъ па са тия причини,че циганьори и резняци да живеят по добре от красивите и умни българи?
          колко румънци в букурещ са почнали да се отопляват с дърва,откакто газта в румъния е поевтиняла в последните 3 години?

Коментар

Все още не съм пипнал БГ акция.
            Че то и аз не съм пипнал. Безналични са. Ако бяха на хартия някои от тях и сега щяха да имат стойност. Като ги омачкаш хубаво ще стават за задни цели....
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

избери си една държава по света,на която борсата е по срината от бгетовската и ако намериш такава,обещавам ти и аз да гласувам за дянков....
              Ааааа, тук не мога да се съглася. Ти казваш - кажи ми една държава по света, където автомобилът е по лош от този дето произвеждаме в БГ. Ами няма, защото ние в БГ - автомобили не произвеждаме. Та ние и борса нямаме. И никога не сме имали. Законодателството за нея е още от Царско време. А за разлика от вас, аз още тогава съм си казал всичко по въпроса защо няма да пипна скоро БГ акции. Ако на някой му се рови из архивите - да види какво съм казал. Все още не съм пипнал БГ акция.

Коментар

ами то и в румъния бе така......
                Може и в Румъния да е било така, но тук бе още по-така... Световните рекорди по презаписване се поставяха в България, не в Румъния!
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  съмнения няма - всеизвестно е, че анкетите се манипулират. :
                  отиваш в сайта на онова недоразумение петър караиванов и си гласуваш на воля в анкета , която никой на този свят не може да манипулира... пък и помогни му на човека че от една година си пробутва въпросния сайт и все няма мераклии да му трупат кликове ..

Коментар

• Дянков се опитва да изкара икономиката колкото се може по- на светло, но това не зависи само от него, дори напротив - зависи от всички участници в процесите. Не може хора живеещи извън БГ да дават толкова категорични оценки, след като те самите не са тук и не правят необходимото законите и правилата да се спазват. Каквото и да правиш бъди готов да поемеш отговорност - ако поне 60 процента от българите спазват това, България ще се превърне в приятна за живеене Европейска държава.

Коментар

• Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнение
                      Когато дянков стана мин фин софикс беше около 350 - лятото на 2009 сега софикс пак е там - така че да се обвинява дянков за срива е доста повърхностно и грешно.
                      Пазарите реагират преди фундаменталните събития. Разбира се не само в Дянков е вината, но борсата е барометър какво става и какво ще става. Разминаванията на това което става с антикризисната програма на ГЕРБ, са драстични: http://www.gerb.bg/bg/program

Last edited by Jay Gould; 12.01.2011, 22:40.
                      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                        Причината е друга. Забравяш че по време на предкризисните нива в БГ "инвеститорите" се редяха на опашки пред ИП-тата още от 4-5 часа сутринта и поставяха световни рекорди по презаписване!
                        ами то и в румъния бе така...... не е там причината!
                        причината е,че дянков стагфлаира икономиката и превръща рецесията в депресия....... борсата е превестник за това..... докато инвеститорите навсякъде другаде по света залагат за излизане от рецесията ( дори и в румъния) ,то в бг борсата не е паднала още само защото няма шорт .... демек ,ако вЕрваш на маркета, готви се за депресия ......... стагфлацията ще унищожи БФБто съвсем в близката година.....

Коментар

..... на бг и трябват НАД 500 % ,за да достигне предикризисните си нива.....
                          Причината е друга. Забравяш че по време на предкризисните нива в БГ "инвеститорите" се редяха на опашки пред ИП-тата още от 4-5 часа сутринта и поставяха световни рекорди по презаписване!
                          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Когато дянков стана мин фин софикс беше около 350 - лятото на 2009 сега софикс пак е там - така че да се обвинява дянков за срива е доста повърхностно и грешно.
                            Ами тройната ни беше толкова паникьосала че един паралитет в управлението тогава е резултата на Софикс ... А как приехме Борисов тогава и какво стана....национализация на ППФ и борса и паднахме под тройната ...
                            Ние Дянков не обвиняваме за срива а за това че нищо не прави за да преодолеем срива през 2008 г......

Коментар

намери ми друга борса в света,която от както дянков е на "власт" е със замръзнала борса?
                              румънците са близо 100 % нанагоре...... защо ?

Коментар

• Когато дянков стана мин фин софикс беше около 350 - лятото на 2009 сега софикс пак е там - така че да се обвинява дянков за срива е доста повърхностно и грешно.

Първоначално изпратено от acen1975 Разгледай мнение
                                избери си една държава по света,на която борсата е по срината от бгетовската и ако намериш такава,обещавам ти и аз да гласувам за дянков....
                                дянков "обяснява' по румънски вестници,как в бг е било много по добре да се инвестира и как сме били по добре от румънците....
                                да погледнеме най добрия критерий за бизнеса-да сравниме двете борси:
                                на румъния и трябват малко по малко от 100% ,че да достигне пиковите си нива отпреди кризата ..... на бг и трябват НАД 500 % ,за да достигне предикризисните си нива......
                                или разликата между двете държави е 5 ПЪТИ или над 500 % ........
                                как ти се вижда тва като "страничен" индикатор ?

п.п.
                                дори няма да правя сравнение с други борси на наши "съседки" , че ще те е яд,че не сме останали под "турско робство" .......
                                по голям враг на българия от българина нЕма,а тая анкета е поредното доказателство за това!

Коментар

Working...
                                X