If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Като гледам около 40% участници в анкетата са бюджетници! Тая паплач трябва да се намали поне наполовина. Няма оправия в тая държава! Изпаряват се и надеждите това правителство да направи нещо полезно по този въпрос.
Разходи на консолидирания държавен бюджет за заплати и осигуровки на бюджетниците:
1)
- през януари 2005г. сумата е по-малко от 154.6 милиона лв.
- през януари 2006г. сумата е над 244.9 милиона лв. Или за една година има повишение от над 58%.
2)
- през януари 2010г. сумата е 395.3 милиона лв.
- през януари 2011г. сумата е 367.4 милиона лв. Или за една година има спад от над 7%.
Ех колко хубаво им беше на бюджетниците при "управлението" на БСП
Ако не се лъжа, плямпалото с тимберица като компир се кълнеше преди изборите, че нито един нуждаещ се от трансплантация в чужбина Българин, особено дете, няма да остане без помощ отстрана на държавата. След около 18 месеца власт на борисов и престъпната му хунта, статистиката е отврателна - в чужбина, с помощта на специалната агенция (хрантутеща неустановен брой чиновници) е трансплантиран 1 (ЕДИН) Българин !!!
Обърнете внимание и на разпределението на кинтите за трансплантации у нас - от 2 500 000 кинта, 500 000 (20%) за заплати на мижитурките-чиновници.
Вече ме е срам и от арапите - ако бяхме като египтяни, тунизийци или дори либийци, досега да сме вдигнали бесилките...
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Шефката на Изпълнителната агенция по трансплантации (ИАТ) д-р Теодора Джалева търси саморазправа със секретаря на Асоциацията на пациентите с бъбречни заболявания и приятели. http://www.blitz.bg/news/article/100547
Калкулаторче, на теб летоброенето от Костов ли ти започва?
Първо вземи да извадиш сивата икономика от БВП за 2010 и 2009 и после не забравяй да сметнеш и на калпак как стоят нещата
Има и още, но първо трябва да си извадиш носа от клоаката на герб за да го видиш
Има подобрение в нивото на разходите за заплати и осигуровки на бюджетниците откакто комунистическото псе костов управляваше България:
1)
- през 2000г. бяха 2,467 милиона лв. или 9% от БВП
2)
- през 2009г. бяха 5,079.6 милиона лв. или вече 7.4% от БВП
3)
- през 2010г. бяха 5,047.4 милиона лв.
Нещо - наказания? Или няма проблем - някакви загубени пари !!! Някакви си десетки милиарди там !!!
Предлагам 100% смяна на ЦЯЛАТА администрация в тая държава - да се назначат нови, кадърни и отговорни специалисти !!! Сегашните - женските чиновнички - на нивата, мъжките - в мините - който не изпълни нормата - вечерта - камшик - да им дойде акълът и да видят как се изкарва хлябът !!!
Вече не знам кой нанася повече щети на тая държава - държавните служители (били те чиновници или ушеви) или мангаляците....
Как го беше казал един американски сенатор.. : " Тук един милиярд, там един милиярд и то накрая се натрупва значителна сума..."
Нещо - наказания? Или няма проблем - някакви загубени пари !!! Някакви си десетки милиарди там !!!
Предлагам 100% смяна на ЦЯЛАТА администрация в тая държава - да се назначат нови, кадърни и отговорни специалисти !!! Сегашните - женските чиновнички - на нивата, мъжките - в мините - който не изпълни нормата - вечерта - камшик - да им дойде акълът и да видят как се изкарва хлябът !!!
Вече не знам кой нанася повече щети на тая държава - държавните служители (били те чиновници или ушеви) или мангаляците....
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар