Мисля си че,Дянков е единствения ПИЧ в това правителство,е след бате Бойко разбира се.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Симеон Дянков се превърна в звезда на политическата сцена
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Вътрещаря Разгледай мнениеЕха пак много поляризирано се изказвате и то само няколко човека ДА НЕ ВИ Е ХВАНАЛ ВИРУС. ахахахахахха
Какви неща пак говориш бре, невежо, ако не беше Дянков сега щеше да се молиш за БВП и излишъци.
Така че, уважавайте хората които могат работещи под сериозно напрежение.
А тука тази тема отдавана е израз на вашето болно и измислено съзнание на граждани на тази страна.И отдавана без мислена както и такива като създателите и вечни демагози олигофрени.Това е истината.
Коментар
-
Еха пак много поляризирано се изказвате и то само няколко човека ДА НЕ ВИ Е ХВАНАЛ ВИРУС. ахахахахахха
Какви неща пак говориш бре, невежо, ако не беше Дянков сега щеше да се молиш за БВП и излишъци.
Така че, уважавайте хората които могат работещи под сериозно напрежение.
А тука тази тема отдавана е израз на вашето болно и измислено съзнание на граждани на тази страна.И отдавана без мислена както и такива като създателите и вечни демагози олигофрени.Това е истината.
Коментар
-
Какво казваше Дянков, когато се прояви като "звезда на политическата сцена "
http://www.focus-news.net/?id=f12205
Избрани извадки от това интервю, където Дянков показва мисленето си за икономиката на България и какво мисли да прави
Фокус: Ако правилно съм Ви разбрала, България е някъде по средата към момента и влизането ни в еврозоната ще е положителна стъпка към излизане от кризата?
Симеон Дянков: Ще е много положителна стъпка. Но влизането в еврозоната ще стане най-рано след година-година и половина.
Краткосрочните антикризисни мерки са намаляване на осигуровките и това да се плаща от държавния бюджет. Това ще е допълнителна тежест на държавния бюджет, но от друга страна така ще се успее да се запазят работни места. Аз съм изчислявал, че ако се намалят осигуровките с 5%, то около 100 000 работни места могат да се запазят. Иначе си представете, че ако 100 000 безработни излязат от икономиката, това колко ще струва на държавата. Така че това според мен е номер едно – може да стане лесно и за седмица.
Според мен трябва да влязат повече инвестиции – особено в образователната система.
Примерно тази идея за свързване на информационните системи на митниците и данъците, което може да се направи в период на два месеца.
И това се вижда в момента в бюджета се вижда примерно до края на април, че държавата дължи над три месеца ДДС 620 милиона лева. Един вид се получава така, че бизнесите кредитират държавата за средносрочни кредити над три месеца 620 милиона. Които не са в бюджета, не се показват като дефицит, а реални са точно това и то трябва да се изплати. И ДДС, ако се плаща бързо, всъщност това е най-бързото финансиране на малки и средни предприятия. то ще помогне особено и на сектор транспорт, защото той зависи много от този бърз оборот.
От другата страна правителството трябва да прилага обратното на паниката – още по-добър ред, още по-бърз ред. И той, ако не се вкара бързо, правителството каквото и да прави, то винаги върви зад кризата. Нещо излиза – правителството реагира, след това нещо друго излиза и така. Ако влезеш е този тип на поведение, както Латвия в момента, то там няма спасение. Трябва правителството отначалото да направи такъв ред с влизане на пари от фондове, така че кризата да е спряна веднага. Да го няма това изчакване.
Но поне започваме от някакъв процент на безработица от 6%-6.5%, което позволява на едно ново правителство, ако бързо влезе и вземе антикризисни мерки, да предотврати двуцифрени стойности на безработицата. Според мен това реално все още може да се направи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Velemir Разгледай мнениеаз лично не разбирам какво прави той там...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Velemir Разгледай мнениеЗаглавието на форума е много правилно. В последните месеци Симеон Дянков доста се появява на политическата сцена...дори и за атентатите в Бургас, което аз лично не разбирам какво прави той там...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеВ ГЕРБ членуват само ....Last edited by X_Y; 02.08.2012, 11:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеКак коя класа ..
