не мъчени пари лесно се пръскат
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Министър Трайчо с 90 000 лв (62%) загуба от БФБ
Collapse
X
-
Докато бе министър, достатъчно пъти и с по-много качи цените на тока и газта без ни най-малко икономическо основание, така, че не го жалете толкоз, освен ако не страдате от мазохизъм и не обичате да ви бъркат в джобовете. Ако обичате толкоз някой само защото го "низвегнали", вземете станете сатанисти. И Луцифер е низвергнат от рая, ама поне не ви е качвал цената на тока, като Трайчо. Оставете го на лъвовете, ако въобще има лъвове, а не плюшени играчки. Колкото повече се дъвчат един друг толкова по-добре, ако въобще това не е цирк, както мисля. На мен всичко това ми прилича на театър и подготовка Трайчо да се яви на бял кон един вид като опозиция, в удобен за властта момент. Ако забелязвате - получава се една проста странна игра за излъскване на имидж - Един вид Трайчо - дето разката държавата, с най-скъпия зелен и пембян ток и най-скъпата газ, бУрец против монополите - Уааа - понеже уж се били скарал с Вальо Златев (да бе, да!) от друга старана, новия министър и Боко който изведнъж прогледнал и той борец - ама с Трайчо. От цялата операция и двамата излизат излъскани, уж малко кал се мята (акцийки, това онова), но реално и двамата са готови кадри, вече един да играе власт, а другия опозиция. Не се връзвайте на такива евтини номера, дето и първокурсниците в ДС, Симеоново и ВИТИЗ ги знаят...
Трайков на прокурор заради акции в "Каолин" http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4928351
Това дори не е проверка от прокуратурата, а някой си прави ПР като Трайчо не го заплашва нищо, тъй като е акционер още преди да е министър, пък и както се вижда не е прокопсал от това. Все едно Вальо Топлото да го разследват за неправилно паркиране, вместо за топлото.
Когато искаш да скриеш една новина - създай друга!
От 1 юли качиха цените на тока - качиха газта, сега размахват уж изкупителна жертва, пред населението, като и на "жертвата" и на обвинителя е ясно, че това е театро.. И едни ще викат "осана" на Трайчо мъченика, а другите "браво" на Боко, че се бори с октопода енергиен. Че Трайчо е акционер в Каолин знаем всички - тук сме поне няколко хиляди човека, а защо ТВ 7 сега изведнъж прогледна - прокуратура и власт също, става ясно. "Целия свят е сцена" - Шекспир.Last edited by Jay Gould; 27.06.2012, 18:19.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнениеЕвалата на бат Трайчо. Ако не е разпродал, значи има железни топки (термина от Пепи) и става за инвеститор според мен.
Ами какво да кажа - вече май леко му симпатизирам на Трайчо, оказа се поне честен, а не крадлив идиот, а селския Мунчо винаги е бил положителен герой. макар че и екс началника му отлично продължава да игаре тази роля (на Мунчото).....
П.С. Ако не ме домързи мога пак да му сметна "инвестицията" на колко кинта е в моментаLast edited by Грую Груев; 27.06.2012, 17:16.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pastir2 Разгледай мнениеХа-ха
Странно звучи да си приспадаш загубите от врътките на БФБ в данъчната декларация, съответно да си намаляваш и облагаемия доход
а до колкото виждам това е от сметната палата
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеЛаишки въпрос от мен:
Възможно ли е загубите на лицето на борсата да са неистински (по някаква незаконна договорка с брокера) с цел да се намалят обявените приходи в данъчната декларация?
Предварително мерсимNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Възможно ли е загубите на лицето на борсата да са неистински (по някаква незаконна договорка с брокера) с цел да се намалят обявените приходи в данъчната декларация?
Предварително мерсим
Коментар
-
Предварително мерсимв Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Коментар
-
Първоначално изпратено от El Guapo Разгледай мнениеА с какво ги купи , с грънци ли ? Да не би да са 100лв ? Икак така влезна в БФБ и хоп на трейса ( нещо като хоп на рейса и сме направо в центъра на София )в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Коментар
Коментар