Ще се радвам да се присъедина към вашата група.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ново сборище, ново сборище :-)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Зарзаватчийски гласПървоначално изпратено от ИмператорътКолко броя досега сбрахме се?
Аз набройках 7-8! Но нека да дадем време на всички да се натуткат!
Форумката Добричка миналият път обеща да дойде, но и изникна работа в последният момент! Да се чувства добре заповядала!BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Първоначално изпратено от PIMPМомчета, аз като с милиард може ли и аз да дойда?
цел милярт си е тва
... ама ше требва да плАтиш сметката...
(а па кат плАтиш афтоматично че си флезеш ф нашия клуп на мильонерите.. )
налЕ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Re: Ново сборище, ново сборище :-)
Първоначално изпратено от ИмператорътАре, банда, не е ли време пак да си спретнем сборище, да седнем някъде на теферич, да смучем бири, да лижем рани (на който му се) и да обсъждаме великолепният шанс за удряне на кьораво, който възникна от заешките изпълнения напоследък...
Навити ли сте? :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътПървоначално изпратено от PIMPМомчета, аз като съм с милиард може ли и аз да дойда?
Идвайте всички, момчета, сгащихме капиталистическият паразит !!! :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от PIMPМомчета, аз като с милиард може ли и аз да дойда?
Идвайте всички, момчета, сгащихме капиталистическият паразит !!! :-)Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от PastirПървоначално изпратено от ИмператорътПредложете ден и час... Другата сряда 6-7 часът кефи ли ви?
само мильонери !!!
и нито стинка по-малку..
:P:P:P
Коментар
-
pastir
Първоначално изпратено от ИмператорътПървоначално изпратено от ivan61Първоначално изпратено от ИмператорътЕ, събрахме се веч известно количество играчи... :-)
Ама да ви предупреда, че рекорда ми е еднолитрова халба за 23 секунди.
Коментар
Коментар