Първоначално изпратено от spun
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фалит на Украйна,след 6 месеца фалит и на България!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от INSIDER-AПървоначално изпратено от spunПървоначално изпратено от INSIDER-AЗадача за първолак:
Когато към теб се приближи непознат чичко във видимо нетрезво състояние и започне да ти говори глупости какво трябва да направиш?
ПРАВ ЛИ СЪМ...
Ти явно вече си във втори клас! Прав ли съм?
ВТОРИ ВТОРИ ....ДА НЕ ТИ РАЗПРАВЯМ КАТО ЗАВЪРША ХАХА И ХВАНА ДЪРЖАВАТА ЗА ЮЗДИТЕ НИ лОСТОВ СТЕ ОСТАНЕ НИТ с-МИШЕВ :d:d:d:d:d:dДа си заведеш децата на Лов и да ти наебът кучето
Коментар
-
Първоначално изпратено от OpticПървоначално изпратено от експерт-строител-преди да дойде във ВМЕИ Ленин е бил асистент в икономическия от където е бил изгонен, не знам защо, но искам да видя този който по онова време ще изгони агент на КГБhttp://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от spunПървоначално изпратено от INSIDER-AЗадача за първолак:
Когато към теб се приближи непознат чичко във видимо нетрезво състояние и започне да ти говори глупости какво трябва да направиш?
ПРАВ ЛИ СЪМ...
Ти явно вече си във втори клас! Прав ли съм?МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-AПървоначално изпратено от stdmvЗадача за 5ти клас:
Ако в една икономика имаме следните параметри:
- спад на промишленото производство: 25 %
- спад на ИТ бранша: 10%
- спад на кредитирането: 80%
- спад на строителния сектор: 80%
- спад на туризма: 50%,
НО икономиката расте с 6%,
в задачата се пита: Колко има премиерът по математика?
ПРАВ ЛИ СЪМ...Да си заведеш децата на Лов и да ти наебът кучето
Коментар
-
инсайдер ти си човек от правителството (мамицата ти),всеки твой пост цели запазване рейтинга на правителството(нападаш яростно всеки който го напада на всяка цена)убеждаваш ни колко е добре икономиката на страната,банките (еле пък някой а смее да каже нещо за тях)през твоите очила всичко е розово ,АБЕ МЛЪКНИ И ОСТАВИ ХОРАТА ДА ДИСКУТИРАТ БОКЛУК
Коментар
-
Първоначално изпратено от stdmvЗадача за 5ти клас:
Когато към теб се приближи непознат чичко във видимо нетрезво състояние и започне да ти говори глупости какво трябва да направиш?МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от stdmvЗадача за 5ти клас:
Коментар
-
Задача за 5ти клас:
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sh00tHerПървоначално изпратено от TNOпичове купувайте Български стоки .
През последните години произвеждахме апартаменти, айде купувайте сега.
Коментар
-
"Ако с подкрепата на Народното събрание, МВР и останалите органи на изпълнителната власт не предприемем извънредни мерки, напълно реално е да очакваме крах в приходната част на бюджета", посочи Изпълнителният директор на НАП Красимир Стефанов.
http://dnes.dir.bg/2009/03/12/news4126863.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от Червени БоклуциБаси колко смрад се изписа за Иван Костов в този форум. Ей това кадровишката машина за пропаганда никога не спира. Кой кво прочел в жълтата преса (то в България няма друга с малки изключения) идва и споделя във форума. Човешката глупост няма граници. Защо не се коментират Агент Гоце, Р.Овч., серГЕЙ, терористът Ахмед Доган и Симеон СаксКобурготски, който дойде на власт с единствената цел да заграби, колкото се може повече имоти.
Коментар
Коментар