IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Симеон Дянков се превърна в звезда на политическата сцена

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
    10.Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ
    11.Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп
    Мултигруп - порождение и слабост на комунягите.

Бащата на Илия Павлов беше "управител" на шкембеджийница.
    Беше и сгазил лука, та требеше да го спасят.
    Е, спасиха го, а той като благодарност завеща на сина си да бъде верен на спасителите - естествено комунягите, и им го продаде.

Не, това борче, Илия Павлов, не беше лош човек, ама се навря на место, на чужди пари и между шамари, които не беше във възможност да поеме и разиграе, както искаха "другарите".

Аз искрено го жаля.
    Но баща му, шкембеджията - не.
    Свободен във виелицата.
    http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Поздрав и за роджърс, неосъзнал, че го лъжат, - а и поздрав за тези, които го осъзнават.

Всичко е лъжа, казва песента.
      Защо този млад човек пее това и мисли това?
      Ей заради такива заблудени "възрастни", възрастни само на години, но останали деца жалки - то ест овце.

Ману Чао - "Всичко е лъжа":
      http://www.youtube.com/watch?v=6-XHkDojhpU
      Свободен във виелицата.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
        Ех,

ако могат да се озъзнаят хората, да се обединят...ама не, поне аз не виждам как
        Ако всички хора вземат че се обединят то ще родят нещо кошмарно. най-малкото общо кратно между хората е винаги някакво примитивно ниво. не можеш да обединиш различни хора на някакво духовно ниво - там властва индивидуализма.

Аз за това смятам че единствения начин една държава да се управлява добре, е когато хората коити избират го правят с разума си, а не с емоциите си. Разума разединява тълпите и изтласква напред рационални причини и следствия.

Не случайно всичките партии, включително и платените писачи на ГЕРБ в този форум постоянно блъскат някакви емоционални категории. Комунисти, идиоти, крадци и така нататък - и то все за другата партия - за врага. Тези категории създават емоционален отговор, а с емоция можеш да привлечеш хора, дори ивсъщност да им предлагаш само некадърно управление.

Няма НИТО ЕДНА партия в България, която да се определя позитивно. Т.е. цялата и идентичност да идва от това какви са хората в нея, какво правят и какво мислят да правят. На всяка една партия основната идентичност идва от това СРЕЩУ кои са. Омразата е винаги примитивна емоция. И като такава е способна да изтласка разума нейде в кьошето. И като примитивна емоция е най-малко общо кратко на възможно най-много хора. За това и основния проблем който всяка една българска партия има да реши не е Как да управлява българите, а кои българи срещу кои други българи да настрои. Казана в българския ад. Това са българскките избиратели. Не случайно нашите дяволи никаква работа не вършат.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Прав си за съжаление. А иначе ако хората се осъзнаят е лесно. Ама ако.
          Ех,

ако могат да се озъзнаят хората, да се обединят...ама не, поне аз не виждам как

Коментар

Е това няма как да стане, защото нацията е разединена. Което е и целта на управляващите от 89г до сега.
            Не знам какво събитие трябва да стане, за да напълни стадион Васил Левски непринудено. А дори и да има събитие, много бързо заблуждаващата пропаганда ще влезе в сила.
            Прав си за съжаление. А иначе ако хората се осъзнаят е лесно. Ама ако.
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

Усетил съм. Обаче това обяснение с алтернативата е една тъпня за прости хора.
              Най простото решение:

1. Изкарваме ги на един стадион - ще се съберат, те са малко.
              2. Даваме им уан уей тикет за чужбината - не те нас, а ние тях да изгоним
              3. Изгонваме ги без право на завръщане.

Всяка една алтернатива след тях, дори и най лошата, ще е по добра от сегашното дередже.
              Е това няма как да стане, защото нацията е разединена. Което е и целта на управляващите от 89г до сега.
              Не знам какво събитие трябва да стане, за да напълни стадион Васил Левски непринудено. А дори и да има събитие, много бързо заблуждаващата пропаганда ще влезе в сила.

Коментар

Съгласен съм.

Ама тука идват така изтърканите клишета от рода на : Каква е алтернативата - които много ги мразя.
                Какво можем да направим? Аз съм сигурен че мога да оправя държавата, ама кой да ме избере? Сигурен съм, че има и много други кадърни, млади и мразещи корупцията хора, които могат да оправят държавата. Аз лично напуснах държавната служба, защото се отвратих от начина на работа и корумпирания режим, който е въведен.
                И ако не си усетил да ти кажа, че девиза на политическата мафия е "Разединението ни дава власт". И е така, българите са разединени във всички посоки
                Усетил съм. Обаче това обяснение с алтернативата е една тъпня за прости хора.
                Най простото решение:

1. Изкарваме ги на един стадион - ще се съберат, те са малко.
                2. Даваме им уан уей тикет за чужбината - не те нас, а ние тях да изгоним
                3. Изгонваме ги без право на завръщане.

