IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой е най-дoбрият МинФин за последните 4 правителства?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Аз гласувах за Дянков. Можете да ме оплюете
    Ноооо, да знаете няма да ви остана длъжен)) Чакам))
    избери си една държава по света,на която борсата е по срината от бгетовската и ако намериш такава,обещавам ти и аз да гласувам за дянков....
    дянков "обяснява' по румънски вестници,как в бг е било много по добре да се инвестира и как сме били по добре от румънците....
    да погледнеме най добрия критерий за бизнеса-да сравниме двете борси:
    на румъния и трябват малко по малко от 100% ,че да достигне пиковите си нива отпреди кризата ..... на бг и трябват НАД 500 % ,за да достигне предикризисните си нива......
    или разликата между двете държави е 5 ПЪТИ или над 500 % ........
    как ти се вижда тва като "страничен" индикатор ?

п.п.
    дори няма да правя сравнение с други борси на наши "съседки" , че ще те е яд,че не сме останали под "турско робство" .......
    по голям враг на българия от българина нЕма,а тая анкета е поредното доказателство за това!

Коментар

Просто някакви съмнения за гласуването има, та да кажа, че има и реално гласували за него
      съмнения няма - всеизвестно е, че анкетите се манипулират. Ако толкова държат герберите да си изчистят съвеста, то нека помолят администраторите на сайта да постнат всички гласували по време и съм абсолютно убеден, че ще има няколко поредици от по 20-30 гласа за Дянков в рамките на 2-3 минути и повечето никове ще са с до 100 мнения - вчера например имаше подобна поредица по обяд. По същият начин се манипулираха анкетите в полза на комунетата и особено турците (техните драскачи още са тук) преди година и половина
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Просто някакви съмнения за гласуването има, та да кажа, че има и реално гласували за него
        Е на едната манипулация попаднах и аз ... тамън да напиша че комсомолците от ГЕРБ са катастрофално намалели и хоп за три минути 20 човека и то само за Дянков ...
        Първият ден в събота вървеше с 5,10 % в полза на Орешарски и то само форумци и с мнение и причини....
        След това пък да нямаше и повече от 10 човека за него и стотица за Дянков в понеделник и без едно мнение ...и вече няма гласували и днес двама човека...

Коментар

аз няма да те оплюя, макар да смятам, че да гласуваш за мистър топ 100 икономисти е диагноза, такава като да си роден в пеУник (Гоце е типичния пример, макар че той не е баш от пеУник) или да караш голф (символ на живот, ане хола).Би ли бил добър да постнеш причините за вота ти, а аз ще се пробвам да те оборя. Изглеждаш интелегентен човек (за разлика от доста герберски каски, които са били преди това комунета, а сега са най-върлите антикомунисти - Веско Певеца е типичния пример), макар и наивник (сигурно заради това си гласувал на Бард Пит за брат му), така че може и да стане дискусия, примерно

П.С. А ето и нещо, за което бих адмирирал герб, ако е вярно и не се отмени в последния момент, както обикновено става с това "предсказуемо" управление - Орязаха отпуска на държавните служители
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Makaveli Разгледай мнение
            "Бисери и вицове" бързо!
            "бисерът" е Дянков, вицът е Б.Б. (извинявам се но ме е гнус дори да му напиша името), а издухването е за нас. Ама не да го духаме, а да ги издухаме трябва. Но невярвам, че това може да се случи в България.

А фактите са си факти : http://www.finance5.bg/news/bulgarian/62895.html

Нали Дянков сътвори бюджета за 2010г.!?!

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение

Браво при гласували над 50 % за него... и да изпитваш страх че си гласувал за него ....според мен трябва се гордееш а не да изпитваш съмнения а ти правиш отрицателен вот. ....

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader Разгледай мнение
                така аз лично съм изумен от резултатите на гласуването .
                щом такъв откровен некадърник като Дянков чиято професия е по-скоро счетоводител като гледам какви ги дрънка и върши има най-много гласове значи народеца е зле и си заслужаваме оправията. другите колкото и глупости да направиха не могат да стъпят на малкия пръст ня сегашния "експерт" . с такова ръководство никакъв растеж и излизане от кризата минимум още 2 год. да си го знаете добре това
                "Бисери и вицове" бързо!

Коментар

Браво при гласували над 50 % за него... и да изпитваш страх че си гласувал за него ....според мен трябва се гордееш а не да изпитваш съмнения а ти правиш отрицателен вот. ....

Коментар

• Аз гласувах за Дянков. Можете да ме оплюете

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                      за кой ли път един селски бек с незнам какво си образование ( но не икономика и финанси ) дава "компетентно мнение за качествата на човек който на един клик разстояние може да му се проследи трудовата и ьитейска биография.... Ти бе фий смачкан как разбра ,че Дянков е некомпетентен и на какво основание твърдиш че той е счетоводител.... влез в сайта на последния му работодател и виж какви длъжности е изпълнявал човека ...

Престанете с глупостите да плюете като каруцари..... ако нещо не ти харесва кажи кое е то и защо , а не хвърлени обиди просто защото не харесваш човека....
                      Може трейдъра да е шеф на таксиметровата фирма!!!Що чак каруцар!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader Разгледай мнение
                        така аз лично съм изумен от резултатите на гласуването .
                        щом такъв откровен некадърник като Дянков чиято професия е по-скоро счетоводител като гледам какви ги дрънка и върши има най-много гласове значи народеца е зле и си заслужаваме оправията. другите колкото и глупости да направиха не могат да стъпят на малкия пръст ня сегашния "експерт" . с такова ръководство никакъв растеж и излизане от кризата минимум още 2 год. да си го знаете добре това
                        за кой ли път един селски бек с незнам какво си образование ( но не икономика и финанси ) дава "компетентно мнение за качествата на човек който на един клик разстояние може да му се проследи трудовата и ьитейска биография.... Ти бе фий смачкан как разбра ,че Дянков е некомпетентен и на какво основание твърдиш че той е счетоводител.... влез в сайта на последния му работодател и виж какви длъжности е изпълнявал човека ...

Престанете с глупостите да плюете като каруцари..... ако нещо не ти харесва кажи кое е то и защо , а не хвърлени обиди просто защото не харесваш човека....

Коментар

• така аз лично съм изумен от резултатите на гласуването .

Коментар

• хихи и Комисията по сигурността и обмена /SEC/

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                              Щом на Stock Exchange казват "Стокова борса" редовно, нищо чудно
                              Да......доста трагично. Така и не вдянаха, че се начрича капиталов пазар. Но от къде толкова мисъл, че да се светнат, че stocks не са стоки

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                                .. нашите "журналя" е техническа грешка - вместо пенса - процента,..
                                Щом на Stock Exchange казват "Стокова борса" редовно, нищо чудно
                                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Working...
                                X