IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Симеон Дянков се превърна в звезда на политическата сцена

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
    Послушкото-очилатко не е спечелил нищо за България, за мен, за теб.
    Обратното е - взел е от мен и теб, за да го потупат по рамото банкерите и чиновниците на ЕССР.

Които взеха, откраднаха за народа, са финансовите министри на Гърция.

Не ми го фали това тънкогласо евро- банко- евреокомсомолче.

То си вее куйрука на твой и мой гръб и не ми е ясно, на кое се кефиш.
    Кефя се на лихвата която постигнахме! По-добра от на стари западни демокрации като Италия, Испания, Португалия, Гърция! Иначе очилаткото дето само реже не ми е симпатичен на кейнсианец като мен, подчертавам кейнсианец, не комунист.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      Симеон Дянков постигна невероятен успех с пазара на облигации! Бюджета е на +
      Магистралите пред завършек, дунав мост пред завършек. Лихва по-добра от на PIGS, това е невероятно! По едно време се бях усъмнил в хер Флик, но той се оказа №1.
      Послушкото-очилатко не е спечелил нищо за България, за мен, за теб.
      Обратното е - взел е от мен и теб, от България, само за да го потупат по рамото банкерите и чиновниците на ЕССР.

Които взеха, откраднаха за народа, са финансовите министри на Гърция.

Не ми го фали това тънкогласо евро- банко- евреокомсомолче.

То си вее куйрука на твой и мой гръб и не ми е ясно, на кое се кефиш?
      Last edited by vmankov; 05.07.2012, 21:33.

Коментар

• НАЙ-ВЕЛИКИЯТ ФИНАНСОВ МИНИСТЪР

Симеон Дянков постигна невероятен успех с пазара на облигации! Бюджета е на +
        Магистралите пред завършек, дунав мост пред завършек. Лихва по-добра от на PIGS, това е невероятно! По едно време се бях усъмнил в хер Флик, но той се оказа №1.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
          Виж сега папа, погледни тази графика и ми кажи на колко е бил сидиеса средата на 2009, когато го "пое" Дянков и къде е сега. И в СЪЩОТО ВРЕМЕ виж тези на едни други споменавани често напоследък страни, които пресичат линийката на българския CDS в посока нагоре. Може да гледаш също и така любимият ти спред между линийките на БГ и Германия и Франция. Е къде са по-близо 2009 или сега?
          И не ми давай за пример нещо отпреди 09.10.2007.
          Това е все едно да сравняваш показателите на Германия и Чехия примерно от 39-та и 41 г. )). СВЕТЪТ Е ВЪВ ВОЙНА ОТ 2007, какво ми говориш за онази идилия от преди 10 години, където "линийките" бяха като като на умрели хора.

Айде, че тука се размърдаха с алокирането.
          Преди 2007-ма имаше руски фалити, LTCM-и, 11-ти Септември и т.н. и т.н. Просто казвам на езика на Дянков, не може когато се подобряват нещата да е лична оценка, когато се влошават да е обща оценка. И тъй-като Дянков си избра да е лична оценка преди 3 години, то тя е ясна - по-лош спред, слаба оценка. Политически ги гледай нещата, не през Блумбърг. Простолюдието трябва да стане наясно, но това е кауза пердута в България

Коментар

• Виж сега папа, погледни тази графика и ми кажи на колко е бил сидиеса средата на 2009, когато го "пое" Дянков и къде е сега. И в СЪЩОТО ВРЕМЕ виж тези на едни други споменавани често напоследък страни, които пресичат линийката на българския CDS в посока нагоре. Може да гледаш също и така любимият ти спред между линийките на БГ и Германия и Франция. Е къде са по-близо 2009 или сега?
            И не ми давай за пример нещо отпреди 09.10.2007.
            Това е все едно да сравняваш показателите на Германия и Чехия примерно от 39-та и 41 г. )). СВЕТЪТ Е ВЪВ ВОЙНА ОТ 2007, какво ми говориш за онази идилия от преди 10 години, където "линийките" бяха като като на умрели хора.

