IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фалит на Украйна,след 6 месеца фалит и на България!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от netware5
    Тъй като днес беше последният работен ден на парламента за м. октомври, очевидно валутният борд оцеля до 1 ноември. Поради което считам, че от 0:00 часа на 1 ноември (неделя) 1000-те лева от спечеления бас със Zlata lamia стават изискуеми.
    Ламьо, ако не искаш да се покриеш с вечен позор в този форум, моля да се свържеш с мен за да се разберем за плащането.
    Спечелите ли този бас,
    надежда всяка оставете ...

Данте

Ламята ще смени ника, съмнява ме да плати. Иначе честито
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Тъй като днес беше последният работен ден на парламента за м. октомври, очевидно валутният борд оцеля до 1 ноември. Поради което считам, че от 0:00 часа на 1 ноември (неделя) 1000-те лева от спечеления бас със Zlata lamia стават изискуеми.

Ламьо, ако не искаш да се покриеш с вечен позор в този форум, моля да се свържеш с мен за да се разберем за плащането.
      Тя ламята отлетя през девет земи в десета май. Поздравления за спечеления облог.
      Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Тъй като днес беше последният работен ден на парламента за м. октомври, очевидно валутният борд оцеля до 1 ноември. Поради което считам, че от 0:00 часа на 1 ноември (неделя) 1000-те лева от спечеления бас със Zlata lamia стават изискуеми.

He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Гледам, че остават седем работни дни до края на месеца..... Дали да не почна да мисля къде да наместя 1000 лева от Ламята?

чакай сега, един по един, първо е коко, че на него преди малко му излезе - взе че видя 1.50 при eur/usd през крив макарон.

Коментар

• Гледам, че остават седем работни дни до края на месеца..... Дали да не почна да мисля къде да наместя 1000 лева от Ламята?

Ша взема да си купя повечко от някоя "свободна" акция ..... За 10-12 000 Химко ша стигнат Или пък да направим едно сборище и да ги изпием за здравето на валутния борд, Искров, Трише, Орешарски и Дянков

Коментар

• цитат от инвестор.бг

Дефицитът по текущата сметка се е свил до 6,6% от БВП за януари – август 2009 г., в сравнение с 14,8% през същия период миналата година, показват данните на БНБ.
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от zlata lamia
                Каквото и да си говорим България вече е фалирала държава,просто още не е обявила фалита! .......................
                Ламьо, събра ли паричките? 1-ви ноември наближава ....... :P

Коментар

• Първоначално изпратено от zlata lamia
                  Каквото и да си говорим България вече е фалирала държава,просто още не е обявила фалита! Искам да заостря вниманието Ви към няколко факта,въпреки сладниво-лепкавата мъгла,която се сипе от медиите на талази(нека да ви направим още една свирка господин Борисов,всеки ден ще ви правим с по 10 повече от предишния)! Това правителство тласка страната към фалита още по-бързо и от комунистите-все повече намаляват работещите в реалната икономика,произвеждащи благата(условно ги наричам пчелички) за сметка на нарастващите в бюджетната сфера(условно ги наричам търтеи)! Как така при военните и полицаите няма никакви съкращения,какво произвеждат тези хора( не се сещам за друго освен л*йна)! Освен това много от уволнените в реалния сектор стават военни,т.е все повече търтеи и все по-малко работещи пчелички,които да ги изхранват! А ДА СЕ ВДИГАТ ЗАПЛАТИТЕ НА УчИТЕЛИТЕ И ПЕНСИИТЕ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ(МОЙТЕ УВАЖЕНИЯ КЪМ ТЕЗИ ПРОСЛОЙКИ) В ТАЗИ ТЕЖКА КРИЗА Е ИКОНОМИчЕСКА ЛУДОСТ! бИЗНЕСЪТ ЗАПОчВА ДА СПИРА ПЛАщАНЕТО НА ОСИГУРОВКИ И ВНАСЯНЕТО НА ДДС! Тец 2 е спряла плащанията към доставчици и контрагенти,както и някои други предприятия в енергийния сектор под контрола на депутати от ГЕРБ! Запушва се инокомиката и расте междуфирмената задлъжнялост със страшни темпове! Просрочените кредити също растът със страшна сила! Ако и предприятията,контролирани от Ковачки спрат плащанията към бюджета,страната ще фалира за дни! Има 20-тина структуроопределящи предприятия,които дори само при забава на плащанията всички по веригата надолу ще фалират! Мерките на Дянков не са антикризисни,а са прокризисни(хрантути непроизводсвените сфери-военни,полицаи,учители и пенсионери за сметка на намаляване на работещите в реалния сектор)!Явно има политически чадър над военните и полицаите(или и бат Бойко мисли за предсрочни избори и трупа дивиденти сред тях)! Фалитът е надвиснал над страната,остава само да научим датата! Относно банките-нека всеки депозирал пари там да се замисли дали ще му ги дадат при фалит,или ще се премине към украинския вариант(имаш депозит,но не можеш да го теглиш-тоест не разполагаш с парите си,имаш,но ще ги получиш обезценени в бъдещо време)! Съветът ми към депозиралите е ясен-теглете си парите от банките,докато все още можете!
                  Ти тука ли си още?Намери ли 50000евра че 31 декември наближава.

