all_tradere, имам чувството че Дянков е най-големият ти враг и виновник за всички твои беди! По принцип рядко се ядосвам и дразня, но ако прочета още някое твое мнение със сигурност ще ми се случи! Преосмисли си поведението и писанията, пич, особено коментарите ти за хора които няй-вероятно не познаваш лично, защото, повярвай ми звучиш много аматьорски и папагалски!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко са на държавната софра? - 769 100 души
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от all_trader;1059067026[BАдминистрацията не трябва да мисли, а да изпълнява законодателството[/B] . Затова е важно тя да е добре квалифицирана", каза още Дянков в отговор на въпрос от бизнеса.
Обаче това за добрата квалификация, трябва да върви и със съответното заплащане, защото иначе трудно ще намериш някой много квалифициран да работи за сегашните ниски заплати.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Repoman Разгледай мнениеКолкото и да не ми се вярва, дойде време да съм на едно мнение с колегата mnz. Нито е нормално, нито е редно, да се говори и обещава едно, а после след съкращенията спестените средства директно да се орязват без да има никакво разпределяне на средствата към фонд работна заплата, както е обещано. И така до следващите съкращения, и пак същите приказки, и пак същите действия. А работата расте постоянно, не само че хората остават по-малко, но и новите промени изискват все повече нови дейности, които трябва да се извършват и контролират. Всяка година има промени и досега работата винаги се е увеличавала, а заплатите не.
да не говорим ,че пак лъже за администрацията . ще ви уввличат заплатата на кукуво лято . направо се забавлявам на този клоун и плоските му лъжи . мисля,че в цирка или психодиспансера по му прляга отколото начело на държава .
ето най- големият виц от статията :
Администрацията не трябва да мисли, а да изпълнява законодателството . Затова е важно тя да е добре квалифицирана", каза още Дянков в отговор на въпрос от бизнеса.
освен ,че е комплексиран до не май къде си очевидно е и тъп
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеКогато ви се вдигне производителноста. Какъвто ви е продукта, такива са ви и заплатите. Даже са прекалено големи и би следвало да се намалят...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mnz Разгледай мнениеСтига само съкръщения, а кога ще има актуализиране на заплатите, които не са ни бутани вече 3-та година ще стане?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mnz Разгледай мнениеСтига само съкръщения, а кога ще има актуализиране на заплатите, които не са ни бутани вече 3-та година ще стане?
Още 4% от чиновниците ще бъдат съкратени до края на годината
До момента правителството на ГЕРБ е съкратило 12% от чиновниците, или 9 хил. души, до края на годината се очаква държавната си работа да загубят още 4%, или около 3500-4000 "бюрократа". Това ще даде възможност от 2012 г. да се спестяват около 200 млн. лв. разходи годишно, съобщи пред журналисти вицепремиерът и финансов министър Симеон Дянков, след като участва в представянето на редовния доклад на Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР) за страните в преход през последните 10 години.
в нормална държава хора като този са в психодиспансера , в България са вицепремиери - и да цитирам една група - държавата ни е за психодиспансерLast edited by all_trader; 22.03.2011, 14:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mnz Разгледай мнениеВидях, но за съжаление е само слух, защото при нас няма нищо подобно.
Мен по-скоро не ми харесва това че едно се говори, а друго се прави. Нали уж парите спестени от многобройните съкръщения щяха да бъдат разпределяни между останалите служители, а реално нищо подоно не стана. Само съкръщения, работата постоянно се увеличава защото остават по-малко хора, а заплатите никакви не са бутани с години въпреки инфлацията.Last edited by sando1; 22.03.2011, 14:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениемнз, ти не прочете ли мнението под твоето!?
Мен по-скоро не ми харесва това че едно се говори, а друго се прави. Нали уж парите спестени от многобройните съкръщения щяха да бъдат разпределяни между останалите служители, а реално нищо подоно не стана. Само съкръщения, работата постоянно се увеличава защото остават по-малко хора, а заплатите никакви не са бутани с години въпреки инфлацията.
Коментар
-
Стига само съкръщения, а кога ще има актуализиране на заплатите, които не са ни бутани вече 3-та година ще стане?
Още 4% от чиновниците ще бъдат съкратени до края на годината
До момента правителството на ГЕРБ е съкратило 12% от чиновниците, или 9 хил. души, до края на годината се очаква държавната си работа да загубят още 4%, или около 3500-4000 "бюрократа". Това ще даде възможност от 2012 г. да се спестяват около 200 млн. лв. разходи годишно, съобщи пред журналисти вицепремиерът и финансов министър Симеон Дянков, след като участва в представянето на редовния доклад на Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР) за страните в преход през последните 10 години.
Коментар
-
В Германия:
- в края на юни 2009г. бюджетниците бяха 4,547,600 души
- всички заети в края на юни бяха 40,133,000 души
Тоест бюджетниците бяха 11.33% от всички заети в Германия в края на юни 2009г.
В България:
- в края на юни 2009г. бюджетниците бяха 631,492 души
- всички заети в края на юни 2009г. бяха 2,402,243 души
Тоест бюджетниците бяха 26.3% от всички заети в България в края на юни 2009г.
http://www.nsi.bg/otrasal.php?otr=26
http://www.nsi.bg/otrasal.php?otr=19
http://www.statistik-portal.de/Stati..._jahrtab60.asp
http://www.destatis.de/jetspeed/port...nderPrint.psml
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеАз лично съм склонен да приема Германия за Бенчмарк.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение" Кат картофите са поскъпнали с 200%, защо не си садите тогава ?! " - в този смисъл се изцепи Премиерът-Слънце вчера, пред Диана Найденова в "Опасно близо"
Българският премиер: "И 2000 процента да порасне цената на картофите, мен специално това не ме касае, защото си ги садя сам. И понеже ме питате за картофите, ще ви отговоря в... Питате ме за хляб, питате ме за картофи. Моето семейство, откакто аз се помня – от дете до ден днешен, картофи не е купувало. Винаги сме си ги садили, копали, гледали и не сме ходили в плод и зеленчук, за да си купим – нито майка ми, нито баща ми, нито баба ми, нито аз. И мога да ви кажа как се садят, ако не знаете? Трябва да се сложат на тъмно, за да покълнат, след това малко с мотиката се копаят, слагат се. И толкова пустеещи земи, всеки може да си насади. Майка ми беше учителка, но също копаеше, когато имаше нужда да си подпомогне бюджета. Те и 2000 процента да порасне цената на картофите, мен специално, моето семейство и стотици, хиляди семейства това не ги касае“.
Истината е, че 3 000 000 баламурници Българи посадиха един компир в премиерското кресло преди 20 месеца, ама такъв компир, че не езиците, ами и търбусите ни изгори.
Наглостта и простотията на това говедо ескалират вече от ден на ден, нямам думи вече да го опиша просто...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар