IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Заповядайте на среща на инвеститорите в петък 03.10.2008год.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от _1912_
    Първоначално изпратено от kif
    Първоначално изпратено от Negramoten
    _1912_, спокойно, плаша апокалиптиците, че да има повече пиене ...
    я кажи при положение, че са се сбили 23, а местатат са били 24, кой се е скътал пак - мамка му ?
    някой може да пристигне с жена си - ако не го пускат сам
    колкото е по-уплашен, по-стресиран човек, толкова повече му се яде....и пие !!!

Коментар

• Тука само културни момчета има-не ги гледай че се плюят по форума-пък и П.К каза че ще им каже кога ще го вдига.
      Първоначално изпратено от Nikola
      Плескавичкта с шунка и крушовата ракия са много добри. Приятно изкарване и внимвайте да няма ексцесии, че като гледам как сте му набрали на Петър....

Коментар

• Плескавичкта с шунка и крушовата ракия са много добри. Приятно изкарване и внимвайте да няма ексцесии, че като гледам как сте му набрали на Петър....

Коментар

Първоначално изпратено от Maq7
          Охоооо, щом ще е При Миро и аз ще дойда хахахаххахахааха
          заповядай Мая

добре си дошла
          Шегувах се, не ме бройте Но иначе добър подбор на заведението
          Every passing minute is another chance to turn it all around

Коментар

СБИРКАТА ЩЕ ПРОВЕДЕ УТРЕ ВЕЧЕР 03.10.2008 год. /ПЕТЪК/ В РЕСТОРАНТ "ПРИ МИРО" в 19.00 часа

http://www.restaurantmiro.com/index.html

ул. "Мърфи" 34 (карта)
            GSM: + 359 889 512 964
            тел.: + 359 2 943 71 27
            + 359 2 943 71 28
            http://www.restaurantmiro.com/contacts.html

КАМЕРИ НА ТЕЛЕВИЗИОННИ КАНАЛИ НЯМА ДА БЪДАТ ДОПУСКАНИ ОТ СОБСТВЕНИКА НА ЗАВЕДЕНИЕТО , ЗА ДА НЕ СЕ НАРУШИ КОМФОРТА НА КЛИЕНТИТЕ

резервирана е една обща маса за 24 човека на най-горния етаж и е на името на Петър Караиванов

Заповядайте в 19.00 часа

Моля , нека бъдем точни и всички да се съберем в 19.00 часа , а не да се събираме цяла вечер.

БЛАГОДАРЯ
            Хахаха, изтрепали са се журналята да снимат спамерите в Инвестор БГ

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem
              След като прочетох последния пост на резервиращия масата в темата за Монбат ,Всички Вие които ше седнете с него на една маса довечера ми паднахте в очите .
              Простак си е наш Пешо, кво да го правиш. Това обаче не означава че останалите сме като него.

Коментар

• След като прочетох последния пост на резервиращия масата в темата за Монбат ,Всички Вие които ше седнете с него на една маса довечера ми паднахте в очите .

Коментар

• екстра да видим кои познавам предварително? маи само neduded? има ли други от списъка които са били на предната среща на инвестора в славяни? и Mr.Profit мисля че беше или се лъжа? други?

ъп
                  Business as Usual

Коментар

• СБИРКАТА ЩЕ ПРОВЕДЕ УТРЕ ВЕЧЕР 03.10.2008 год. /ПЕТЪК/ В РЕСТОРАНТ "ПРИ МИРО" в 19.00 часа

http://www.restaurantmiro.com/index.html

ул. "Мърфи" 34 (карта)
                    GSM: + 359 889 512 964
                    тел.: + 359 2 943 71 27
                    + 359 2 943 71 28
                    http://www.restaurantmiro.com/contacts.html

КАМЕРИ НА ТЕЛЕВИЗИОННИ КАНАЛИ НЯМА ДА БЪДАТ ДОПУСКАНИ ОТ СОБСТВЕНИКА НА ЗАВЕДЕНИЕТО , ЗА ДА НЕ СЕ НАРУШИ КОМФОРТА НА КЛИЕНТИТЕ

резервирана е една обща маса за 24 човека на най-горния етаж и е на името на Петър Караиванов

Заповядайте в 19.00 часа

Моля , нека бъдем точни и всички да се съберем в 19.00 часа , а не да се събираме цяла вечер.

БЛАГОДАРЯ
                    НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Ъп

Коментар

• Първоначално изпратено от Negramoten
                        Първоначално изпратено от _1912_
                        седи и си пиши глупостите
                        прави каквото си искаш
                        Да бе, че и на следващата среща да не мога да дойда
                        на следващата среща ще те почерпя за това , че я дърпаш темата все най-отгоре , иначе темата вече да е на трета страница

Коментар

прави каквото си искаш
                          Да бе, че и на следващата среща да не мога да дойда

Коментар

• Първоначално изпратено от Negramoten
                            Първоначално изпратено от kif
                            я кажи при положение, че са се сбили 23, а местатат са били 24, кой се е скътал пак - мамка му ?
                            Ми 23-ма са записани + Мая, която джентълменски не е била включена в играта

Изтрих си шегата, киф, изтрий ми и цитата, че да не се откаже някой, като ми прочете простотията, а и плащащия се ядоса...

прави каквото си искаш

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                              Ми 23-ма са записани + Мая, която джентълменски не е била включена в играта

Изтрих си шегата, киф, изтрий ми и цитата, че да не се откаже някой, като ми прочете простотията, а и плащащия се ядоса...

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                                някой може да пристигне с жена си - ако не го пускат сам

Коментар

Working...
                                X