IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фалит на Украйна,след 6 месеца фалит и на България!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• хм, украйна май вече фалира . Ламята не позна с около година. добре де, със 6 месеца

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо
      Първоначално изпратено от мечето Йоги
      Като проскубана лисица се скътава лЪмята
      С мен се е хванал на бас за 50 000евра че до 31.12.2009
      борда няма да падне и курса евро лев няма да се промени.Затова се крие.Той завалията е теглил голям кредит и толкова е прост че си мислеше че като гръмне борда ще му изчезне кредита.
      Ако е слушал лакърдиите на ХАсен ХАмериканеца - нищо чудно да се е видял вече милионер

Коментар

• Първоначално изпратено от мечето Йоги
        Като проскубана лисица се скътава лЪмята
        С мен се е хванал на бас за 50 000евра че до 31.12.2009
        борда няма да падне и курса евро лев няма да се промени.Затова се крие.Той завалията е теглил голям кредит и толкова е прост че си мислеше че като гръмне борда ще му изчезне кредита.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
          Къде си бе Ламьо? Чакам си паричките! Имаш ли намерение да се издължиш или ще се покриеш с вечен позор в този форум? Нали беше уж много отворен? И почтен...... Изхвърляше се тук като мокра ч.кия на пясък ...... Айде плащай си за гяволъка сега!
          :-) :-) и 1 кафе няма да изкяриш от ламята, която 1000% си има и друг ник!
          Може да я откриеш между форумните гербери, щото и Станишев и беше все на мерника. Даже твърденията и за фалит бяха само и единствено на политическа основа!
          И аз се обзаложих с нея и моят облог беше да си смени ника на ГЛУПАВА ламя - не съм меркантилен и това ми стига.
          Вероятно е доста отчаяна сега... но все пак утешена - валборд има, Станишев не!

Коментар

• Първоначално изпратено от Гари
            Ей, толкова хора я отписаха тая държава, пък тя взе, че оцеля. И мишките се изпокриха.

Онзи Асен1975, който от година и нещо се пъне да фалира България, също се загуби. Нали го помните онзи "специалист", който ни обясняваше как САЩ излизат суперяки от кризата и затова доларът ще се качва, а златото и петролът са балон и ще се пукнат. И той за басове плачеше ама уви - изтървахме го.
            A-a-a оня Асен пицаря се появи, ама сега ръси мозъци на друга тема - кви мошеници и некадърници били Дянков, Орешарски, Искров и който там се сетиш. Всичките банкери в България били тъпи и некадърни, само Големоглавият бил само некадърен, без да е тъп ..... Демек - едноок в царството на слепите .....

Трабва да му разровим тук писанията на Асенчо за борда и фалита на държавата и да го питаме какво мисли сега .....
            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Ей, толкова хора я отписаха тая държава, пък тя взе, че оцеля. И мишките се изпокриха.

Онзи Асен1975, който от година и нещо се пъне да фалира България, също се загуби. Нали го помните онзи "специалист", който ни обясняваше как САЩ излизат суперяки от кризата и затова доларът ще се качва, а златото и петролът са балон и ще се пукнат. И той за басове плачеше ама уви - изтървахме го.

Коментар

Първоначално изпратено от Хайърсъзов
                Издължен бас .... от ламята ..... Ха Ха Хха Хааа Хааааааааааааааа...
                някой подлудяяяяяяяяя... ха ха
                Хаааааа...

иначе с оглед на началната дата на пускането на темата , не минаха ли вече тези месеци шест на брой та да трият т'ва тъпо заглавие ?!?
                Що така сега ..... да не би Ламята и друг път да е завличал хора с басове? Ако е така и съм го проспал - сам съм си виновен. Но иначе аз подхождам добронамерено към всеки човек и вярвам, че е почтен, докато нямам данни за обратното.

И защо да трият заглавието? Нека си седи като паметник на човешката глупост!
                Ламята едно извинение не може да направи (безплатно е ), камо ли да издължи бас- ако се издължи лично ще ти пратя шише!

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов
                  Издължен бас .... от ламята ..... Ха Ха Хха Хааа Хааааааааааааааа...
                  Хаааааа...

иначе с оглед на началната дата на пускането на темата , не минаха ли вече тези месеци шест на брой та да трият т'ва тъпо заглавие ?!?
                  Що така сега ..... да не би Ламята и друг път да е завличал хора с басове? Ако е така и съм го проспал - сам съм си виновен. Но иначе аз подхождам добронамерено към всеки човек и вярвам, че е почтен, докато нямам данни за обратното.

И защо да трият заглавието? Нека си седи като паметник на човешката глупост!

Коментар

• Издължен бас .... от ламята ..... Ха Ха Хха Хааа Хааааааааааааааа...
                    Хаааааа...

Коментар

• Като проскубана лисица се скътава лЪмята

Коментар

• Къде си бе Ламьо? Чакам си паричките! Имаш ли намерение да се издължиш или ще се покриеш с вечен позор в този форум? Нали беше уж много отворен? И почтен...... Изхвърляше се тук като мокра ч.кия на пясък ...... Айде плащай си за гяволъка сега!

Коментар

Първоначално изпратено от meche_cveti93
                          Тъй като днес беше последният работен ден на парламента за м. октомври, очевидно валутният борд оцеля до 1 ноември. Поради което считам, че от 0:00 часа на 1 ноември (неделя) 1000-те лева от спечеления бас със Zlata lamia стават изискуеми.

Ламьо, ако не искаш да се покриеш с вечен позор в този форум, моля да се свържеш с мен за да се разберем за плащането.
                          netware5 ,
                          Честито , кога ще почерпиш за да разберем и ние от баса... за стискане на палци за да не падне борда . За теб не знам .... но към морална победа вървят нещата ...?
                          Ми за моралната победа ще почерпя скромно на някоя следващо сборище. А ако Ламята си плати - ще е вече "нескромна" почерпка
                          Хубаво би било www.investor.bg да окажат съдействие при издърване на длъжника.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
                            Тъй като днес беше последният работен ден на парламента за м. октомври, очевидно валутният борд оцеля до 1 ноември. Поради което считам, че от 0:00 часа на 1 ноември (неделя) 1000-те лева от спечеления бас със Zlata lamia стават изискуеми.

Ламьо, ако не искаш да се покриеш с вечен позор в този форум, моля да се свържеш с мен за да се разберем за плащането.
                            netware5 ,
                            Честито , кога ще почерпиш за да разберем и ние от баса... за стискане на палци за да не падне борда . За теб не знам .... но към морална победа вървят нещата ...?
                            Ми за моралната победа ще почерпя скромно на някоя следващо сборище. А ако Ламята си плати - ще е вече "нескромна" почерпка

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
                              .... към морална победа вървят нещата ...?
                              Точно
                              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Тъй като днес беше последният работен ден на парламента за м. октомври, очевидно валутният борд оцеля до 1 ноември. Поради което считам, че от 0:00 часа на 1 ноември (неделя) 1000-те лева от спечеления бас със Zlata lamia стават изискуеми.

netware5 ,

Коментар

Working...
                                X