Не съм 100%-ов,штот мой да ходя на Пловдивския да видя колегите,да ма почерпят-кой кафенце,кой уиски с бонбони,да им взема по някой каталог,да разгледам мацките и колите и т.н! Яка трамбовка ще е,и най-вероятно доста ще съм изморен,за да идвам на срещата,но ако не ходя към Пловдив,утре сутринта ще се запиша!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Заповядайте на среща на инвеститорите в петък 03.10.2008год.
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от psycoholicПървоначално изпратено от boshkoПървоначално изпратено от Зарзаватчийски гласВ първия момент гледам 150 и кусур посещения, викам си бре колко много авантаджии, пък списъка рехав, рехав..
И аз може да дойда, но ще си платя бирите и кифтетата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lazarПървият едър лов в събота Няма да успея.! Няма как,а много съжалявам.
Иначе на всички,които ще бъдат на срещата поздрави.
За мен щеше да бъде чест да съм сред личности,всеки от които може ако рече да вдигне СОФИКС с 5-10 %.
Ами пък ако вземете решение всеки да го направи като се приеме в петък ПЛАНА? :-)
"Какъв живот ни чака,че само си викам ДАНО"
ПО-БЕ-ДА!!!Не е съвет за покупко-продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от boshkoПървоначално изпратено от Зарзаватчийски гласВ първия момент гледам 150 и кусур посещения, викам си бре колко много авантаджии, пък списъка рехав, рехав..
И аз може да дойда, но ще си платя бирите и кифтетата.BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
1. Петър Караиванов
2. 1912
3. споменЪ
4. WASP
5. psycoholic
6. bе_google
7. toma23
8. куул аис
9. Иво
10. neduded
11. PLP
12. Наско11
13. boshko
14. mehudi
15. fenixsz
16. bate Goiko
17. Pesho777
18. Ташунко със сапа
19. Mr.Profit
20. Цецо
Един колега ме помоли да го запиша понеже няма регистрация във форума.
Коментар
-
Първият едър лов в събота Няма да успея.! Няма как,а много съжалявам.
Иначе на всички,които ще бъдат на срещата поздрави.
За мен щеше да бъде чест да съм сред личности,всеки от които може ако рече да вдигне СОФИКС с 5-10 %.
Ами пък ако вземете решение всеки да го направи като се приеме в петък ПЛАНА? :-)
"Какъв живот ни чака,че само си викам ДАНО"
ПО-БЕ-ДА!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от cooliceПървоначално изпратено от NegramotenТака ще се чувствам минат няма угодия
точно така
и за двете си прав
хубаво е да си намерим повод
а всеки може да изкара по 5-10-15 лева ако се наложи да се доплати , ако се надхвърли лимита
важното е да си го направим веселоНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Negramoten
Първоначално изпратено от _1912_Първоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от _1912_Първоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от the magАбе пичове я се стегнете и се съберете 900 калпака, че да има на човек по лев
Мен ми се идва ама съм обещал на жената да съм на едно нейно мероприятие, ако утре се измъкна ще се запиша...
Хади лека от мен
с една дума - отпусни се на воля
Коментар
Коментар