Първоначално изпратено от atb
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
2 грешки на Петър Димитров в едно изявление
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от IvetkaПървоначално изпратено от Майор ДеяновПървоначално изпратено от IvetkaПървоначално изпратено от wolf66Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от Brazilia231Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от Brazilia231Това за данъчната карта е уникална дивотия....ако някой ми каже в коя страна го има-евала му правя..
Това човече е по-просто от Р.Петков и по-нагло от Р.Овчаров...абе с две думи-избори и след тях -обратно към варненските села....
предполагам там се гордеят, че от техните среди е излезнал министър
Апропо..нищо лично против варненци-това са хубави хора ,а от там са и най-красивите жени..
някакви препоръки за по-добър български икономически университет ?аз за съжаление съм продукт на гнездото на корупцията из вузовете в България
а и там не си ходила много многоти къде завърши мен поне не ме е срам да си кажа...аз така като гледам нареждаш УНСС и Варна следователно ако си икономист трябва или да си от СУ или Свищов..акъл за СУ немаш според мен..значи сигурно и ти си поредния промит мозък от ПП и ВА
права ли съм или греша?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvetkaПървоначално изпратено от Майор ДеяновПървоначално изпратено от IvetkaПървоначално изпратено от wolf66Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от Brazilia231Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от Brazilia231Това за данъчната карта е уникална дивотия....ако някой ми каже в коя страна го има-евала му правя..
Това човече е по-просто от Р.Петков и по-нагло от Р.Овчаров...абе с две думи-избори и след тях -обратно към варненските села....
Апропо..нищо лично против варненци-това са хубави хора ,а от там са и най-красивите жени..
някакви препоръки за по-добър български икономически университет ?аз за съжаление съм продукт на гнездото на корупцията из вузовете в България
а и там не си ходила много многоНе е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майор ДеяновПървоначално изпратено от IvetkaПървоначално изпратено от wolf66Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от Brazilia231Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от Brazilia231Това за данъчната карта е уникална дивотия....ако някой ми каже в коя страна го има-евала му правя..
Коментар
-
Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от IvetkaАбе Гари най-тъпото е че ние сме тъпите и дрогираните, понеже търпим тия селяни из парламента, европарламента и всичките министерства и комисии, всеки друг народ щеше отдавна да ги е изгонил..правителствата в повечето Европейски държави щяха да паднат още Юли когато временно спряха акредитациите на агенциите,а у нас това не става...ами какво очакваме да стане? Станишев да каже абе сорри аз съм смотан не съм управлявал 2 гроздоберки накуп камо ли държава и подавам оставка а вие назначете някой компетентен...проблема е в теб,в мен ,в никола ,петър караивонов и всички останали, които седим си по дупките, псуваме си, пием си ракията и гледаме сами да се спасяваме..не мисля че държавата е виновна на липсата на каквато и да било държавност...такава ни е културата,образованието,здравеопазването,манталите та и други..лошото е че не виждам изход освен с няква брутална(задължително кървава) революция и започване на всичко отначало, но и това има минуси-малка държава сме почти всички са компрометирани вече...а нов бардак със стари курви се не прави
какво толкова ти е направил пътев, че толкова го плюеш? ако не е тайна депросто ми е смешен
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvetkaПървоначално изпратено от wolf66Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от Brazilia231Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от Brazilia231Това за данъчната карта е уникална дивотия....ако някой ми каже в коя страна го има-евала му правя..
някакви препоръки за по-добър български икономически университет ?Слава Великому Сталину!
Коментар
-
Първоначално изпратено от atbАха.... Ясно, много обичам да се плюем, пък иначе там дето учим или си учил е най-великия университет ама айде. за структурата, ми покажи някой дето пък да има добри резултати. а относно кавичките ти и там ония думички за половите органи ми е ясно колко сме начетени. не се обиждай казвам го с адмирации, ето сега си доказах от много учене докъде можеш да я докарашщеше да е хубаво ако не беше банално...
