IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Плащаме 5 пъти повече данъци отколкото през ТУРСКО РОБСТВО!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За злочестина основна цел на ТАЗИ държава е да ОГРАБВА данъкоплатецът, за да осигурява благоденствието на ушевият, чиновникът и отвратителният мангал - с една дума да дере по пет кожи от работещите, за да могат неработещите цял живот да лежат и само да лапат.

Социална държава... няма социална държава в историята, която да не се е издънила.

Скоро четох в Днес.бг статия, според която едно просещо чааве често изкарва по 2 бона сухо на месец - естествено без данъци, такси, осигеровки и каквито и да било удръжки... колко от вас работят за тия пари - и да ги изкарат дори реално, колко ще ни вземе държавата, за да плаща издръжка на същото това кържаво чааве, щото било "социално слабо"?
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      ...
      в която на данъкоплатците се гледа като на господари, а на паразитиращите - като на безполезна измет, докато не станат и те платци -
      - и политиците ни кажат - ето какви блага имате и в какъв рай поднебесен живеете - плащайте сосни данъци сега - и ние да плащаме с готовност и да наричаме негодник всеки койно се скатава...
      Чакай малко, основната цел на държавата не е и не трябва да бъде да осигурява благоденствието на редовия данъкоплатец, защото човек ако чете написаното ти си с подобно впечатление.
      Основната цел на държавата е максимизира приходите в бюджета си и да минимизира разходите чрез намаляването и кълцането на бюджета. За справка: Дянков.
      Щото това е целта, да имаме балансиран бюджет и да имаме стабилна държава която да хвалят в ЕС и така да се вижда колко сме добре с държавата си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
        Да ти отговоря на тъпотиите все пак.
        Аз също:

Познанията ти за относителното и абсолютното сигурно са ти донесли шестица по математика някога.

Ето ти „в проценти” – 2,40 лева при средна заплата 450 са 0,5%; 80 долара при средна заплата от 2300 долара са 3,5%. Нужда от опреснителни уроци по смятане?

Сега за абсолютното – много ми е интересно как ще обясниш на фармацевтичните компании, че у нас трябва да продават лекарства според относителния доход на населението. Няма как да получаваш качество като не заплащаш за него!

За болниците ти не си в час, но както и да е.

И не ми се пали, че се осугиряваш на максимума! Аз правя същото, но знам, че само така децата ми ходят на детска градина срещу 50-60 лева и безплатно в гимназия и университет.
        А, и щях да забравя, родителите ми получават пенсия точно защото аз плащам за нея. Не ме интересува какво получават разни малцинства. Бих те посъветвал и ти да не го правиш, но не си ми приятен.

Още малко за пенсиите – малко преувеличи с примера за съкратени след 30 години хора, които не получават пенсии. Успокой се, държавата им дава. Обади им се, ако не вярваш.

Не смятам да завирам нищо никъде, освен линка към този сайт в коша.
        Добре сте се събрали туканка. Говорете си, поплачете си на рамото, пък нещо може ди се оправи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Да живеем в страна, в която престъпността е ниска и хората не заключват домовете си, в която ако разболееш в болницата те посрещат като цар, в която държавните чиновници те посрещат с усмивка и канят те да седнеш и правят всичко, за да улеснят бизнесът ти, в която има не ушеви, а полицаи - подготвени, учтиви и образовани и почтени, в която улиците са като стъкло, а пенсионерите добре облечени и доволни от животът, в която има детски градини за всички,

в която на данъкоплатците се гледа като на господари, а на паразитиращите - като на безполезна измет, докато не станат и те платци -

- и политиците ни кажат - ето какви блага имате и в какъв рай поднебесен живеете - плащайте сосни данъци сега - и ние да плащаме с готовност и да наричаме негодник всеки койно се скатава...

... колко чудесно и секси би било това...
          Гледай сега какъв е плана - държавата взима заеми, прави магистрали, хваща всички мангали и ги пуска да чистят, купува модерна техника за болниците и започва да плаща нормални заплати на докторите, като разчита че ти като видиш колко е хубаво ще почнеш да си плащаш .