Коментар

• нахална ламя си и това си е! :-)

Първоначално изпратено от zlata lamia
                    Каквото и да си говорим България вече е фалирала държава,просто още не е обявила фалита! И ...
                    .... Ако и предприятията,контролирани от Ковачки спрат плащанията към бюджета,страната ще фалира за дни!
                    Има 20-тина структуроопределящи предприятия,които дори само при забава на плащанията всички по веригата надолу ще фалират! Мерките на Дянков не са антикризисни,а са прокризисни(хрантути непроизводсвените сфери-военни,полицаи,учители и пенсионери за сметка на намаляване на работещите в реалния сектор)!Явно има политически чадър над военните и полицаите(или и бат Бойко мисли за предсрочни избори и трупа дивиденти сред тях)! Фалитът е надвиснал над страната,остава само да научим датата!
                    че дянков си прави някви глупости е вярно, но пари има ламьо - просто държавата има пари - нали затуй трупахме 10 години резерви?!
                    то и аз смятам, че всеки има право да иде наемник и да се бие за пари, а не да ги плащат от джоба ми ама ... не ни питат... очаквах Станишев да изтегли всички наши военни части от Афган и Ирак - но не стана! само участитето в НАТО вече ни носи до един милиард годишни загуби, а ако ни дофтасат един отряд талибани в Родопите щетите ще са десетки милиарди - НО НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ЧУЕ!!! Бг-политиците са уникални първо ще се посер*т и после пак някой друг ще им е виновен....
                    ей глей го бат ви ББ - вече мърка като преял котарак на припек...а беше страшен антикорупционет тигър...

Коментар

• Аре, бе. Кво става? Не фалирахме ли вече? От кога чакаме фалит на банки, а те гадините и печалби обявяват даже

Коментар

• ...

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
                          netware5,
                          не мисля , че ламята ше изпълни баса...

ламмьо ще ме прощаваш ако греша, но баса ти с нетуеъра беше повече от точно дефиниран и приет и от двама ви...

следя темата с интерес

успех и на двама ви
                          Баси наглия е този, хващам са на бас на 33% от неговия, че няма да плати!

netware5, е приемлив арбитър за мен.

Коментар

• netware5,
                            не мисля , че ламята ше изпълни баса...

ламмьо ще ме прощаваш ако греша, но баса ти с нетуеъра беше повече от точно дефиниран и приет и от двама ви...

следя темата с интерес

успех и на двама ви
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Каквото и да си говорим България вече е фалирала държава,просто още не е обявила фалита! Искам да заостря вниманието Ви към няколко факта,въпреки сладниво-лепкавата мъгла,която се сипе от медиите на талази(нека да ви направим още една свирка господин Борисов,всеки ден ще ви правим с по 10 повече от предишния)! Това правителство тласка страната към фалита още по-бързо и от комунистите-все повече намаляват работещите в реалната икономика,произвеждащи благата(условно ги наричам пчелички) за сметка на нарастващите в бюджетната сфера(условно ги наричам търтеи)! Как така при военните и полицаите няма никакви съкращения,какво произвеждат тези хора( не се сещам за друго освен л*йна)! Освен това много от уволнените в реалния сектор стават военни,т.е все повече търтеи и все по-малко работещи пчелички,които да ги изхранват! А ДА СЕ ВДИГАТ ЗАПЛАТИТЕ НА УчИТЕЛИТЕ И ПЕНСИИТЕ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ(МОЙТЕ УВАЖЕНИЯ КЪМ ТЕЗИ ПРОСЛОЙКИ) В ТАЗИ ТЕЖКА КРИЗА Е ИКОНОМИчЕСКА ЛУДОСТ! бИЗНЕСЪТ ЗАПОчВА ДА СПИРА ПЛАщАНЕТО НА ОСИГУРОВКИ И ВНАСЯНЕТО НА ДДС! Тец 2 е спряла плащанията към доставчици и контрагенти,както и някои други предприятия в енергийния сектор под контрола на депутати от ГЕРБ! Запушва се инокомиката и расте междуфирмената задлъжнялост със страшни темпове! Просрочените кредити също растът със страшна сила! Ако и предприятията,контролирани от Ковачки спрат плащанията към бюджета,страната ще фалира за дни! Има 20-тина структуроопределящи предприятия,които дори само при забава на плащанията всички по веригата надолу ще фалират! Мерките на Дянков не са антикризисни,а са прокризисни(хрантути непроизводсвените сфери-военни,полицаи,учители и пенсионери за сметка на намаляване на работещите в реалния сектор)!Явно има политически чадър над военните и полицаите(или и бат Бойко мисли за предсрочни избори и трупа дивиденти сред тях)! Фалитът е надвиснал над страната,остава само да научим датата! Относно банките-нека всеки депозирал пари там да се замисли дали ще му ги дадат при фалит,или ще се премине към украинския вариант(имаш депозит,но не можеш да го теглиш-тоест не разполагаш с парите си,имаш,но ще ги получиш обезценени в бъдещо време)! Съветът ми към депозиралите е ясен-теглете си парите от банките,докато все още можете!

Коментар

• Ламьо задръстена,

Приготви ли 1000 левчета, че 1 ноември наближава?.............

Само за едно ме е яд, че ти отстъпих с два месеца от първоначалното ти твърдение.... Ако не бях го направил, сега щеше да си с 1000 лева по-беден ....

Коментар

Working...
                                X