хм, украйна май вече фалира . Ламята не позна с около година. добре де, със 6 месеца
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фалит на Украйна,след 6 месеца фалит и на България!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бате ПешоПървоначално изпратено от мечето ЙогиКато проскубана лисица се скътава лЪмята
борда няма да падне и курса евро лев няма да се промени.Затова се крие.Той завалията е теглил голям кредит и толкова е прост че си мислеше че като гръмне борда ще му изчезне кредита.
Коментар
-
Първоначално изпратено от мечето ЙогиКато проскубана лисица се скътава лЪмята
борда няма да падне и курса евро лев няма да се промени.Затова се крие.Той завалията е теглил голям кредит и толкова е прост че си мислеше че като гръмне борда ще му изчезне кредита.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5Къде си бе Ламьо? Чакам си паричките! Имаш ли намерение да се издължиш или ще се покриеш с вечен позор в този форум? Нали беше уж много отворен? И почтен...... Изхвърляше се тук като мокра ч.кия на пясък ...... Айде плащай си за гяволъка сега!
Може да я откриеш между форумните гербери, щото и Станишев и беше все на мерника. Даже твърденията и за фалит бяха само и единствено на политическа основа!
И аз се обзаложих с нея и моят облог беше да си смени ника на ГЛУПАВА ламя - не съм меркантилен и това ми стига.
Вероятно е доста отчаяна сега... но все пак утешена - валборд има, Станишев не!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ГариЕй, толкова хора я отписаха тая държава, пък тя взе, че оцеля. И мишките се изпокриха.
Онзи Асен1975, който от година и нещо се пъне да фалира България, също се загуби. Нали го помните онзи "специалист", който ни обясняваше как САЩ излизат суперяки от кризата и затова доларът ще се качва, а златото и петролът са балон и ще се пукнат. И той за басове плачеше ама уви - изтървахме го.
Трабва да му разровим тук писанията на Асенчо за борда и фалита на държавата и да го питаме какво мисли сега .....He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Ей, толкова хора я отписаха тая държава, пък тя взе, че оцеля. И мишките се изпокриха.
Онзи Асен1975, който от година и нещо се пъне да фалира България, също се загуби. Нали го помните онзи "специалист", който ни обясняваше как САЩ излизат суперяки от кризата и затова доларът ще се качва, а златото и петролът са балон и ще се пукнат. И той за басове плачеше ама уви - изтървахме го.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5Първоначално изпратено от ХайърсъзовИздължен бас .... от ламята ..... Ха Ха Хха Хааа Хааааааааааааааа...
някой подлудяяяяяяяяя... ха ха
Хаааааа...
иначе с оглед на началната дата на пускането на темата , не минаха ли вече тези месеци шест на брой та да трият т'ва тъпо заглавие ?!?
И защо да трият заглавието? Нека си седи като паметник на човешката глупост!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ХайърсъзовИздължен бас .... от ламята ..... Ха Ха Хха Хааа Хааааааааааааааа...
някой подлудяяяяяяяяя... ха ха
Хаааааа...
иначе с оглед на началната дата на пускането на темата , не минаха ли вече тези месеци шест на брой та да трият т'ва тъпо заглавие ?!?
И защо да трият заглавието? Нека си седи като паметник на човешката глупост!He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Къде си бе Ламьо? Чакам си паричките! Имаш ли намерение да се издължиш или ще се покриеш с вечен позор в този форум? Нали беше уж много отворен? И почтен...... Изхвърляше се тук като мокра ч.кия на пясък ...... Айде плащай си за гяволъка сега!He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5Първоначално изпратено от meche_cveti93Тъй като днес беше последният работен ден на парламента за м. октомври, очевидно валутният борд оцеля до 1 ноември. Поради което считам, че от 0:00 часа на 1 ноември (неделя) 1000-те лева от спечеления бас със Zlata lamia стават изискуеми.
Ламьо, ако не искаш да се покриеш с вечен позор в този форум, моля да се свържеш с мен за да се разберем за плащането.
Честито , кога ще почерпиш за да разберем и ние от баса... за стискане на палци за да не падне борда . За теб не знам .... но към морална победа вървят нещата ...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93Тъй като днес беше последният работен ден на парламента за м. октомври, очевидно валутният борд оцеля до 1 ноември. Поради което считам, че от 0:00 часа на 1 ноември (неделя) 1000-те лева от спечеления бас със Zlata lamia стават изискуеми.
Ламьо, ако не искаш да се покриеш с вечен позор в този форум, моля да се свържеш с мен за да се разберем за плащането.
Честито , кога ще почерпиш за да разберем и ние от баса... за стискане на палци за да не падне борда . За теб не знам .... но към морална победа вървят нещата ...?He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93.... към морална победа вървят нещата ...?http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Тъй като днес беше последният работен ден на парламента за м. октомври, очевидно валутният борд оцеля до 1 ноември. Поради което считам, че от 0:00 часа на 1 ноември (неделя) 1000-те лева от спечеления бас със Zlata lamia стават изискуеми.
Честито , кога ще почерпиш за да разберем и ние от баса... за стискане на палци за да не падне борда . За теб не знам .... но към морална победа вървят нещата ...?
Коментар
Коментар