IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Симеон Дянков се превърна в звезда на политическата сцена

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Ако мое и някой да подшушне пазарна ли е далаверката или йок Така де, аз ако бях един пенсионджия и ми кажат - земи тази доходност от четър процента ил ще ти национализираме пенсионните фондове
    Едно пиленце ми рече преди 1-2 седмици, че всичко било наредено с нашенски купувачи, та може и да си прав. Ама това няма значение - за пред света ще сме целите в бяло и репутацията ни ще се повиши. По-интересно е какво ще стане при вторичната търговия ....
    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Ако мое и някой да подшушне пазарна ли е далаверката или йок Така де, аз ако бях един пенсионджия и ми кажат - земи тази доходност от четър процента ил ще ти национализираме пенсионните фондове

Коментар

• ROFL, book was arr. 5x oversubscribed from what I hear lately .
        Верно, Дянков още днес ще реферира към М.Велчев да обясни "леееките" разлики.

Коментар

• Ми айде да е на хаирлия

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
            това значи малко над 4.5% мисля, което е отлично. 4ervenasgan, благодаря ти, че отразяваше събитието директно от извора
            Чак отлично ...
            Но определено е по-добре, от колкото аз с мислех ..(5 и малко над 5)
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Ето ни и в новините
              http://www.reuters.com/article/2012/...nancialsSector

Еййййй ся 2 седмици ще има с какво да се фалят

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                ЕУР950мм, MS+320 final, books closed, pricing London afternoon.
                Честито на печелившите .
                това значи малко над 4.5% мисля, което е отлично. 4ervenasgan, благодаря ти, че отразяваше събитието директно от извора

Коментар

ЕУР950мм, MS+320 final, books closed, pricing London afternoon.
                  Честито на печелившите .
                  По-корави сме от Италянцити !!!
                  Е така се става дзвездъ
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• ЕУР950мм, MS+320 final, books closed, pricing London afternoon.
                    Честито на печелившите .

Коментар

• Не се съмнявай мрежовик. 4.50-4.60 е за момента, като презаписването беше доста над 2 милиарда евро още в 10:30CET.
                      До минути ще затворят книгата.

Коментар

• Дянков наистина се очертава да стане голяма звезда. Ако го постигне - евалла!

Новите български глобални облигации вече се предлагат на международните инвеститори. Новината бе съобщена рано тази сутрин за "Капитал" от банкери, а малко по-късно бе потвърдена и от агенция "Ройтерс".

Предлагането на книжата протича при индикативна доходност около 4.5%. Тя се формира като добавка от 350 базисни точки (3.5 процентни пункта) над средната цена по лихвените суапове, която в момента е 1 процент.
                        ................................
                        "Очаквам до края на тази и идната седмица там да имаме много добри новини", каза в неделя финансовият министър вчера в Бургас. Източници на Капитал обясниха, че емисията е можело да се пласира още в петък, но финансовият министър не е оторизирал предлагането, очаквайки в началото на тази седмица пазарите да покажат оптимизъм след успешните преговори на европейските лидери за създаване на банков съюз.

Още в петък новините от срещата на върха в Брюксел подкрепиха еврото и то поскъпна с 2% спрямо долара. Индексите Dow Jones Industrial Average и Standard & Poors 500 пък приключиха с повишение съответно 2.2% и 2.5%.

Коментар

• MS (~1.30)+320-330 last

Коментар

Issuer: Republic of Bulgaria
                            Rating: Baa2/BBB (by Moody's/ S&P both Stable Outlook)
                            Settlement: 9th July 2012
                            Maturity: 9th July 2017 / 5 year
                            Size: EUR Benchmark
                            Coupon: Fixed, Annual Act/Act
                            IPTs: MS+350bps areaDenoms: €100K/€1K
                            Listing/Law/Docs: Luxembourg/English/Standalone
                            Leads: BNP Paribas (B&D), HSBC, RBI

Това е около 4.75% в момента!

Задръжте дъх, до няколко часа ще знаете, на колко ви оценява Европа )
                            Още малко ...

Коментар

• Issuer: Republic of Bulgaria
                              Rating: Baa2/BBB (by Moody's/ S&P both Stable Outlook)
                              Settlement: 9th July 2012
                              Maturity: 9th July 2017 / 5 year
                              Size: EUR Benchmark
                              Coupon: Fixed, Annual Act/Act
                              IPTs: MS+350bps areaDenoms: €100K/€1K
                              Listing/Law/Docs: Luxembourg/English/Standalone
                              Leads: BNP Paribas (B&D), HSBC, RBI

Това е около 4.75% в момента!

Задръжте дъх, до няколко часа ще знаете, на колко ви оценява Европа )

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
                                Честно да си кажа, до сега не съм се замислял над този въпрос, но на прима виста ще отговоря така:
                                Толкова колкото тя ми взима като дод + ддс .Казано по друг начин или не ми иска тези данъци или ми дава тлъста лихва която да ми ги покрива.
                                На теб може всичко да ти се иска

А, на средностатистическият германец може и 10% да му се виждат малко, на база такива аргументи.. ама въпросът опира до това какъв е риска да не си вземеш главницата, и от там се определя и лихвата, а не на база кой те кефи и какво е справедливо, поне така е когато не се пресира пазара.

Коментар

Working...
                                X