Всяка една алтернатива след тях, дори и най лошата, ще е по добра от сегашното дередже.
                tnm

Коментар

Тъпонуиди сме ние, щото ги търпим !!!
                  http://youtu.be/bI0y3L2Pb5M
                  Съгласен съм.

Ама тука идват така изтърканите клишета от рода на : Каква е алтернативата - които много ги мразя.
                  Какво можем да направим? Аз съм сигурен че мога да оправя държавата, ама кой да ме избере? Сигурен съм, че има и много други кадърни, млади и мразещи корупцията хора, които могат да оправят държавата. Аз лично напуснах държавната служба, защото се отвратих от начина на работа и корумпирания режим, който е въведен.
                  И ако не си усетил да ти кажа, че девиза на политическата мафия е "Разединението ни дава власт". И е така, българите са разединени във всички посоки

Коментар

Не знам какво се дърлите.

Те от 89г са всичките едни и същи. Най-са ми смешни тези, които поставят клишето "комуноиди" и си мислят, че всичко са казали.

Истина е, че червено-синьо-виолетово-жълта-цветна мафията ограбиха, продадоха хубавата страна наречена България и докараха до просешка тояга най-бедния народ в Европа.
                    Всички от 89г до сега са едни и същи - провят театър и цирк за пред хората, а после си връткат далаверите...Не, не са комуноиди, те са тъпонуиди:(
                    Тъпонуиди сме ние, щото ги търпим !!!
                    http://youtu.be/bI0y3L2Pb5M
                    tnm

Коментар

• Не знам какво се дърлите.

Те от 89г са всичките едни и същи. Най-са ми смешни тези, които поставят клишето "комуноиди" и си мислят, че всичко са казали.

Истина е, че червено-синьо-виолетово-жълта-цветна мафията ограбиха, продадоха хубавата страна наречена България и докараха до просешка тояга най-бедния народ в Европа.
                      Всички от 89г до сега са едни и същи - провят театър и цирк за пред хората, а после си връткат далаверите...Не, не са комуноиди, те са тъпонуиди

Коментар

Роджърс,

1. Бат Бойко беше ли комунист по татово време - беше
                        2. Бат Бойко фърли ли си партийния билет по време на деполитизацията - не го фърли
                        3. Бат Бойко чеса ли зад ушите бай Тошо - да
                        4. Бат Бойко беше ли биз бизе с царя - беше

Абе ти да не си мислиш, че ги ядеме доматетата с колчетата
                        Беше беше и още как ,но на някой хорица паметта им изневерява mechobikov. Добре ,че архивите са живи ,че ей ви на http://www.youtube.com/watch?v=4_0P30cg77Y суров матреал, кат он беше охрана и на Тодоръ Живковъ и на дедо Симо Кохарито
                        1.Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР
                        2.Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов
                        3.Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен
                        4.Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво
                        5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси
                        6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС
                        7.Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова
                        8.Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП
                        9.Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП
                        10.Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ
                        11.Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп
                        12.Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП... Почи всички кметове шапкари и областни тоже са били членове на БКП .В партията им е бъкано с такива. ...
                        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Роджърс,

2. Бат Бойко фърли ли си партийния билет по време на деполитизацията - не го фърли

на 170 % си прав дупце...

Коментар

• Роджърс,

tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнение
                              Най ми харесва тая лъжа, че сегашните били хора на предишните - хахахаха затова ли като ви спряха кранчето и по цял ден се жалвате във форума - комуноиди жалки
                              Батка, думите ти са въздух под налягане.

Напротив, биографиите на "твоите" хора са факт.
                              Те са именно от комуноидите, които не са изпускали властта никога от 1945 година, та и до сега.
                              Свободен във виелицата.

Коментар

• Най ми харесва тая лъжа, че сегашните били хора на предишните - хахахаха затова ли като ви спряха кранчето и по цял ден се жалвате във форума - комуноиди жалки

Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                                Няма да го вкарат и твоите "хора".
                                Хващам бас.

С електронно правителство 90% от далаверките загиват, а твоите хора са синове и братовчеди на предишните.

Само не ми е ясно, от какъв зор се правиш на толкова прост?

Коментар

Working...
                                X