IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Узаконената кражба от Сребърния фонд

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не му връзвайте кусури на Йосиф. Той е умен човек, но е политически ангажиран. То всеки е, ама той много силно, та му личи отдалече.
    Партия была, есть и будет есть!

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
      скъси ли го еврото.... ако да стопа на 1,3570 и късмет...
      Не, не търгувам в момента.
      Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
        1.25 Е/$ до края на април 2012 да не кажеш после че не съм пояснил кой април.

Дали си по красив? - не съм те виждал
        дъл си по умен? - не се знае

Просто се заяждаш на поразия То напоследък и аз така Ама трябва ли да харесвам всички?
        скъси ли го еврото.... ако да стопа на 1,3570 и късмет...

Коментар

не , китаец съм... И защо съм ти най-неприятен... защото съм по умен или по красив от тебе ли ?
          Я кажи кога ще видим 1,25 евро/долар ..коментирай неща от които разбираш..закачките с продавача на светещи връзки са си наши стари приятелски разговори..няма нужда да се бъркаш..

1.25 Е/$ до края на април 2012 да не кажеш после че не съм пояснил кой април.

дъл си по красив? - не съм те виждал
          дъл си по умен? - не се знае

Просто се заяждаш на поразия То напоследък и аз така Ама трябва ли да харесвам всички?
          Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

аз не съм виновен ,че ми е тъпа главицата ..но като махнем настрана обидното ти отношение мисля ,че дискусията е налице и така...казвай - кои са тези начини....

прочетох на бате пешо излиянията ,че никой не го е питал...но също така никой не го е питал , когато се строят пътища , когато се е електрифицирала държавата, когато са му построени болници и други обществени сгради , никой не го е питал също така когато безплатно са му наливали в главицата знания... Но за него вероятно тези неща му се дължат по право , а това което той е създал си е само негово и никой няма право да му взема... Бате Пешо също така никой не те е питал , когато формира цените на които ти се продава ..но ти купуваш , не си спрял..или и там си намерил формулата на самозадоволяването....Та с две думи за да станеш това което си в момента , за да живееш живота който живееш в момента някой преди това е направил нещо ..но не е дошъл с фактурата да му платиш нали...
            Преди да се родя няма как да ме питат.И сега не са ме питали.Но аз ти казвам.Не искам с пари от данъците ми да се строят магистрали за фалирала Гърция и за ходене на море.Позаинтересувай се за Румъния за отношенията и с България за търговията паричните потоци и ще разбереш че оттам влизат пари.А от Гърция вече няма какво но магистрали се строят да могат една шепа хора........да ходят на море!!!!!!!!!!!!!?????????И безсмислени спортни зали и стадиони.За да има къде чалгата и тъпите футболисти да се забавляват.Това само идиот го умее.По въпроса за знанията нещо си се объркал и то яко.Никой не ми е наливал знания.Не можеш на никого нещо да налееш ако той не иска.И пак повтарям не искам да плащам данъци на селски бекове милиционери за да си раздават бонуси да ми крадат здравните и пенсионни осигуровки.Нямам нищо против парите от данъците ми да се използват за образование на децата за грижа за истински инвалиди и дечица с умствени увреждания и тежки болести.За подръжка на пътищата.За стипендии на деца победителии медалисти в международни олимпиади по математика информатика физика биология.
            Last edited by Бате Пешо; 29.02.2012, 13:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
              Не съм фен на Пешката, ама ти определено си ми най-неприятен. Как може да си контра на всичко.

Евреин ли си в крайна сметка?
              не , китаец съм... И защо съм ти най-неприятен... защото съм по умен или по красив от тебе ли ?
              Я кажи кога ще видим 1,25 евро/долар ..коментирай неща от които разбираш..закачките с продавача на светещи връзки са си наши стари приятелски разговори..няма нужда да се бъркаш..

Коментар

• Брадатия евреин е платен ГЕРБаджииски драскач

Коментар

а аз си мислех ,че си способно момче и можеш да пишеш конструктивно ...а ти поредния бърборко. Кажи че не знаеш ,а само се пъчиш ..ще те разберем. Празното дърдорене е изморително за всички...
                  Не съм фен на Пешката, ама ти определено си ми най-неприятен. Как може да си контра на всичко.

Евреин ли си в крайна сметка?

