браво на организаторите ,много яка среща
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Заповядайте на среща на инвеститорите в петък 03.10.2008год.
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от netware5Специално за пияниците тази вечер:
Ако дадете някой GSM (на ЛС) мога да ви пратя SMS с резултатите от гласуването в Конгреса, та да има какво да обсъждате в "При Миро" Става и e-mail, ако някой от вас може да си го чете с телефона.
Очаквано гласуване - около 19:30 българско време, но вероятно ще закъснеят с половин-един час. В момента гледам дебатите по C-Span - голям цирк е!
Коментар
-
Специално за пияниците тази вечер:
Ако дадете някой GSM (на ЛС) мога да ви пратя SMS с резултатите от гласуването в Конгреса, та да има какво да обсъждате в "При Миро" Става и e-mail, ако някой от вас може да си го чете с телефона.
Очаквано гласуване - около 19:30 българско време, но вероятно ще закъснеят с половин-един час. В момента гледам дебатите по C-Span - голям цирк е!He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.ProfitХехе, а Ален Делон е казал "Ако не можеш да победиш врага си, целуни го" ноо аз врагове на хоризонта не виждам. Всички сме хора и нищо човешко не ни е чуждо. Да седнем на маса да поговорим, хапнем и пийнем и попушим ... няма по-човешко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Боримечкатамомчета, дето ще ходите ... дали ще ви пусне портиера като види бухалките дето сте приготвили за Пешо Тарабата ...???
Първоначално изпратено от tandemСлед като прочетох последния пост на резервиращия масата в темата за Монбат ,Всички Вие които ше седнете с него на една маса довечера ми паднахте в очите .
както е казал Соломон " има време за война,
има време и за мир" ... тази вечер ще има мир
а между другото сега ме калесаха с 4 прекрасни кюфтенца,
окозах си морална подкрепа с едни 200 мл кайсиева оригинал - ако не пукна съм на пистата!
Коментар
-
момчета, дето ще ходите ... дали ще ви пусне портиера като види бухалките дето сте приготвили за Пешо Тарабата ...???
Първоначално изпратено от tandemСлед като прочетох последния пост на резервиращия масата в темата за Монбат ,Всички Вие които ше седнете с него на една маса довечера ми паднахте в очите .
Коментар
-
Първоначално изпратено от cooliceсун дзъ е писал някакви неща преди повече от 2000 години колко е важно познаването на врага ... приятно или не отивам а и охраната нали не на страната на ъпарите
петък е кежуал деи по нормалните офиси остава да доиде някои с костюм--
curiosity has killed the cat
Коментар
Коментар