IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

2 грешки на Петър Димитров в едно изявление

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ....

Димитров е много прав откъде произтича риска ! В момента всички са тотално в грешната посока , битува схващането че риска бил левът да поевтенее а той рискът е точно в обратната посока. Паричната маса в БГ е с пъти по голям дял на парите в евра..драстично по голям е делът на еврата а левчетата са много малко.Ако се създаде ситуация на една по високичка инфлация и хората изявят желание да похарчат парите си да приемем че дори няма да е неразумно харчене а просто да ги инвестират за да не загубят от покупателната стойност на еврата си то ще се появи глад за левчета понеже те в повечето случаи са нужни за да опосредства това движение - трансформация на парите. ЕЦБ нека да блеят и да не разрешават , още 100 години ще продължаваме да сменяме безсмислено левчета за евра ей така да се намираме на работа. Банките разбира се са против защото тази безсмислица им носи таксички разни..дребна работа , те се държат като онзи адвокат който с едно дело си изживял живота , отгледал синът си и го направил адвокат..дребна работа " таксички".
    D.Y.F-091066

Коментар

• а ти пък като си свързана..... нямаш нещо връзка с главния

Коментар

• Първоначално изпратено от atb
        Хахахаха кой ти се занимава с банки бе душко. поразрови се из интернет и ще видиш какво е това съкращение. в банките хляб няма, на друго място е сега хляба иначе кой какъв е бил всички си го знаем и не само там са такива. навсякъде готови каки за прогрес са съгласни да разтворят бедрата за да им се намери ъгъла, или да им пуснат един отвес за дълбочина. айде айде, и в Свищов си има подкупни ама сме чували и за другите места, така че всички са един дол дренки....
        Ти говориш несвързано бе...пий си хапчетата

Коментар

• Хахахаха кой ти се занимава с банки бе душко. поразрови се из интернет и ще видиш какво е това съкращение. в банките хляб няма, на друго място е сега хляба иначе кой какъв е бил всички си го знаем и не само там са такива. навсякъде готови каки за прогрес са съгласни да разтворят бедрата за да им се намери ъгъла, или да им пуснат един отвес за дълбочина. айде айде, и в Свищов си има подкупни ама сме чували и за другите места, така че всички са един дол дренки....

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivetka
            Първоначално изпратено от atb
            Първоначално изпратено от Ivetka
            Първоначално изпратено от wolf66
            Първоначално изпратено от wannarock
            Първоначално изпратено от Brazilia231
            Първоначално изпратено от Brazilia231
            Това за данъчната карта е уникална дивотия....ако някой ми каже в коя страна го има-евала му правя..
            Това човече е по-просто от Р.Петков и по-нагло от Р.Овчаров...абе с две думи-избори и след тях -обратно към варненските села....
            под варненските села имаш предвид икономчески университет варна може би
            предполагам там се гордеят, че от техните среди е излезнал министър
            То пък един университет..ако всички завършили там са като този дръвник-явно са си стояли по цял ден по плажовете..
            Апропо..нищо лично против варненци-това са хубави хора ,а от там са и най-красивите жени..
            като за бг университета става
            някакви препоръки за по-добър български икономически университет ?
            Tzenov v Svishtov
            Ха Ха Ха...айде моля ти се с тоя прехвален ВУЗ...там само факта че пускат Пламен Пътев вътре е предостатъчно компрометиращ...и не ми обяснявай че това е Българската академия- глупости не ми се слушат
            Душко, ако са ти свили сърмите на "Управление на портфейла" ,"Международен финансов мениджмънт" или "Финанси на фирмата" си е лично твой проблем. някой сме изкарали дорби оценки с учене там. твой си е проблемът като не изкараш това което искаш да плюеш срещу преподавателите.
            Хахаха да не мислиш,че съм учила в това " Висше учебно заведение" а за знанията на """"" доцента"""""" не ми говори той си е мега смешен с липсата на каквато и да било професионална компетенция и в същото време огромни претенции... ти душко толкова като го зашитаваш и си изкарал хубави оценки при него можеш ли да ми обясниш защо му е такава структурата на""" портфейлите""", които """управлява"""? Айде разни свищовски кадърчета дето си мислят,че като са изкарали 5 при него са голямата работа да вземат да се събудят малко...Образованието в България е пълен,кръгъл,жив и т.н. ташак ,но въпреки това Ценов е на едно от последните места...
            Свършиха ми кавичките ебаси... то там всяка дума трябва да я кавичкосам...
            Преди време не беше така. ВА винаги си е бил смотаняк дето търсеше колежки с френски да му превеждат и да си преписва учебниците...за морал и някои по-пикантни истории да не отваряме дума....сега чувам ректор го направили. ПП пък беше асистент бледен и натегач без никакъв практически опит, сега голям капацитет ( виж му фонда). За такива пари...такова качество. Никoй не ще да остава в Свищов и да прави кариера в СА за мизерна заплата и да живее в малко градче. Иначе имаше силна катедра и преподаватели по С и К, Статистика и т.н. сегашните не ги знам колко струват.