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                    Виж са пич.Аз кредити не съм вземал.Нито съм упълномощавал някой да взема.Нито пък са ме питали.Нито пък съм се облагодетелствувал от тези кредити.Ще плащат тези които са имали полза от тях.Аз няма да дам една стотинка.Като няма държавата пари вместо да тегли кредити или да харчи чужди пари може:
                    1.Закриват се комисията по сливата прасковата кривия растеж на пичия косъм и темподобни.
                    2.Преустановава се раздаването на всякакви бонуси.На всички.На който му е малка заплатата напуска държавната администрация и прави частен бизнес.
                    3.Увеличава се възрастта за пенсиониране на тумбаци и военни
                    4.Намаляват се бройката и заплатите на държавните и общински хрантутници.
                    5.Спира се строежа на магистрали за никъде а такива са Струма и Тракия след Пловдив.
                    6.Спира се строежа на безсмислени спортни зали и стадиони.
                    7.Затяга се режима на инвалидите и се проверяват досегашните.
                    8.Намалява се бройката на генерали адмирали и полковници.
                    9.Намалява се щата на МВР и се преустановява изплащането на 20 заплати на полицаи военни прокурори и съдии.
                    10.Намалява се бройката на депутатите.
                    11.Спират се и още 1000 знайни и незнайни безсмислени харчове от държавния бюджет.
                    Нямам никакво желание да плащам данъци които после разни селски бекове тарикати и тъпаци членове на милиционерската партия да си раздават като бонуси.
                    РАЗБРА ЛИ МЕ?
                    Бате Пешо, добри предложения, но си пропуснал и парите за развъждане на кафявия им електорат. Освен това ти искаш държавната администрация да се самоликвидира, както и да ликвидира кучетата си дето ги пазят, а това няма да стане. Както е казано - администрацията има свойството да се самовъзпроизвежда, размножава и ще ти обясняват как и колко са полезни и необходими ВСИЧКИТЕ ТЕ. Освен това, да речем че ще съкратим излишните - нали ще трябват РАБОТНИ места на които да може да ги пренасочим (иначе ще трябва пак да тежат на бюджета), а под ефективна икономика досега се разбира основно ликвидирането на производства, вместо заменянето им с работещи и печелещи такива. Друг е въпросът, че вече няма и достатъчно квалифицирани хора, които да работят в такива производства и да ги развиват. Имаме магистрали и спортни зали обаче, както си споменал, и бИзнИсмени дето си отглеждат такава администрация.
                    Много и е сбъркано според мен разбирането на държавата за либерализъм. Позволява да разпределя повече от полагащото и се - ДА КРАДЕ.

Коментар

• Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнение
                      С теб не е приятно да се спори, защото си демагог и йезуит както се потвърждава за пореден път в написаното от теб по-долу.
                      Та нали според ББ бащицата всички тези благини са факт благодарение на нЕГО !
                      Добре , че е той иначе да сме измрели ! Но нали пак според нЕГО всички ремонти на училища и болници са факт след "успешното усвояване" на еврофондове (ЕФ) !?
                      Тогава логичният въпрос който идва е - къде изчезнаха парите от фискалният резерв?
                      Къде и защо изчезват парите на министерства и ведомства ? Нали сме пример за финансова дисциплина в ЕС ?
                      Сега аз да те попитам - защо 70% от икономиката на България е сива след близо 3г. управление на ГЕРБ ? Защо размерите на контрабанда с акцизни стоки се покровителства от държавата? Защо Титанът на икономическата мисъл Дянков неможе да се справя с финансите на държавата? Защо се взимат огромни бонуси от клатикурци на всяко ниво в министерствата, след като апела е за икономии?
                      Още много защо-та имам но ти няма да отговориш, така че спирам до тук.
                      а аз си мислех ,че си способно момче и можеш да пишеш конструктивно ...а ти поредния бърборко. Кажи че не знаеш ,а само се пъчиш ..ще те разберем. Празното дърдорене е изморително за всички...

Коментар

• С теб не е приятно да се спори, защото си демагог и йезуит както се потвърждава за пореден път в написаното от теб по-долу.
                        Та нали според ББ бащицата всички тези благини са факт благодарение на нЕГО !
                        Добре , че е той иначе да сме измрели ! Но нали пак според нЕГО всички ремонти на училища и болници са факт след "успешното усвояване" на еврофондове (ЕФ) !?
                        Тогава логичният въпрос който идва е - къде изчезнаха парите от фискалният резерв?
                        Къде и защо изчезват парите на министерства и ведомства ? Нали сме пример за финансова дисциплина в ЕС ?
                        Сега аз да те попитам - защо 70% от икономиката на България е сива след близо 3г. управление на ГЕРБ ? Защо размерите на контрабанда с акцизни стоки се покровителства от държавата? Защо Титанът на икономическата мисъл Дянков неможе да се справя с финансите на държавата? Защо се взимат огромни бонуси от клатикурци на всяко ниво в министерствата, след като апела е за икономии?
                        Още много защо-та имам но ти няма да отговориш, така че спирам до тук.

Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                        аз не съм виновен ,че ми е тъпа главицата ..но като махнем настрана обидното ти отношение мисля ,че дискусията е налице и така...казвай - кои са тези начини....

прочетох на бате пешо излиянията ,че никой не го е питал...но също така никой не го е питал , когато се строят пътища , когато се е електрифицирала държавата, когато са му построени болници и други обществени сгради , никой не го е питал също така когато безплатно са му наливали в главицата знания... Но за него вероятно тези неща му се дължат по право , а това което той е създал си е само негово и никой няма право да му взема... Бате Пешо също така никой не те е питал , когато формира цените на които ти се продава ..но ти купуваш , не си спрял..или и там си намерил формулата на самозадоволяването....Та с две думи за да станеш това което си в момента , за да живееш живота който живееш в момента някой преди това е направил нещо ..но не е дошъл с фактурата да му платиш нали...

Коментар

• Първоначално изпратено от ACTA Разгледай мнение
                          Наистина ти е тъпа главицата. Ама много тъпа. Има още 3-4 варианта и то сериозни и реални, които са решение на въпроса.

Коментар

• Операцията „ШОК И ТРЕПЕТ” по всички направления продължава до пълен завършек …на нацията. Бжежински ще бъде доволен.

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
                              Пеше дай ги тези варианти

аз виждам само един сериозен и реален вариант - бфб - каквато ни е борсатаа такава - трябва да се развива и това е пътят
                              Що да давам безплатен акъл на управляващите? Тях нали за това ги избраха, че имаха много решения за правилното управление на държавата?

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/comix/010988/

ШИМОН ДЯНКОВ В ДЕЙСТВИЕ - ИЛИ КАК ДА ОКРАДЕМ И РАЗСИПЕМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Working...
                                X