Мрежата според мен Дянков няма място в анкетата.Прост ловешки гащник ама направо дрънка.Никакво поведение на финансов министър а на мангал от женския пазар.Каква работа има да ходи из телевизиите и дрънка простотии?Като стана министър вместо да покаже истинския дефицит на тройната коалиция се опита да го скрие за да мами ЕЦБ.Не се разплати с фирмите и предизвика кризата в България.Но ЕЦБ не са на ловешко ниво и такива селски хитреци не успяват.Като го отцепиха започна да лъже че не знаел че имало анекси дрън дрън.Пълен олигофрен ами че и по всички телевизии ходи да дрънка.Един мангал да сложим от факултето ще е по добър министър от Дянков.Би ли ми казал каква работа има един финансов министър в предавания на Гала Слави Трифонов Иван и Андрей.Това са клоаките и утайките на всички телевизии.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой е най-дoбрият МинФин за последните 4 правителства?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеНай-учудващото е самото присъствие на недоразумението Муравей. Останалите трима със всичките им добри и лоши страни са най-малкото сравними по образование, знания, опит, широта на погледа върху икономиката и финансите. А Муравей е един прост счетоводител на ТПК. По-добре го извадете от анкетата и сложете на негово място Малката Секира.
най-слабият финансов министър от години .
Коментар
-
Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнениеПък и ми е чудно Грую ти като плюещ по дянков за кого от другите гласува? Може би за муравей -- хахахахахаHe was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Що не вземеш ти да изискаш от инвестора разпечатка щом се съмняваш, а умнико?
Прогнозата ти какво да коментирам - ти смята смята там едни сметки и ни убеждаваше как дефицита е 10 -12 процента само за първите месеци пък накрая си бил казал 3 -5 процента. От 3 до 5 процента е почти двойно, и колко пъти да ти се обяснява че тва че дянков не бил познал колко ще е дефицита е само в твойта глава - те хората обясняваха че си оставят буфер ама наш Грую пак нищо не разбрал. Ама кво ли да обяснявам на платен писач - като е голям дефицита що е голям, като е по малък що е по малък - е на тва му викам аз лайнария - квото е да стане се плюем. Приеми го - апокалиптичните ви прогнази се провалиха - осрахте се с други думи - знам че не ти харесва ама това са фактите. Сега си си въобразил и че някой бил манипулираъал анкетата - и за какво да го прави? Не виждаш ли че плюещите са едни и същи 15 човека в тоя форум.
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеНие (не харесващите Дянков) няма как да се стегнем - нито имаме Бащица, който да ни стяга и да ни казва какво да пишем, нито пък ни се плаща за това да си изразяваме волята, по-скоро ни се пречи с манипулиране на всички анкети във форума - ако сте честни и почтени каквито твърдите, че сте - изискайте от Инвестора (може и с политически намеси, каквито знаем, че не прилагате към медиите) как се е гласувало за съответните министри по време (без да се вади кой ник за кого е гласувал) и съм абсолютно убеден, че ще има масови гласувания за Правилния министър в кратки интервали от по 4-5 минути с по 20-25 гласа. Ако ме убедите в грешката ми и от разпечатките не излезе подобно нещо (нали сте по срс-тата, знаете как става) - ще създам специална тема, в която ще обясня, че нищо не разбирам от политика и икономика и никога повече няма да каьа лоша дума за който и да е от Герб. Ако се потвърдят моите прогнози - ти и другарчетата ти ще се разкарате ли от форума?
П.С. Нещо не коментираш дефицита и прогнозата ми за него, която "случайно" се сбъдна, за разлика от тази на Работодателя ти
Коментар
-
Първоначално изпратено от newkid Разгледай мнениеБраво, чудех се защо тръгна Софиксът, а то какво било!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнениеАайде стегнете се бе - дянков събира повече от другите трима общо - хахахахахаха.
П.С. Нещо не коментираш дефицита и прогнозата ми за него, която "случайно" се сбъдна, за разлика от тази на Работодателя тиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мрънкалото Разгледай мнениеГ-н Стефан Софиянски в интервю каза , че неговото правителство е победило хиперинфлацията!? А кой ли е бил Мин-Фин тогава? Това е успех наистина , понеже г-н Дянкоф Гоу Хоум постоянно се оплаква от нещо , а има над 32 милиарда резерви оставени "като тежко наследство" ...а хората от нулата и са постигнали успехи!?!? Сега софикся полуда като се видя , че това правителство пада - то трябва да си иде и да дойдат нормални хора , които няма да ни тормозят психически и ще отделят време на борба с кризата и беднотията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнениеАайде стегнете се бе - дянков събира повече от другите трима общо - хахахахахаха.
И прави повече от три пъти повече от тях. Лошото е че семплите типове не оценяват, че да управляваш фиска в криза се изискват десеторни умения и усилия на всеки финансист.
Коментар
-
Аайде стегнете се бе - дянков събира повече от другите трима общо - хахахахахаха.
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениемалии.. Дянков избил зъбите на критикуващите го.
искрено се надявам той да се окаже най-читав и най-малко крадлив, защото това не е толкова важно за него колкото е важно за нас!
Коментар
-
Г-н Стефан Софиянски в интервю каза , че неговото правителство е победило хиперинфлацията!? А кой ли е бил Мин-Фин тогава? Това е успех наистина , понеже г-н Дянкоф Гоу Хоум постоянно се оплаква от нещо , а има над 32 милиарда резерви оставени "като тежко наследство" ...а хората от нулата и са постигнали успехи!?!? Сега софикся полуда като се видя , че това правителство пада - то трябва да си иде и да дойдат нормални хора , които няма да ни тормозят психически и ще отделят време на борба с кризата и беднотията.това е лично и информационно мнение и не може да се счита за инвестиционна препоръка или нещо подобн
Коментар
-
Коментар