If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз съм против крайностите, чийто носител са най-често ограничени хора. Без да обиждам изказалите се, които може и да са прави, не бих съдил с наличната никаква информация!
Аз съм против крайностите, чийто носител са най-често ограничени хора. Без да обиждам изказалите се, които може и да са прави, не бих съдил с наличната никаква информация!
Против си защото си се хранил от държавна хранилка и се смяташ за един от "богопомазаните" . Ако си бе вадил хляба сам , бе тръгнал от А и Б и някой те крадеше, ми е много интересно до къде би стигнал Хайде лека. Идат интересни времена.
Глупости, нещо си зациклил..
ПС Покани ме във Варна лятото на по-бира и ще ти разкажа повече
Против си защото си се хранил от държавна хранилка и се смяташ за един от "богопомазаните" . Ако си бе вадил хляба сам , бе тръгнал от А и Б и някой те крадеше, ми е много интересно до къде би стигнал Хайде лека. Идат интересни времена.
Глупости, нещо си зациклил..
ПС Покани ме във Варна лятото на по-бира и ще ти разкажа повече
Какво значи играче бе човек На тука има - тука нема или дребен тарикат Той ако бе играч нямаше сега да му разнасяме снимките по форума. Точно си е един прост мангал. Лошото е, че такива са половината държавни чиновници от 20 години насам.
prodigal, чий го дири книгата в тоя ??! - "Като не бил сторил нищо лошо"
Такива като тоя, като Гуцанов и като Цонев нали знаеш в Китай какво ги правят?
За съжаление Джей това, че си чешеме езиците по форумите не променя с нищо за по-добро на нашите деца, нещата в България!
Не е лъжа, за това и смятам, че най-добрата бюлетна за гласуване е РПГ-7 и АК 47 , а Пиночет най-успешният политик на 20 век. С добра дума само не става.
Какво значи играче бе човек На тука има - тука нема или дребен тарикат Той ако бе играч нямаше сега да му разнасяме снимките по форума. Точно си е един прост мангал. Лошото е, че такива са половината държавни чиновници от 20 години насам.
Такива като тоя, като Гуцанов и като Цонев нали знаеш в Китай какво ги правят?
За съжаление Джей това, че си чешеме езиците по форумите не променя с нищо за по-добро на нашите деца, нещата в България!
Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...
опази боже, гледам го и само съжалявам, че преди 15 години не си купих няколко дипломи по избор, сигурно щях да съм най-малко премиер на Танзания Тоя е жив мангал бе човек Какво право! Прилича на дребен мошеник от пакистански филм 50 % от администрацията е съставена от подобни отрепки, а нас ни съдират с данъци да ги хрантутум! Нали и Алексей Петров бе в борда на директорите на НОИ ! Събирани от кол и въже!
Абе той и Румен Овчаров изглежда като доцент хирург/поне/ ) амаа, не се опитвай да гадеш по снимката , нито е глупав нито необразован или прост - играч си беше и тогава 94-95г.
Гледам му мутрата и не мога повярвам, какви тотални отрепки и необразовани мангали са назначени да ги хрантутим. Според вас, като му гледате мазната мутра на тоя по какво е "експерт"?
Първоначално изпратено от engenering
Пишете и показвайте милиардерите и милионерите ,които на наш гръб и благодарение на беззаконието и безнаказаността в България са такива .А за тези ,които ходим да работим без ток ,без работно облекло и ЛПС ,които трябва да ходим на 12 часов работен ден за да ни бъде признат за нормален ,с безкрайно закъснели стари заплати ,с неизплатени обезщетения за освобождаване от работа няма на кой да му стане мило и драго .После ще се питате (питаме) "колеги ,кога ще плащат ,някой да знае за еди коя си заплата ,говори се че ще се плаща" и т.н и т.н.Робско и примиренческо племе сме и това си е .А иначе показвайте и величайте натрупалите космически суми колкото си искате .Ще кажете ,нямаш предприемачески способности ,не си човек на риска и затова си на дъното .Я ми дайте пример с един от тези юнаци ,който благодарение само на тези си качества се е "издигнал" и не е нарушавал закона .А закона е един за всички ,нали ?
Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...
главен секретар на финансовото министерство http://dnes.dir.bg/vnews.php?id=6156234
Гледам му мутрата и не мога повярвам, какви тотални отрепки и необразовани мангали са назначени да ги хрантутим. Според вас, като му гледате мазната мутра на тоя по какво е "експерт"?
По международно право - унверситетски преподавател беше преди 15г. , свестен пич ми се видя тогава , жалко че се е хванал за "муле".
опази боже, гледам го и само съжалявам, че преди 15 години не си купих няколко дипломи по избор, сигурно щях да съм най-малко премиер на Танзания Тоя е жив мангал бе човек Какво право! Прилича на дребен мошеник от пакистански филм
Първоначално изпратено от prodigal
Джей,
"Тенчо Попов, направил кариера по време на управлението на мандата на президента Петър Стоянов и правителството на Иван Костов, е бил зам.- директор по финансовите въпроси на АЕЦ "Колзодуй". През 2001 г. бързо се ориентирал - станал "нещо като ковчежник" на НДСВ и бил назначен за главен секретар на Министерството на финансите."
Уволнен от тройната коалиция (към края на мандата) и погнат от сегашната власт, на кой точно се ядосваш
ПС ако е казал за Буквара овреме, бива
50 % от администрацията е съставена от подобни отрепки, а нас ни съдират с данъци да ги хрантутум! Нали и Алексей Петров бе в борда на директорите на НОИ ! Събирани от кол и въже!
Ми от времето на оне политкомисар Костов и подлогата му Атанасов всичко е за изриване ама кораво...може и по назад да се стигне от фондация "Костовка" и назад...да ги наредят до стената не да ги арестуват.
Първоначално изпратено от prodigal
Джей,
"Тенчо Попов, направил кариера по време на управлението на мандата на президента Петър Стоянов и правителството на Иван Костов, е бил зам.- директор по финансовите въпроси на АЕЦ "Колзодуй". През 2001 г. бързо се ориентирал - станал "нещо като ковчежник" на НДСВ и бил назначен за главен секретар на Министерството на финансите."
Уволнен от тройната коалиция (към края на мандата) и погнат от сегашната власт, на кой точно се ядосваш
Уволнен от тройната коалиция (в началото на мандата) и погнат от сегашната власт, та на кой точно се ядосваш
главен секретар на финансовото министерство http://dnes.dir.bg/vnews.php?id=6156234
По международно право - унверситетски преподавател беше преди 15г. , свестен пич ми се видя тогава , жалко че се е хванал за "муле".
Коментар