иначе не си ме разбрал в блатото не нашето образование не казвам,че моето е "най " просто се дразня на свищовските кадри, които го твърдят...а за половите органи не мисля,че е нещо срамно или показващо неначетеност да се употребяват таква думи, ти като имаш "висше" да не би да правиш секс на тъмно? Това в края на крайщата са си нещата от живота, може би е проява на лош вкус да употребиш цинизъм в двора на Английската кралица например, но не и в помийната яма дето е държавата ни в момента.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvetkaАбе Гари най-тъпото е че ние сме тъпите и дрогираните, понеже търпим тия селяни из парламента, европарламента и всичките министерства и комисии, всеки друг народ щеше отдавна да ги е изгонил..правителствата в повечето Европейски държави щяха да паднат още Юли когато временно спряха акредитациите на агенциите,а у нас това не става...ами какво очакваме да стане? Станишев да каже абе сорри аз съм смотан не съм управлявал 2 гроздоберки накуп камо ли държава и подавам оставка а вие назначете някой компетентен...проблема е в теб,в мен ,в никола ,петър караивонов и всички останали, които седим си по дупките, псуваме си, пием си ракията и гледаме сами да се спасяваме..не мисля че държавата е виновна на липсата на каквато и да било държавност...такава ни е културата,образованието,здравеопазването,манталите та и други..лошото е че не виждам изход освен с няква брутална(задължително кървава) революция и започване на всичко отначало, но и това има минуси-малка държава сме почти всички са компрометирани вече...а нов бардак със стари курви се не прави
какво толкова ти е направил пътев, че толкова го плюеш? ако не е тайна деНе е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Аха.... Ясно, много обичам да се плюем, пък иначе там дето учим или си учил е най-великия университет ама айде. за структурата, ми покажи някой дето пък да има добри резултати. а относно кавичките ти и там ония думички за половите органи ми е ясно колко сме начетени. не се обиждай казвам го с адмирации, ето сега си доказах от много учене докъде можеш да я докараш
Коментар
-
Абе Гари най-тъпото е че ние сме тъпите и дрогираните, понеже търпим тия селяни из парламента, европарламента и всичките министерства и комисии, всеки друг народ щеше отдавна да ги е изгонил..правителствата в повечето Европейски държави щяха да паднат още Юли когато временно спряха акредитациите на агенциите,а у нас това не става...ами какво очакваме да стане? Станишев да каже абе сорри аз съм смотан не съм управлявал 2 гроздоберки накуп камо ли държава и подавам оставка а вие назначете някой компетентен...проблема е в теб,в мен ,в никола ,петър караивонов и всички останали, които седим си по дупките, псуваме си, пием си ракията и гледаме сами да се спасяваме..не мисля че държавата е виновна на липсата на каквато и да било държавност...такава ни е културата,образованието,здравеопазването,манталите та и други..лошото е че не виждам изход освен с няква брутална(задължително кървава) революция и започване на всичко отначало, но и това има минуси-малка държава сме почти всички са компрометирани вече...а нов бардак със стари курви се не прави
Коментар
-
Ама тоя вчера нещо се е бил дрогирал. Чета сега в "24 часа", че една мерките за борба с кризата щяла да е производство на електромобил у нас. Понеже сме имали опит с електрокаритеСпоред министър Димитров към проекта вече имало частен интерес. Абе къв е тоя проект, той ли го е написал вчера в междучасието, не обяснява нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от newkidПървоначално изпратено от IvetkaПървоначално изпратено от atbПървоначално изпратено от IvetkaПървоначално изпратено от wolf66Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от Brazilia231Първоначално изпратено от wannarockПървоначално изпратено от Brazilia231Това за данъчната карта е уникална дивотия....ако някой ми каже в коя страна го има-евала му правя..
някакви препоръки за по-добър български икономически университет ?
Свършиха ми кавичките ебаси... то там всяка дума трябва да я кавичкосам...
Пък си правете мохабет за вузовете колкото искател
Коментар
Коментар