IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фалит на Украйна,след 6 месеца фалит и на България!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• .........

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо
      Вече на всички в този форум трябва да е ясно какво представляват хората които поддържат Костов и СДС.Това явно са озлобени и нещастни хора които мразят народа си и страната си.Това са хора които искат да вземат властта пак за да крадат и ограбват всички нас и после заминават в чужбина.И да ни се присмиват отвън.Няма да стане този път.Народа ни е мъдър особено старите хора и им е ясно че си имат работа с криминални типове.На един такъв вожд сина му уби едно прекрасно момиче във Варна а тоя го защитава.Рано или късно Божия гняв ще се стовари върху тези хора върху децата им и внуците им.От Бог не можеш да избягаш в чужбина.
      Всички знаят коя партия е фалирала 3 пъти държавата. И кой я е изправил на крака и е махнал визите. Това го знае цял свят. Така че не се тревожете. Възмездие все някога ще има. Вашите любимци са избили стотици хиляди невинни, а не едно момиче. Не знам дали знаеш случая в който ЦК величията са яли БЕБЕШКО месо!!! Потърси в нета! И тогава говори за момичета и крадци. Помияр!

Коментар

• Първоначално изпратено от zlata lamia
        Амин!
        Какво направи ти знаеш ли?Сега трябва да ходя в калта да ти копая корени от дива тиква за да пиеш отвара и да се излекуваш

Коментар

• Амин!

Коментар

• Вече на всички в този форум трябва да е ясно какво представляват хората които поддържат Костов и СДС.Това явно са озлобени и нещастни хора които мразят народа си и страната си.Това са хора които искат да вземат властта пак за да крадат и ограбват всички нас и после заминават в чужбина.И да ни се присмиват отвън.Няма да стане този път.Народа ни е мъдър особено старите хора и им е ясно че си имат работа с криминални типове.На един такъв вожд сина му уби едно прекрасно момиче във Варна а тоя го защитава.Рано или късно Божия гняв ще се стовари върху тези хора върху децата им и внуците им.От Бог не можеш да избягаш в чужбина.

Коментар

• За пари, Бате Пешо, става дума за пари!!!
              Точно такива като КОМПЛЕКСАРЧЕТО де нирчо са платените лица тук!!!!
              Да радпрастраняват митове и легенди за вожда костов, за да си поплачат и помечтаят хубавото костово време, когато с години НЯКОИ не плащаха данъци... а заплатите бяха торкова мижави, че бяхме Пепеляшките на ЕВРОПА!

Тези десни политици (и плотените им драскачи) си мечтаят българския народ да им слугува доживотно...
              А успехите на страната се дължат в голяма степен и на милионите хора, които блъскаха денонощно, за да си платят ангарията към костов и щедростта му къв Международния валутен фонд, Световната банка ... докато ЦРУ върлува из ЕС като у дома си, ще е все така ...
              Нека България проумее, че днес дясната олигархия иска да мине по стария път - пътят на ограбването ни!

Първоначално изпратено от De Niro
              Първоначално изпратено от Бате Пешо
              Не мога да си обясня злобата и настървението с което някои хора тук вещаят апокалипсис.Искам да попитам какво ще спечелим и как ще живеем ако той дойде.Ще има ли ток вода парно бензин изобщо ще има ли нещо в магазините и ако има ще има ли някаква търговия на стоки срещу левове.Ще се яде ли през това време и какво?Предполагам че участниците в този форум са обикновени хора.Учудвам се защо не мислят какво могат да предизвикат.Ако броят на тези хора стане много голям те ще предизвикат масово теглене на пари и обръщане в евро.Ако курса устиска добре но банките едва ли.Банковата система ще умре.Фирмите няма да могат да търгуват по между си.Сами ще влезем в топ 3 на световните идиоти.мисля си че хората все пак ще проявят разум и няма да се вържат на глупави приказки
              Отдавна сме в топ 3 на световните идиоти. Дори сме номер 1 според мен. А апокалипсиса мен лично много би ме зарадвал, защото помиярите в Мангалия заслужават да мизерстват зверски и никой да не им помогне. Неблагодарните мърши, които избират този който ги краде заслужават само глад, мизерия и ужасни мъчения...
              Тази радост нещо не мога да я разбера.Просто злобата е замъглила мозъка ти и ти пречи да мислиш.В страна в която всички мизерстват мизерията е сигурна и за теб.Като ти спрат тока и водата факта че имаш пари няма да те направи щастлив.Като влезеш в магазина и там няма нищо а ти си гладен и детето ти реве нима ще бъдеш щастлив.Злобата към народа и презрението характерна за драгалевския мангал е заразила и теб.Замисли се хубаво не се заяждам с теб неискам и да те обиждам аз не съм от сектата на Костов.
              Ами мозъка си ми е много наред. Аз изчезвам при първи признаци за падане на борда. А за омразата си много прав. Не мога да уважавам хора, които сами не се уважават. Не може цял народ да кълне Доган под път и над път и после дружно да гласуват за него (бсп, ндсв, дпс, атака). Това са изроди, не хора. Помияри с които не може да се съжителства. За това им желая всичко най-лошо. Дори да предположим, че и аз усетя от мизерията им пак ще съм доволен.
              Ти от коя секта си ми е ясно...

