.........
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фалит на Украйна,след 6 месеца фалит и на България!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бате ПешоВече на всички в този форум трябва да е ясно какво представляват хората които поддържат Костов и СДС.Това явно са озлобени и нещастни хора които мразят народа си и страната си.Това са хора които искат да вземат властта пак за да крадат и ограбват всички нас и после заминават в чужбина.И да ни се присмиват отвън.Няма да стане този път.Народа ни е мъдър особено старите хора и им е ясно че си имат работа с криминални типове.На един такъв вожд сина му уби едно прекрасно момиче във Варна а тоя го защитава.Рано или късно Божия гняв ще се стовари върху тези хора върху децата им и внуците им.От Бог не можеш да избягаш в чужбина.
Коментар
-
Вече на всички в този форум трябва да е ясно какво представляват хората които поддържат Костов и СДС.Това явно са озлобени и нещастни хора които мразят народа си и страната си.Това са хора които искат да вземат властта пак за да крадат и ограбват всички нас и после заминават в чужбина.И да ни се присмиват отвън.Няма да стане този път.Народа ни е мъдър особено старите хора и им е ясно че си имат работа с криминални типове.На един такъв вожд сина му уби едно прекрасно момиче във Варна а тоя го защитава.Рано или късно Божия гняв ще се стовари върху тези хора върху децата им и внуците им.От Бог не можеш да избягаш в чужбина.
Коментар
-
За пари, Бате Пешо, става дума за пари!!!
Точно такива като КОМПЛЕКСАРЧЕТО де нирчо са платените лица тук!!!!
Да радпрастраняват митове и легенди за вожда костов, за да си поплачат и помечтаят хубавото костово време, когато с години НЯКОИ не плащаха данъци... а заплатите бяха торкова мижави, че бяхме Пепеляшките на ЕВРОПА!
Тези десни политици (и плотените им драскачи) си мечтаят българския народ да им слугува доживотно...
А успехите на страната се дължат в голяма степен и на милионите хора, които блъскаха денонощно, за да си платят ангарията към костов и щедростта му къв Международния валутен фонд, Световната банка ... докато ЦРУ върлува из ЕС като у дома си, ще е все така ...
Нека България проумее, че днес дясната олигархия иска да мине по стария път - пътят на ограбването ни!
Първоначално изпратено от De NiroПървоначално изпратено от Бате ПешоПървоначално изпратено от De NiroПървоначално изпратено от Бате ПешоНе мога да си обясня злобата и настървението с което някои хора тук вещаят апокалипсис.Искам да попитам какво ще спечелим и как ще живеем ако той дойде.Ще има ли ток вода парно бензин изобщо ще има ли нещо в магазините и ако има ще има ли някаква търговия на стоки срещу левове.Ще се яде ли през това време и какво?Предполагам че участниците в този форум са обикновени хора.Учудвам се защо не мислят какво могат да предизвикат.Ако броят на тези хора стане много голям те ще предизвикат масово теглене на пари и обръщане в евро.Ако курса устиска добре но банките едва ли.Банковата система ще умре.Фирмите няма да могат да търгуват по между си.Сами ще влезем в топ 3 на световните идиоти.мисля си че хората все пак ще проявят разум и няма да се вържат на глупави приказки
Ти от коя секта си ми е ясно...
