Първоначално изпратено от НАИВHИК
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Симеон Дянков се превърна в звезда на политическата сцена
Collapse
X
-
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениетова значи малко над 4.5% мисля, което е отлично. 4ervenasgan, благодаря ти, че отразяваше събитието директно от извора
Но определено е по-добре, от колкото аз с мислех ..(5 и малко над 5)
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Ето ни и в новините
http://www.reuters.com/article/2012/...nancialsSector
Еййййй ся 2 седмици ще има с какво да се фалят
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеЕУР950мм, MS+320 final, books closed, pricing London afternoon.
Честито на печелившите .
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеЕУР950мм, MS+320 final, books closed, pricing London afternoon.
Честито на печелившите .
Е така се става дзвездъХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Дянков наистина се очертава да стане голяма звезда. Ако го постигне - евалла!
Новите български глобални облигации вече се предлагат на международните инвеститори. Новината бе съобщена рано тази сутрин за "Капитал" от банкери, а малко по-късно бе потвърдена и от агенция "Ройтерс".
Предлагането на книжата протича при индикативна доходност около 4.5%. Тя се формира като добавка от 350 базисни точки (3.5 процентни пункта) над средната цена по лихвените суапове, която в момента е 1 процент.
................................
"Очаквам до края на тази и идната седмица там да имаме много добри новини", каза в неделя финансовият министър вчера в Бургас. Източници на Капитал обясниха, че емисията е можело да се пласира още в петък, но финансовият министър не е оторизирал предлагането, очаквайки в началото на тази седмица пазарите да покажат оптимизъм след успешните преговори на европейските лидери за създаване на банков съюз.
Още в петък новините от срещата на върха в Брюксел подкрепиха еврото и то поскъпна с 2% спрямо долара. Индексите Dow Jones Industrial Average и Standard & Poors 500 пък приключиха с повишение съответно 2.2% и 2.5%.
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеIssuer: Republic of Bulgaria
Rating: Baa2/BBB (by Moody's/ S&P both Stable Outlook)
Settlement: 9th July 2012
Maturity: 9th July 2017 / 5 year
Size: EUR Benchmark
Coupon: Fixed, Annual Act/Act
IPTs: MS+350bps areaDenoms: €100K/€1K
Listing/Law/Docs: Luxembourg/English/Standalone
Leads: BNP Paribas (B&D), HSBC, RBI
Това е около 4.75% в момента!
Задръжте дъх, до няколко часа ще знаете, на колко ви оценява Европа )Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Issuer: Republic of Bulgaria
Rating: Baa2/BBB (by Moody's/ S&P both Stable Outlook)
Settlement: 9th July 2012
Maturity: 9th July 2017 / 5 year
Size: EUR Benchmark
Coupon: Fixed, Annual Act/Act
IPTs: MS+350bps areaDenoms: €100K/€1K
Listing/Law/Docs: Luxembourg/English/Standalone
Leads: BNP Paribas (B&D), HSBC, RBI
Това е около 4.75% в момента!
Задръжте дъх, до няколко часа ще знаете, на колко ви оценява Европа )
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнениеЧестно да си кажа, до сега не съм се замислял над този въпрос, но на прима виста ще отговоря така:
Толкова колкото тя ми взима като дод + ддс .Казано по друг начин или не ми иска тези данъци или ми дава тлъста лихва която да ми ги покрива.
А, на средностатистическият германец може и 10% да му се виждат малко, на база такива аргументи.. ама въпросът опира до това какъв е риска да не си вземеш главницата, и от там се определя и лихвата, а не на база кой те кефи и какво е справедливо, поне така е когато не се пресира пазара.
Коментар
Коментар