Прилича малко на Гърция, ама ние тука не сме такива и всички едвам чакат услугата да стане европейска че да почнат да си плащат данъците

Коментар

• Императорът

Импе лоши са си , много некадърно са написани или преписани..после куцо ..кьоро и сакато от партизаните си е вкарвало поправка , допълнение ..наредби с които да си уреди личния интерес и стъпче закона.Има 100 милиарда житейски казуси които законово немогат да бъдат уредени и то бързо , защото той закона направо липсва и толкова е променен с такива интервенции че чак не може да работи.На България и трябват няколко съдилища - 2 или 3 , закон и двама или трима съдии.Те няма да са претрупани с работа защото никой няма да дръзне да наруши закон , ако ще да е избран за бог и да е най великия партизанин и сладкодумец.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Супертрейдъров - то и сега - не толкова лоши закони, но спазват ли се?

Дори КОНСТИТУЦИЯТА ежедневно се напушава по най-гнъсен и отвратителен начин !!!

Коментар

• Да ти отговоря на тъпотиите все пак.

Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
                Нека да позная - ти си най-умния в този форум, нали? - не
                Или просто миеш чинии, като в твоя пример, и сега си по-добре от "директор" тук?!? - не, не мия чинии, е не съм и директор, но хора на моята работа извън бантустана не мога и да мечтая да ги стигна.
                Истината е, че не плащаме нищо, в сравнение с другите! - голяма глупост
                И спрете с мрънканията, че нищо не получаваме в замяна!

- плащаме 2,40 лева за посещение при GP. В USA това ви струва поне 80 долара. - първо гледай нещата в проценти. Погледни средните доходи на човек и сметни в проценти. Всички умници работите с абсолютни стойности. 5 от 100 е едно а 50 от 100000 е съвсем друго, нищо, че 50 е повече от 5 нали.
                - ако се разболеем сериозно - влизаме в болница и ни правят операция, като не плащаме почти нищо, ако не сме претенциозни. В USA Бог да ви е на помощ. - е тук строши тъпомера. В БГ плащаш яко че може и скалпела да ти поискат да си донесеш щото може да имат лимит. Явно не си бил в САЩ. Там ако имаш висока заплата и респективно високи осигуровки здравни, тогава си почти безплатно. Ако нямаш осигуровки -да, тогава бог да ти е на помощ. Е аз разбирам, че ако и в БГ е така мангалоресите ще измрат по улиците. Ама защо аз като се осигурявам почти на максимум (при таван от 2000лв) съм на една нога с манго джери.
                - не плащаме данъци и осигуровки, а получаваме пенсии като остареем. Хората отвъд океана спестяват цял живот за това. - умопомрачително си тъп Сайше (казва Любо Нейков в комиците) ти недей плаща осигуровки па ела ми се обади като вземеш пенсия. Има доста народ дето като ги посъкратиха след 20-30 годинки бачкане от предприятията сега са без пенсии. Не знам в коя държава живееш.
                - децата ни учат без пари в детски градини, училища и университети. Знаете колко струва това благо навън. - това не знам от кога е ама щом казваш. И моля те цитирай ми "безплатна" детска градина с телефонче за контакт да звънна за сверка. Направи си справки в Скандинавските страни - там са яко социални и респективно с големи осигурителни вноски. Не градини, ами училища и университети посещават безплатно там местните.
                Да, качеството, ще кажете, е лошо.

Ами Маркс добре го е казал - количествените натрупвания водят до качествени изменения.
                Да работим по първото, за да се радваме някой ден на второто. - ти тези еврейско комунистически постулати си ги заври ........ в мазето
                Мрънкането води до миене на чинии, пък било то и в Америка. - само с това съм съгласен
                Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Да живеем в страна, в която престъпността е ниска и хората не заключват домовете си, в която ако разболееш в болницата те посрещат като цар, в която държавните чиновници те посрещат с усмивка и канят те да седнеш и правят всичко, за да улеснят бизнесът ти, в която има не ушеви, а полицаи - подготвени, учтиви и образовани и почтени, в която улиците са като стъкло, а пенсионерите добре облечени и доволни от животът, в която има детски градини за всички,

... колко чудесно и секси би било това...

Коментар

• ..

Тук нещата няма да потръгнат до момента в който цялото законодателство не се изтръгне из корен и включително всичко което е наредба и допълнение към закон. Всичко трябва да се изчисти и да се приеме и спазва европейско.Сега проблема е че още има кратуни в Западна Европа които искат да са над другите.Ще отнеме малко време докато се почустват евтини като долнопробни курви.Всичко е планирано перфектно и в детайли , в резултат на тази каша ще се създаде ДЪРЖАВАТА която ще води Света напред.За съжаление времената са такива и е много зле за тези които са на възраст пълноценно точно сега да живеят.След девалвацията на Еврото , Стария континент няма да има конкуренция и инвестиционния интерес ще се насочи изключително насам.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                      Как да не получаваш..недей така , е човека е писал колко много работи..безплатни ..ала бала , тинтириминтири..Ай стига , как не виждате колко е хубаво и какви големи екстри ? Направо да ти домилее , тука хората се натискат да живеят в тази страна ..е каним се визи за янки да въвеждаме. Ами като им е платено оперирането , а и недей мрънка требе да ти е хубаво.

Дали ако влезеш в болница и стане нужда да те разрежат, няма да те накарат и да платиш? Самият факт, че ще лежиш в болницата заедно с тумби неплащащи и лев циганори, е достатъчен, да не говорим какви лекари и сестри ще се грижат за тебе... щото кадърните отдааавна драснаха на запад.

Коментар

• Императорът

Как да не получаваш..недей така , е човека е писал колко много работи..безплатни ..ала бала , тинтириминтири..Ай стига , как не виждате колко е хубаво и какви големи екстри ? Направо да ти домилее , тука хората се натискат да живеят в тази страна ..е каним се визи за янки да въвеждаме. Ами като им е платено оперирането , а и недей мрънка требе да ти е хубаво.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Проблемът е, че в нормалните страни ушеви и чиновници си вършат работата, улиците са като стъкло и т.н.

А тук - няма човек, който да не е обиран, въпреки СОТ-ове и т.н., хората по малките населени места са жертви на ежедневен терор, вдигнали са ръце и са отказали да сеят вече каквото и да е, чиновниците ти се зъбят насреща и отказват да си вършат работата и само гледат как да те прецакат... е, защо ги храним тия, както и ония, мергавите, които отказват да работят и да спазват законите?

Казах - въпросът не е че плащаме данъци, а че не получаваме нищо в замяна.

Коментар

• ...

Защо си кривиш душата да лъжеш и си слагаш грях по тоя начин ? Интерес някакъв ?
                            D.Y.F-091066

Коментар

• al64ad

Това което казваш също не отговаря на истината - като почнеш от безплатните операции....
                              D.Y.F-091066

Коментар

• [QUOTE=SubZero;1117527]Нека да позная - ти си най-умния в този форум, нали?
                                Или просто миеш чинии, като в твоя пример, и сега си по-добре от "директор" тук?!?

Истината е, че не плащаме нищо, в сравнение с другите!
                                И спрете с мрънканията, че нищо не получаваме в замяна!

- ако се разболеем сериозно - влизаме в болница и ни правят операция, като не плащаме почти нищо, ако не сме претенциозни. В USA Бог да ви е на помощ.

- не плащаме данъци и осигуровки, а получаваме пенсии като остареем. Хората отвъд океана спестяват цял живот за това.

- децата ни учат без пари в детски градини, училища и университети. Знаете колко струва това благо навън.

Да, качеството, ще кажете, е лошо.

Примерите дето си ги дал са меко казано некоректни!! А последното показва ,че и деца нямаш /и понеже никой не знае колко струва благото навън, затова съотношението студенти в Бг към студенти навън е 2 към 1/

Коментар

Working...
                                X