Айде, че тука се размърдаха с алокирането.
            Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от Pa Pa Разгледай мнение
              Мда, аз гледам - бъди сигурен. Ама Дянков размхва през 2009 г една графика със CDS-a на 190, помниш ли? И каза, че имало спад по време на неговото управление, защото пазарите му имали доверие. Ами сега? Има много политика в този спред, аз не съм го карал Дянков да говори глупости тогава - Велчев какво е виновен, че тогава нямаше дългова криза и бунда беше на 5%, та Дянков дори на прокурор искаше да го дава?! Сега защото има дългова криза и суопа е на 0.5% е успех за Дянков ли?! Не оценката на Дянков е +320, както на Велчев е +275, т.е. Дянков е на последно място, отпада в Б група и трябва да си ходи. Туй е....просто трябва като Дянков е казал А за последните три години, някой сега да му каже Б
              +++ Добро е!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                братле
                гледай през призмата на дълговата криза която се вихри в ЕС и хвърляй капа.

ония времена бяха съвсем съвсем други...
                Мда, аз гледам - бъди сигурен. Ама Дянков размхва през 2009 г една графика със CDS-a на 190, помниш ли? И каза, че имало спад по време на неговото управление, защото пазарите му имали доверие. Ами сега? Има много политика в този спред, аз не съм го карал Дянков да говори глупости тогава - Велчев какво е виновен, че тогава нямаше дългова криза и бунда беше на 5%, та Дянков дори на прокурор искаше да го дава?! Сега защото има дългова криза и суопа е на 0.5% е успех за Дянков ли?! Не оценката на Дянков е +320, както на Велчев е +275, т.е. Дянков е на последно място, отпада в Б група и трябва да си ходи. Туй е....просто трябва като Дянков е казал А за последните три години, някой сега да му каже Б

Коментар

• Първоначално изпратено от Pa Pa Разгледай мнение
                  А бе Велчевата облигация не беше ли 10-годишна при 10бунд+275?! Мид-суопа да беше +15 върху бунда - т.е. Велчев за десетгодишна MS+290; Дянков за 5-годишна MS+320?!?!

Дали не трябва да хвърля оставка Дянков вече? Някой ако може да провери, но ако тези цифри са верни, то това е най-голямата стъпка назад, която България може да преживее за 10 години!
                  братле
                  гледай през призмата на дълговата криза която се вихри в ЕС и хвърляй капа.

ония времена бяха съвсем съвсем други...
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                    ЕУР950мм, MS+320 final, books closed, pricing London afternoon.
                    Честито на печелившите .
                    А бе Велчевата облигация не беше ли 10-годишна при 10бунд+275?! Мид-суопа да беше +15 върху бунда - т.е. Велчев за десетгодишна MS+290; Дянков за 5-годишна MS+320?!?!

Дали не трябва да хвърля оставка Дянков вече? Някой ако може да провери, но ако тези цифри са верни, то това е най-голямата стъпка назад, която България може да преживее за 10 години!

Коментар

• Има ли точен час или поне ориентировъчен, в който ще станат ясни резултатите ?

Предварително Благодаря !

Коментар

• HSBC, BNP P и RBI синдикираха, но си прав, че имаше едни 500 милки дето трябваше да падежират тая година от НЕК пък ги разсрочиха за....когато тогава .

Коментар

• Не са ли Париба Там мое и друга врътка да направят - и вълкът цял и агнето сито ще бъдат

Коментар

• Хмм, най-вероятно, когато фондовете на Райфайзен решат да поразкешат и да тейкнат профит . Майтап.
                            Не ме интересува особено.

Коментар

• 4ervenasgan, а кога ще почне вторичната търговия?
                              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Алокацията на 950те милиона ще стане известна след няколко часа. Това ще даде известна представа, доколко е бил купен мача . Най-вероятно не целият отбор, а само 2-3 играчи от защитата са се продали , което е напълно достатъчно разбира се. Все пак 5 пъти презаписване говори за много добър интерес, но въпросът към Дянков тук е - защо същите книжки (при това в BGN ) се продават на много по висока цена (нисък доход) на балъците на вътрешния пазар и доколко това говори за манипулиране от страна на МФ на целия вътрешен "пазар" на ДЦК.

Коментар

Working...
                                X