Първоначално изпратено от vmankov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Симеон Дянков се превърна в звезда на политическата сцена
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеСимеон Дянков постигна невероятен успех с пазара на облигации! Бюджета е на +
Магистралите пред завършек, дунав мост пред завършек. Лихва по-добра от на PIGS, това е невероятно! По едно време се бях усъмнил в хер Флик, но той се оказа №1.
Обратното е - взел е от мен и теб, от България, само за да го потупат по рамото банкерите и чиновниците на ЕССР.
Които взеха, откраднаха за народа, са финансовите министри на Гърция.
Не ми го фали това тънкогласо евро- банко- евреокомсомолче.
То си вее куйрука на твой и мой гръб и не ми е ясно, на кое се кефиш?Last edited by vmankov; 05.07.2012, 21:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеВиж сега папа, погледни тази графика и ми кажи на колко е бил сидиеса средата на 2009, когато го "пое" Дянков и къде е сега. И в СЪЩОТО ВРЕМЕ виж тези на едни други споменавани често напоследък страни, които пресичат линийката на българския CDS в посока нагоре. Може да гледаш също и така любимият ти спред между линийките на БГ и Германия и Франция. Е къде са по-близо 2009 или сега?
И не ми давай за пример нещо отпреди 09.10.2007.
Това е все едно да сравняваш показателите на Германия и Чехия примерно от 39-та и 41 г. )). СВЕТЪТ Е ВЪВ ВОЙНА ОТ 2007, какво ми говориш за онази идилия от преди 10 години, където "линийките" бяха като като на умрели хора.
Айде, че тука се размърдаха с алокирането.
Коментар
-
Виж сега папа, погледни тази графика и ми кажи на колко е бил сидиеса средата на 2009, когато го "пое" Дянков и къде е сега. И в СЪЩОТО ВРЕМЕ виж тези на едни други споменавани често напоследък страни, които пресичат линийката на българския CDS в посока нагоре. Може да гледаш също и така любимият ти спред между линийките на БГ и Германия и Франция. Е къде са по-близо 2009 или сега?
И не ми давай за пример нещо отпреди 09.10.2007.
Това е все едно да сравняваш показателите на Германия и Чехия примерно от 39-та и 41 г. )). СВЕТЪТ Е ВЪВ ВОЙНА ОТ 2007, какво ми говориш за онази идилия от преди 10 години, където "линийките" бяха като като на умрели хора.
Айде, че тука се размърдаха с алокирането.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pa Pa Разгледай мнениеМда, аз гледам - бъди сигурен. Ама Дянков размхва през 2009 г една графика със CDS-a на 190, помниш ли? И каза, че имало спад по време на неговото управление, защото пазарите му имали доверие. Ами сега? Има много политика в този спред, аз не съм го карал Дянков да говори глупости тогава - Велчев какво е виновен, че тогава нямаше дългова криза и бунда беше на 5%, та Дянков дори на прокурор искаше да го дава?! Сега защото има дългова криза и суопа е на 0.5% е успех за Дянков ли?! Не оценката на Дянков е +320, както на Велчев е +275, т.е. Дянков е на последно място, отпада в Б група и трябва да си ходи. Туй е....просто трябва като Дянков е казал А за последните три години, някой сега да му каже Б
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениебратле
гледай през призмата на дълговата криза която се вихри в ЕС и хвърляй капа.
ония времена бяха съвсем съвсем други...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pa Pa Разгледай мнениеА бе Велчевата облигация не беше ли 10-годишна при 10бунд+275?! Мид-суопа да беше +15 върху бунда - т.е. Велчев за десетгодишна MS+290; Дянков за 5-годишна MS+320?!?!
Дали не трябва да хвърля оставка Дянков вече? Някой ако може да провери, но ако тези цифри са верни, то това е най-голямата стъпка назад, която България може да преживее за 10 години!
гледай през призмата на дълговата криза която се вихри в ЕС и хвърляй капа.
ония времена бяха съвсем съвсем други...това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеЕУР950мм, MS+320 final, books closed, pricing London afternoon.
Честито на печелившите .
Дали не трябва да хвърля оставка Дянков вече? Някой ако може да провери, но ако тези цифри са верни, то това е най-голямата стъпка назад, която България може да преживее за 10 години!
Коментар
-
Алокацията на 950те милиона ще стане известна след няколко часа. Това ще даде известна представа, доколко е бил купен мача . Най-вероятно не целият отбор, а само 2-3 играчи от защитата са се продали , което е напълно достатъчно разбира се. Все пак 5 пъти презаписване говори за много добър интерес, но въпросът към Дянков тук е - защо същите книжки (при това в BGN ) се продават на много по висока цена (нисък доход) на балъците на вътрешния пазар и доколко това говори за манипулиране от страна на МФ на целия вътрешен "пазар" на ДЦК.
Коментар
Коментар