Първоначално изпратено от Negramoten
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Заповядайте на среща на инвеститорите в петък 03.10.2008год.
Collapse
X
-
Negramoten
Хайде има 10 мин само за записване. Друга аванта скоро няма да има!
Коментар
-
Първоначално изпратено от boshko1. Петър Караиванов
2. 1912
3. споменЪ
4. WASP
5. psycoholic
6. bе_google
7. toma23
8. куул аис
9. Иво
10. neduded
11. PLP
12. Наско11
13. boshko
14. mehudi
15. fenixsz
16. bate Goiko
17. Pesho777
18. Ташунко със сапа
19. Mr.Profit
20. Цецо
21.growth
Един колега ме помоли да го запиша понеже няма регистрация във форума.
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_Първоначално изпратено от boshkoПървоначално изпратено от TradanzaТова всичко в софия ли ша са сътои?
във Варна ............................... специално за траданца
Коментар
-
Първоначално изпратено от boshkoПървоначално изпратено от Зарзаватчийски гласПървоначално изпратено от psycoholicПървоначално изпратено от boshkoПървоначално изпратено от Зарзаватчийски гласВ първия момент гледам 150 и кусур посещения, викам си бре колко много авантаджии, пък списъка рехав, рехав..
И аз може да дойда, но ще си платя бирите и кифтетата.
Това все пак не е клуб за запознанства... или нещо бъркам? :PBULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Абе и П.К-да каже дали ще ви филмира-гледам надоле има такваз идея-и ние от прованса да оплакнем око.Първоначално изпратено от TradanzaПървоначално изпратено от boshkoПървоначално изпратено от TradanzaТова всичко в софия ли ша са сътои?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Зарзаватчийски гласПървоначално изпратено от psycoholicПървоначално изпратено от boshkoПървоначално изпратено от Зарзаватчийски гласВ първия момент гледам 150 и кусур посещения, викам си бре колко много авантаджии, пък списъка рехав, рехав..
И аз може да дойда, но ще си платя бирите и кифтетата.
Това все пак не е клуб за запознанства... или нещо бъркам? :P
Коментар
Коментар