Коментар

• Между другото ми е много интересно негово императорско величие какво мисли за висшето образование у нас...ако чете тази тема ще се радвам да се включи

Коментар

• Първоначално изпратено от atb
                Мухахахаххааха тая тема определено е за Бисери и вицове Виж сега, така и така ми каза, че сигурно правя секс на тъмно, я пийни половин кило ракия, малко винце и да те водим в мойта кредитна институция да са обследваме а? баси смеха днес....
                То в твойта кредитна институция само пияни ли влизат? или само ако са пияни са склонни да се "обследват" с теб?? Кажи си бе свищовче в коя банка работиш
                АТБ от асоциация на търговските банки ли идва

Коментар

• Мухахахаххааха тая тема определено е за Бисери и вицове Виж сега, така и така ми каза, че сигурно правя секс на тъмно, я пийни половин кило ракия, малко винце и да те водим в мойта кредитна институция да са обследваме а? баси смеха днес....

Коментар

браво шерлок и ти си ми гений ти къде завърши мен поне не ме е срам да си кажа...аз така като гледам нареждаш УНСС и Варна следователно ако си икономист трябва или да си от СУ или Свищов..акъл за СУ немаш според мен..значи сигурно и ти си поредния промит мозък от ПП и ВА права ли съм или греша?
                    за да ми промие някой мозъка първо трябва да имам какво да се промива
                    е то винаги има какво да се промива аз например също акъл много немам..но пък се промивам с ракия и бира зимата и вино така че само желание да има
                    без коментар
                    Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от osoitza
                      Напълно съм съгласна само не съм сигурна едно нещо като е стартирало изгнило какъв е шанса после да се оправи..не е ли по-добре да се отсече и да се посади здрава фиданка,която ще даде хубав плод
                      какво имаш предвид?? Да умре нашето общество за да се роди ново ?
                      То и това е вариант..нали знаеш защо мойсей 40г е мъкнал еврите из пустинята...обетованата земя изобщо не е била толкова далече..човека е искал хората,които са били роби, родили са се роби и са живели като роби да измрат,за да може децата им да си основат свободна държава..
                      Може би и самите основи,върху които лежим в момента са сбъркани и колкото и да еволюираме няма да паднем по далеч от дървото...