Министър Лиляна Павлова – внучка на партизанин от ”Чавдар”
случайни хора във властта от 1944 г. насам нямаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнение„За следващата година няма да има промяна в ДДС", заключи Дянков, като допълни, че политическата класа не иска да намаляване на ДДС-ставката. Колеги, как бихте коментирали тия слова на това чучело? Аз лично си мисля, че това е една от най-големите простотии, които съм чувал от както се е пукнала така наречена ни демокрация.За каква политическа класа говори? ...
Министър Лиляна Павлова – внучка на партизанин от ”Чавдар”
случайни хора във властта от 1944 г. насам нямаhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
„За следващата година няма да има промяна в ДДС", заключи Дянков, като допълни, че политическата класа не иска да намаляване на ДДС-ставката. Колеги, как бихте коментирали тия слова на това чучело? Аз лично си мисля, че това е една от най-големите простотии, които съм чувал от както се е пукнала така наречена ни демокрация.За каква политическа класа говори? За ония 240 търтея в така нареченият ни парламент ли или за своите си желания? Що за идиотизъм, Боже Господи...?!!! "Политическата класа не искала" - смях /тоя ще излезе по и от Маркс/..., а другите класи /които явно по неговите разделения са поне още стотина/ дали искат? Тях попита ли г-н Министре?!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеВ ГЕРБ членуват само чиновници, мангали и лумпени,
а нормалните хора в бсп и дпс ли членуват..
според твоя "богат" жизнен опит какво влагаш под понятието НоРМАЛЕН човек...
Коментар
-
В ГЕРБ на управленско ниво са само - Роднина от БКП - Милиционер,
Роднина от БКП - Милиционер,
Роднина от БКП - Милиционер,
Роднина от БКП - Милиционер
и тук-таме някой доносник от ДС..
Това са им кадрите ..Last edited by X_Y; 02.08.2012, 11:09.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
внучка, син, дъщеря - бля бля бля. Че то всеки в БГ има роднина свързан с БКП - едно време по активните е нямало начин да не са свързани с БКП. На мене единия ми дядо е бил също член на БКП - аз виновен ли съм с нещо за това, изкярил ли съм с нещо - абсолютно не. Другия ми дядо пък е пострадал от комундетата. Мейси много удобно си премълчала кой махна посланиците свързани с ДС и много много други неща. Мене ме интересува кой какво прави, а не дали е бил еди си какъв. Напълно разбирам хората, които не харесват ГЕРБ, обаче не мога да разбера хората които са фенове на бесепето - след всички гнусотии, които направиха. И като сравня какво правят сегашните с това което правиха предишните - ами сори другари ама предпочитам сегашните. Другарите имаха милиарди излишъци и не можаха да направят една керлива магистрала за 200 милиона щото бяха крадливи. Мейси като ме убжедаваш, че бойко е човек на БСП имаш ли обяснение защо им спря проектчето белене, че те горките сега и за референдум се борят?
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеБеше беше и още как ,но на някой хорица паметта им изневерява mechobikov. Добре ,че архивите са живи ,че ей ви на http://www.youtube.com/watch?v=4_0P30cg77Y суров матреал, кат он беше охрана и на Тодоръ Живковъ и на дедо Симо Кохарито
1.Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР
2.Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов
3.Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен
4.Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво
5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси
6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС
7.Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова
8.Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП
9.Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП
10.Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ
11.Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп
12.Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП... Почи всички кметове шапкари и областни тоже са били членове на БКП .В партията им е бъкано с такива. ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение7.Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова
"Бъди готов! - Винаги готов!"
На всичко, само и само да се възвиси над себеподобните си свинчета.
Познаваме ги, познаваме. Ехх...
Коментар
Коментар