Коментар
-
netwere вместо да си проси6 басове
във форума,би ли ми обяснил отде ща доиде евро в бг да крепи борда-от кремиковци,от туризма дето се молят спада да е само 50 процента,а вноса маи се увели4ава пред блока ми е пълно с нов внос от англия 800 паунда jeep oве а за 1000 -2000 година бри4ки се намирали по острова,а цените на коли още ще падат.рабери този курс е като искуствената кома в един момент идва сблъсака с реалноста.а ина4е политиците могат да си го крепят борда с години но с цената на зверски скок на данъците-1000 лева данък сгради и смет на апартамент.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате ПешоПървоначално изпратено от De NiroПървоначално изпратено от Бате ПешоНе мога да си обясня злобата и настървението с което някои хора тук вещаят апокалипсис.Искам да попитам какво ще спечелим и как ще живеем ако той дойде.Ще има ли ток вода парно бензин изобщо ще има ли нещо в магазините и ако има ще има ли някаква търговия на стоки срещу левове.Ще се яде ли през това време и какво?Предполагам че участниците в този форум са обикновени хора.Учудвам се защо не мислят какво могат да предизвикат.Ако броят на тези хора стане много голям те ще предизвикат масово теглене на пари и обръщане в евро.Ако курса устиска добре но банките едва ли.Банковата система ще умре.Фирмите няма да могат да търгуват по между си.Сами ще влезем в топ 3 на световните идиоти.мисля си че хората все пак ще проявят разум и няма да се вържат на глупави приказки
Ти от коя секта си ми е ясно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате ПешоТази радост нещо не мога да я разбера.Просто злобата е замъглила мозъка ти и ти пречи да мислиш.В страна в която всички мизерстват мизерията е сигурна и за теб.Като ти спрат тока и водата факта че имаш пари няма да те направи щастлив.Като влезеш в магазина и там няма нищо а ти си гладен и детето ти реве нима ще бъдеш щастлив.Злобата към народа и презрението характерна за драгалевския мангал е заразила и теб.Замисли се хубаво не се заяждам с теб неискам и да те обиждам аз не съм от сектата на Костов.
объркАл си си рейса, пич...
с тоа нема смисъл да се пробваш дори...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от експерт-строителПървоначално изпратено от zalaganiaаз днес си изтеглих парите майка ми също и в буркан банк в евро
от единия клон на ракфайзен ми искаха да ми ги дават много озлобени бяха а от другуя ми ги дадоха но много ме убеждаваха колко в хубава да ги оставя на депозит при тях и да не ги тегля
за последните 4 месеца от сметките ми в райфайзен две са изчезнаха 125 лева към едната сметка нямам никакво карти и съм внасял и теглил само на гише а към другата карта имам виза с която залагам в спортингбет и един път съм купувал дрехи онлайн от германияМНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от De NiroПървоначално изпратено от Бате ПешоНе мога да си обясня злобата и настървението с което някои хора тук вещаят апокалипсис.Искам да попитам какво ще спечелим и как ще живеем ако той дойде.Ще има ли ток вода парно бензин изобщо ще има ли нещо в магазините и ако има ще има ли някаква търговия на стоки срещу левове.Ще се яде ли през това време и какво?Предполагам че участниците в този форум са обикновени хора.Учудвам се защо не мислят какво могат да предизвикат.Ако броят на тези хора стане много голям те ще предизвикат масово теглене на пари и обръщане в евро.Ако курса устиска добре но банките едва ли.Банковата система ще умре.Фирмите няма да могат да търгуват по между си.Сами ще влезем в топ 3 на световните идиоти.мисля си че хората все пак ще проявят разум и няма да се вържат на глупави приказки
Коментар
-
Re: бегаите иде звяра от апокалипсиса
Първоначално изпратено от netware5Първоначално изпратено от Петър КараивановПървоначално изпратено от tarantulaтои ще раз4лени оргиино валутния борд и банковата система с захапката на смърта.ако не девлвираме лева ще има спекулативна атака която ще го забие с 100 процента надолу .есдтесвено 4е звяра ще бъде клониран от мега спекулнти и ще се забавляват доста с бг стадото
и кумувете сме тука!!!
1000 лева - единия имал милиони на купчини другия гарантира, че има ЦЕЛИ 1000 лева ... неинвестирани (това е малко криминално)
Коментар
-
Първоначално изпратено от zalaganiaаз днес си изтеглих парите майка ми също и в буркан банк в евро
от единия клон на ракфайзен ми искаха да ми ги дават много озлобени бяха а от другуя ми ги дадоха но много ме убеждаваха колко в хубава да ги оставя на депозит при тях и да не ги тегля
за последните 4 месеца от сметките ми в райфайзен две са изчезнаха 125 лева към едната сметка нямам никакво карти и съм внасял и теглил само на гише а към другата карта имам виза с която залагам в спортингбет и един път съм купувал дрехи онлайн от германия
Коментар
Коментар