Рента 2015 около гр.Каварна - 80лв.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каква рента получавате от земеделските си земи?
Collapse
X
-
рента
В с. Владимирово , община Добрич рентата е 100 лв. Миналата година е била 110 лв. Там е кооперация и имат сключени договори за 7 години. Явно и това има значение. Кооперациите дават повече рента от едноличните арендатори, които никой не може да контролира и като всички други фирми крият печалбата си и ощетяват собствениците
Коментар
-
Първоначално изпратено от никой. Разгледай мнениес.Стожер, общ Добрич - 50лв авансово, после още, но не се знае колко
миналата година беше 80лв
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНяма такъв филм, никой не продава Малко плащатеПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЗатова част от земите в Плевенско ги продадохме. Искаме да купим в Добруджа, но само е едно определено землище. За съжаление точно там никой не продава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеОт Плевенско 30-40 кинта.Тук въпреки че земята е отлична не дават колкото в Добруджа.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеВ Добруджа - първоначално по 50 лв. На второ плащане очаквам около 30 лв.
От Плевенско още не сме получили рента.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеПовдигам темата: какви ренти получихте за 2013г около Балчик и Каварна?
Коментар
-
Е, тук жената печели по 100лв. беше за предните година-две, за тази -с 50лв. започват, но зърното е задържано в по голямото количество ,и на пролет чакат бонус.- с. Сенокос- общ. Балчик.
Аз съм с наследство от с.Бата -Помориско -до сега ~ по 35лв., а тази година са разпределили по 40лв.-но не съм ходил да ги получа. Купих и 10дка-в с.Аврен на граница до селото -английската еуфория и гледам миналата година изорано и оженато а -пАри-нема , - намерих го арендатора ,ама не преговаря -рече и отсече ;-"25лв. и не преговарям"-подписах му и на пролет трябва да плати , но ха дано !
Коментар
Коментар