Коментар

• netwere вместо да си проси6 басове

във форума,би ли ми обяснил отде ща доиде евро в бг да крепи борда-от кремиковци,от туризма дето се молят спада да е само 50 процента,а вноса маи се увели4ава пред блока ми е пълно с нов внос от англия 800 паунда jeep oве а за 1000 -2000 година бри4ки се намирали по острова,а цените на коли още ще падат.рабери този курс е като искуствената кома в един момент идва сблъсака с реалноста.а ина4е политиците могат да си го крепят борда с години но с цената на зверски скок на данъците-1000 лева данък сгради и смет на апартамент.

Коментар

Не мога да си обясня злобата и настървението с което някои хора тук вещаят апокалипсис.Искам да попитам какво ще спечелим и как ще живеем ако той дойде.Ще има ли ток вода парно бензин изобщо ще има ли нещо в магазините и ако има ще има ли някаква търговия на стоки срещу левове.Ще се яде ли през това време и какво?Предполагам че участниците в този форум са обикновени хора.Учудвам се защо не мислят какво могат да предизвикат.Ако броят на тези хора стане много голям те ще предизвикат масово теглене на пари и обръщане в евро.Ако курса устиска добре но банките едва ли.Банковата система ще умре.Фирмите няма да могат да търгуват по между си.Сами ще влезем в топ 3 на световните идиоти.мисля си че хората все пак ще проявят разум и няма да се вържат на глупави приказки
                  Отдавна сме в топ 3 на световните идиоти. Дори сме номер 1 според мен. А апокалипсиса мен лично много би ме зарадвал, защото помиярите в Мангалия заслужават да мизерстват зверски и никой да не им помогне. Неблагодарните мърши, които избират този който ги краде заслужават само глад, мизерия и ужасни мъчения...
                  Тази радост нещо не мога да я разбера.Просто злобата е замъглила мозъка ти и ти пречи да мислиш.В страна в която всички мизерстват мизерията е сигурна и за теб.Като ти спрат тока и водата факта че имаш пари няма да те направи щастлив.Като влезеш в магазина и там няма нищо а ти си гладен и детето ти реве нима ще бъдеш щастлив.Злобата към народа и презрението характерна за драгалевския мангал е заразила и теб.Замисли се хубаво не се заяждам с теб неискам и да те обиждам аз не съм от сектата на Костов.
                  Ами мозъка си ми е много наред. Аз изчезвам при първи признаци за падане на борда. А за омразата си много прав. Не мога да уважавам хора, които сами не се уважават. Не може цял народ да кълне Доган под път и над път и после дружно да гласуват за него (бсп, ндсв, дпс, атака). Това са изроди, не хора. Помияри с които не може да се съжителства. За това им желая всичко най-лошо. Дори да предположим, че и аз усетя от мизерията им пак ще съм доволен.
                  Ти от коя секта си ми е ясно...

Коментар

Батка,
                    объркАл си си рейса, пич...
                    с тоа нема смисъл да се пробваш дори...
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от експерт-строител
                      Първоначално изпратено от zalagania
                      аз днес си изтеглих парите майка ми също и в буркан банк в евро
                      от единия клон на ракфайзен ми искаха да ми ги дават много озлобени бяха а от другуя ми ги дадоха но много ме убеждаваха колко в хубава да ги оставя на депозит при тях и да не ги тегля

за последните 4 месеца от сметките ми в райфайзен две са изчезнаха 125 лева към едната сметка нямам никакво карти и съм внасял и теглил само на гише а към другата карта имам виза с която залагам в спортингбет и един път съм купувал дрехи онлайн от германия
                      На мен пък, колега ми се похвали, че в една банка му вдигнали таксата за превод към дебитни карти /от сметка в същата банка , където са дебитните карти/ с 350% !!! . Познайте какво направил - закрил всички сметки и дебитни карти и сега се разплаща кеш към служителите си.
                      Да не е било с 3500%???
                      МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от De Niro

Коментар

• [quote="zalagania"]

Коментар

• Re: бегаите иде звяра от апокалипсиса

Първоначално изпратено от netware5
                            Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                            Първоначално изпратено от tarantula
                            тои ще раз4лени оргиино валутния борд и банковата система с захапката на смърта.ако не девлвираме лева ще има спекулативна атака която ще го забие с 100 процента надолу .есдтесвено 4е звяра ще бъде клониран от мега спекулнти и ще се забавляват доста с бг стадото
                            Мда.....аааа.... само дето няма да е със 100% а вероятно с 1000%-1500$% ама времето е пред нас.
                            Пешко, кат си толкоз отворен, що не последваш примера на Злата Ламя? Хвани се на бас с мен при същите условия! Разрови се назад в тая тема да видиш условията. Тъй като басът е малък - само за 1000 лева, съм се навил да е без формалности - само на честна дума. Хайде, ако ти стиска - чакам те!
                            ?????
                            и кумувете сме тука!!!
                            1000 лева - единия имал милиони на купчини другия гарантира, че има ЦЕЛИ 1000 лева ... неинвестирани (това е малко криминално)

Коментар

• Първоначално изпратено от zalagania
                              аз днес си изтеглих парите майка ми също и в буркан банк в евро
                              от единия клон на ракфайзен ми искаха да ми ги дават много озлобени бяха а от другуя ми ги дадоха но много ме убеждаваха колко в хубава да ги оставя на депозит при тях и да не ги тегля

за последните 4 месеца от сметките ми в райфайзен две са изчезнаха 125 лева към едната сметка нямам никакво карти и съм внасял и теглил само на гише а към другата карта имам виза с която залагам в спортингбет и един път съм купувал дрехи онлайн от германия
                              Забравил си да изпратиш цветя на изгората за 8-ми. Ето откъде идва нещастието при залаганията.

Коментар

• .......

Коментар

Working...
                                X