IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Заповядайте на среща на инвеститорите в петък 03.10.2008год.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• браво на организаторите ,много яка среща

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
      Специално за пияниците тази вечер:

Ако дадете някой GSM (на ЛС) мога да ви пратя SMS с резултатите от гласуването в Конгреса, та да има какво да обсъждате в "При Миро" Става и e-mail, ако някой от вас може да си го чете с телефона.

Очаквано гласуване - около 19:30 българско време, но вероятно ще закъснеят с половин-един час. В момента гледам дебатите по C-Span - голям цирк е!
      Гледахме го гласуването директно имаше телевизор

Коментар

• Кога ще е следващата среща?
        Ако няма филтър бих участвал.
        Успех на сбирката.

Коментар

• Специално за пияниците тази вечер:

Ако дадете някой GSM (на ЛС) мога да ви пратя SMS с резултатите от гласуването в Конгреса, та да има какво да обсъждате в "При Миро" Става и e-mail, ако някой от вас може да си го чете с телефона.

Очаквано гласуване - около 19:30 българско време, но вероятно ще закъснеят с половин-един час. В момента гледам дебатите по C-Span - голям цирк е!
          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от rozova pantera
            shte se napiete li bezpametno, che moje sled towa da mina da wi widq, hahaha
            Мини преди това, че да може и ние да те видим.

Коментар

• http://www.dnes.bg/article.php?id=58255
              自由西藏

Коментар

• shte se napiete li bezpametno, che moje sled towa da mina da wi widq, hahaha

Коментар

• Кво по-хубаво от това да посрешнеш добрата новина на маса!.......И да се отрежете както трябва!Приятно нулиране!
                  自由西藏

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit
                    Хехе, а Ален Делон е казал "Ако не можеш да победиш врага си, целуни го" ноо аз врагове на хоризонта не виждам. Всички сме хора и нищо човешко не ни е чуждо. Да седнем на маса да поговорим, хапнем и пийнем и попушим ... няма по-човешко.
                    преди време бех толкоз хубав, всеки искаше да ме целива.... ама с тоя чесън дето гоня вампирите

Коментар

• Хехе, а Ален Делон е казал "Ако не можеш да победиш врага си, целуни го" ноо аз врагове на хоризонта не виждам. Всички сме хора и нищо човешко не ни е чуждо. Да седнем на маса да поговорим, хапнем и пийнем и попушим ... няма по-човешко.
                      Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Боримечката
                        момчета, дето ще ходите ... дали ще ви пусне портиера като види бухалките дето сте приготвили за Пешо Тарабата ...???

Първоначално изпратено от tandem
                        След като прочетох последния пост на резервиращия масата в темата за Монбат ,Всички Вие които ше седнете с него на една маса довечера ми паднахте в очите .

както е казал Соломон " има време за война,
                        има време и за мир" ... тази вечер ще има мир
                        а между другото сега ме калесаха с 4 прекрасни кюфтенца,
                        окозах си морална подкрепа с едни 200 мл кайсиева оригинал - ако не пукна съм на пистата!

Коментар

• момчета, дето ще ходите ... дали ще ви пусне портиера като види бухалките дето сте приготвили за Пешо Тарабата ...???

Първоначално изпратено от tandem
                          След като прочетох последния пост на резервиращия масата в темата за Монбат ,Всички Вие които ше седнете с него на една маса довечера ми паднахте в очите .

Коментар

• Първоначално изпратено от coolice
                            сун дзъ е писал някакви неща преди повече от 2000 години колко е важно познаването на врага ... приятно или не отивам а и охраната нали не на страната на ъпарите

петък е кежуал деи по нормалните офиси остава да доиде някои с костюм
                            ами аз съм със сако
                            --
                            curiosity has killed the cat

Коментар

• сун дзъ е писал някакви неща преди повече от 2000 години колко е важно познаването на врага ... приятно или не отивам а и охраната нали не на страната на ъпарите

петък е кежуал деи по нормалните офиси остава да доиде някои с костюм
                              Business as Usual

Коментар

• Ама вие верно на кифтета каните :-)
                                А какъв ще да е дрескода на мероприятието?
                                А портиерина долу пуска ли по маратонки?

Коментар

Working...
                                X