Анкетата е достатъчно показателна. Симеон Дянков е най-мразения, но най-успешен финансов министър. Различен е от всички шмекери досега. Най неуспешните още ги проклинат- Костов. Двамата Костов- Иван и Димитър. Всички ги свързват с пладнешки разбойници. Никога не слагайте повече начело на финансите хора с фамилия Костов!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой е най-дoбрият МинФин за последните 4 правителства?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениеА ако тоя при който е работил В...в е бил основния държател на брейдитата-а цифрите са си цифри -колко е бил дълга преди операцията и колко по времето и-и като обявиш на всеослушание ,че ще правиш сделка какво очакваш да се случи.Подобна операция имаше 98г ,когато МФ изкупи дългове на банката на СИВ на 10% и после ги заменихме за дълга си -около милиард ,дори и сега малко хора знаят за тая не просто успешна операция,ама тия неща не се правят с тъпана и лясковската духова музика,ако искаш да запазиш държавите интереси де...
Миленчо, Катев и СИЕ са лапнали милиончетата , а сега разни " експерти " нямащи грам понятие от дисциплината финанси се чудат кво се е случило
шоу
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеТук съм съгласен и пак не съвсем. Говоренето с твърди цифри на тези пазари е бля-бля. Защото едно е да кажеш че ще купуваш, друго е да започнеш наистина да купуваш да не говорим че съвсем друго е кой продава.http://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНе съм очаквал да разбереш
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеТук съм съгласен и пак не съвсем. Говоренето с твърди цифри на тези пазари е бля-бля. Защото едно е да кажеш че ще купуваш, друго е да започнеш наистина да купуваш да не говорим че съвсем друго е кой продава.
кво каза ?????
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениетази голяма уста ни струваше мин 20 цента на долар дълг-сметни ги милиардите по 20-те цента.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНе знам, този трейдър като се е писал трейдър няма да е лошо да каже какво точно е трейдвал. То и аз на времето трейдвах еспадрили и пасти за зъби Кисс на пазаря
Хърсев както обикновено се е изказал много на място. Той всъщност е един от малкото които предвидиха това което се случи с България в контекста на кризата - тоест че нищо особено няма да се случи.
Като се сетя уж учили хора какви глупости плямпаха преди 2 години, мен ме хваща срам заради тях..
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеМайсторе, трейдъре, единствената възможност да се види цялостния резултат от замяната е да минат още няколко години. Или ти гений безподобен ще кажеш какви ще са лихвените нива през следващите 10 години или какъв ще е курсо????? Аман от такива разбирачи. Милен ни прееба с голямата си уста по време на изкупуване, но не и със замяната.http://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЗа да не ме обвини някой в братска обич към Миленчо казвам:
1. Милен прецака изкупуването
2. Милен нямаше място на яхти
3. Милен може да се е възползвал от положението си за хотелите, но това трябва да се докаже
Нооо Милен не е виновен за замяната.
Ама традера да твърди, че Емил Хърсев е написал глупости си е чиста форма на скудоумие. Слушах в "Неделя 150" финансиста Владимир Каролев, който буквално каза същото като Хърсев. Хайде Каролев е от НДСВ, ама по телефона имаше разговор с Георги Стоев от "Индъстри Уоч", който е изготвил доклада, и той потвърди същото. А тези тримата са хора, които разбират нещата, а не традера.
Да се управляват финансите на една държава не е да се джиткаш във Форекса. И точно това не е ясно на Дянков.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеПреструктурирането направи процента на външния дълг към БВП най- ниският в Европа( сега май е 19, а бе 15) и даде шанс на икономиката да дръпне, бюджета да се стабилизира и резерва да скочи.
Евала, Хърсев....На базата на конспекта, добра статия е написал...
Ники Василев като чете и се учи( в темата за Меком...) от форума, защо не каже на приятеля си да драсне два реда в своя защита....Аз не мога да удържа позицията си ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от all_trader Разгледай мнение[B]
Погледнете глупостите на поредния " бг експерт" . този го наблюдавам от известно време - дрънка САМО глупости . с такива "експерти " ви гарантирам ,че НИКОГА няма да се оправим .
четох няква част от анализа на Индъстри Уоч за седлките с външния дълг . не видях никъде някакаъв конкретен извод . много условности и бръщелевения без никъде да се пита основния въпрос - ЗАЩО ИМ БЕШЕ НА ВЕЛЧЕ И КАТЕВ ДА ПИПАТ ДЪЛГА И КОЙ ИМ РАЗРЕШИ , КОЙ????
А да преценяваш какво е щяло да стане, ако тази сделка не е била сключена, е абсолютно равносилно на размишленията какво щеше да стане, ако Левски беше с ботуши.
Рейтинговите агенции фабрикуват клишета. Истинският измерител за финансовото състояние на една страна са реалните лихви по договорите, които се предлагат в реалния достъп до кредит. И аз съм твърдо убеден, че тази сделка допринесе много за сваляне на фактическия лихвен процент, който българските кредитополучатели плащат.
Тя свали общото лихвено ниво в страната. Българските кредитополучатели получиха по-широк достъп до кредитния пазар. Притокът на чуждестранен капитал към България рязко се увеличи. И този 1 млрд. лева, който хазната е платила в повече, е довел до по-малки разходи за бизнес, включително и за чуждестранните инвеститори. И сделката е стимулирала развитието на кредитния пазар и на инвестиционния процес.
И КОЕ ТОЧНО са ГЛУПОСТИТЕ на Емил Хърсев ?
Твоето са глупости и тъпо бръщолевене.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от all_trader Разгледай мнениеми то го духаме аз и ти и българския данъкоплатец . жалко че не разбирате от финанси ама давате " eкспертни " мнения
смях
Коментар
Коментар