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock

браво шерлок и ти си ми гений ти къде завърши мен поне не ме е срам да си кажа...аз така като гледам нареждаш УНСС и Варна следователно ако си икономист трябва или да си от СУ или Свищов..акъл за СУ немаш според мен..значи сигурно и ти си поредния промит мозък от ПП и ВА права ли съм или греша?
                        е то винаги има какво да се промива аз например също акъл много немам..но пък се промивам с ракия и бира зимата и вино така че само желание да има

Коментар

Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

Напълно съм съгласна само не съм сигурна едно нещо като е стартирало изгнило какъв е шанса после да се оправи..не е ли по-добре да се отсече и да се посади здрава фиданка,която ще даде хубав плод
                            какво имаш предвид?? Да умре нашето общество за да се роди ново ?
                            за да останат хора в България

Коментар

• Първоначално изпратено от osoitza
                              Абе Гари най-тъпото е че ние сме тъпите и дрогираните, понеже търпим тия селяни из парламента, европарламента и всичките министерства и комисии, всеки друг народ щеше отдавна да ги е изгонил..правителствата в повечето Европейски държави щяха да паднат още Юли когато временно спряха акредитациите на агенциите,а у нас това не става...ами какво очакваме да стане? Станишев да каже абе сорри аз съм смотан не съм управлявал 2 гроздоберки накуп камо ли държава и подавам оставка а вие назначете някой компетентен...проблема е в теб,в мен ,в никола ,петър караивонов и всички останали, които седим си по дупките, псуваме си, пием си ракията и гледаме сами да се спасяваме..не мисля че държавата е виновна на липсата на каквато и да било държавност...такава ни е културата,образованието,здравеопазването,манталите та и други..
                              +1 , това че си го осъзнала е 1-вата стъпка от решението , 2-рата е да намериш хора които муислят като теб и 3. да се обедините под някаква кауза... т.е. да работите за нещо. Колкото повече хора толквоа по вероятно да си опраивм държавата. "Едно общество има толквоа права за колкот е способно за се пребори"

лошото е че не виждам изход освен с няква брутална(задължително кървава) революция и започване на всичко отначало, но и това има минуси-малка държава сме почти всички са компрометирани вече...а нов бардак със стари курви се не прави
                              Не си права, с ревлюция няма да стане. При революция управлението НЕ отива при най заслужилите (в истинския смисъл), а при тези които се избутали за кратко най от пред или просто са били най отпред по някаква причина.
                              Истината е в еволюция. Нашето общество трябва да се промени начина си на мислене от една страна, а от друга да създаде истинските връзки връзки и организации характерни за едно модерно общество.

Коментар

Абе Гари най-тъпото е че ние сме тъпите и дрогираните, понеже търпим тия селяни из парламента, европарламента и всичките министерства и комисии, всеки друг народ щеше отдавна да ги е изгонил..правителствата в повечето Европейски държави щяха да паднат още Юли когато временно спряха акредитациите на агенциите,а у нас това не става...ами какво очакваме да стане? Станишев да каже абе сорри аз съм смотан не съм управлявал 2 гроздоберки накуп камо ли държава и подавам оставка а вие назначете някой компетентен...проблема е в теб,в мен ,в никола ,петър караивонов и всички останали, които седим си по дупките, псуваме си, пием си ракията и гледаме сами да се спасяваме..не мисля че държавата е виновна на липсата на каквато и да било държавност...такава ни е културата,образованието,здравеопазването,манталите та и други..
                                +1 , това че си го осъзнала е 1-вата стъпка от решението , 2-рата е да намериш хора които муислят като теб и 3. да се обедините под някаква кауза... т.е. да работите за нещо. Колкото повече хора толквоа по вероятно да си опраивм държавата. "Едно общество има толквоа права за колкот е способно за се пребори"

лошото е че не виждам изход освен с няква брутална(задължително кървава) революция и започване на всичко отначало, но и това има минуси-малка държава сме почти всички са компрометирани вече...а нов бардак със стари курви се не прави
                                Не си права, с ревлюция няма да стане. При революция управлението НЕ отива при най заслужилите (в истинския смисъл), а при тези които се избутали за кратко най от пред или просто са били най отпред по някаква причина.
                                Истината е в еволюция. Нашето общество трябва да се промени начина си на мислене от една страна, а от друга да създаде истинските връзки връзки и организации характерни за едно модерно общество.
                                за да останат хора в България

Коментар

Working...
                                X