IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Симеон Дянков се превърна в звезда на политическата сцена

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Dreamer Разгледай мнение
    Бихте ли подкрепили кабинет с премиер Симеон Дянков?
    Да
    68%

Не
    29%

Не мога да преценя
    3%

Общо гласували: 662
    Знам че има прости хора , но не допусках че са толкова много

Коментар

• Бихте ли подкрепили кабинет с премиер Симеон Дянков?
      Да
      68%

Не
      29%

Не мога да преценя
      3%

Общо гласували: 662

Коментар

• Първоначално изпратено от Pa Pa Разгледай мнение
        Е, па премиер в оставка, уволнява за втори път финансов министър в оставка, кво чудно има?

Коментар

• Борисов пак уволнил Дянков?!

Бойко изрита повторно Дянков: Той няма да е повече министър на ГЕРБ
          Бившето вице се самоназначил в правителството
          В официално съобщение от правителствената пресслужба се коментира казаното преди часове от бившия финансов министър и вицепремиер Симеон Дянков.„Вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков подаде оставката си пред мен и аз я приех и предложих на депутатите в Народното събрание да го освободят от заеманите от него постове. Това е моето решение и аз не съм го променил“, заяви премиерът Бойко Борисов.

Според министър-председателя, оставката на Симеон Дянков не е гласувана в парламента, тъй като там беше депозирана оставката на цялото правителство.

„Ако на предстоящите избори хората гласуват доверие на ПП ГЕРБ и получим мандат да съставим следващото правителство, Симеон Дянков няма да участва в него“, допълни премиерът Борисов. /БЛИЦ
          http://www.blitz.bg/news/article/183449

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
            Плевнелиев да не е самоубиец?
            Дянков го мрази улицата, а от три дни го мразят и герберите. Как да стане?
            + 1

Ако го назначи за служебен премиер , ще си търси и той работа .

Президента е умен човек

Коментар

• Първоначално изпратено от Dreamer Разгледай мнение
              И Логично е Дянков да бъде назначен за премиер в служебното правителство

Ако Плевнелиев посочи Дянков за премиер във временното служебно правителство това би било прието, като много силен, положителен сигнал, който все пак временно ще "сложи ред" в обществената паника.
              Плевнелиев да не е самоубиец?
              Дянков го мрази улицата, а от три дни го мразят и герберите. Как да стане?
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• И Логично е Дянков да бъде назначен за премиер в служебното правителство

Ако Плевнелиев посочи Дянков за премиер във временното служебно правителство това би било прието, като много силен, положителен сигнал, който все пак временно ще "сложи ред" в обществената паника.

Коментар

• Първоначално изпратено от :-) Разгледай мнение
                  ...ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СА ПЛЯВА....! Симеон Дянков
                  Мисля, че ще си остане МФ в правителство без ГЕРБ.

Коментар

Я го гледай ти ловешкия финансов магьосник.То бива простотия и арогантност но тоя минава всякакви граници.Тези хора нямат елементарно възпитание и култура.Агресивен некадърник

Коментар

Тази форма на съществуване винаги си е бил една карикатура

Коментар

• Нали ти казах че аз съм един от наематели те ти - така че парите пак ти ги прибираш
                        Иска ме си БоЙко - аз съм си платил!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от azzzz Разгледай мнение
                          Клчюарче подмокри ли гащичките днес?
                          Стягай се за височки цени на имотите квартиранте. Я кажи ти в какво влагаш мизерните квартирантски кинти? Досега не съм те припознал като инвестор в нещо...

Коментар

• Тоя хем ще го бия, хем ще го уволня!

Бойко казал за Дянков: Тоя хем ще го бия, хем ще го уволня!
                            Вицето на премиера го вбесил с думите към Оли Рен: "Ние, бедните, няма да плащаме на богатите"

Финансовият министър в оставка Симеон Дянков е забъркал държавата в скандал на европейско ниво само преди дни. Това била капката, която преляла чашата на търпението на премиера и той не се поколебал да поиска оставката на вицето си.Вчера Бойко Борисов повдигна леко завесата на извънредната си пресконференция. Той обясни, че преди десет дни Дянков е изпратил брутално писмо до еврокомисаря по икономическите и валутните въпроси Оли Рен.

След това се наложило лично Борисов да потушава скандала. Ставало въпрос за това, че Дянков мотаел вноската на България в МВФ и правел нагли изказвания за европейските лидери. В отговор на запитване от Рен Дянков отговорил в духа: “Ние, бедните, няма да плащаме на богатите, които не са дисциплинирани”, съобщава “Преса”.

Еврокомисарят показал писмото на родния финансист на шефа на ЕК Жозе Барозу. Той пък от своя страна го дал на българската комисарка Кристалина Георгиева. Като усетила скандала, тя се обадила на премиера, за да го предупреди. Този факт вбесил Борисов и той взел мигновено решението да отстрани Дянков и дори казал: “Тоя хем ще го бия, хем ще го уволня”. /БЛИЦ
                            http://www.blitz.bg/news/article/183359

Коментар

• Клчюарче подмокри ли гащичките днес?
                              Иска ме си БоЙко - аз съм си платил!!!

Коментар

• ...ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СА ПЛЯВА....! Симеон Дянков

Коментар

Working...
                                X