Първоначално изпратено от psycoholic
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ново сборище, ново сборище :-)
Collapse
X
-
pastir
-
Първоначално изпратено от PastirПървоначално изпратено от ЛилиНяма такова нещо приятелю! Истината е, че бях поканена и ще се радвам да се запозная с интересни хора като вас!
Коментар
-
Първоначално изпратено от PastirСПИСЪК СПИСЪК СПИСЪК
Императорът
Колчо Слепеца
Pastir
Investment
Лили
Слонче
Айде почнах го - който го няма да се добавя.BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
pastir
СПИСЪК СПИСЪК СПИСЪК
Императорът
Колчо Слепеца
Pastir
Investment
Лили
Айде почнах го - който го няма да се добавя.
Коментар
-
niki5
Първоначално изпратено от boshkoПървоначално изпратено от niki5Първоначално изпратено от NikolaTazi duma sborishte mi zvuchi se edno she se subirate veshtici, veshteri, magiosnici i tn. :P
Yes, sir. August ste doida da napravja inspekcija- i mi donesi karti4ka ot Barcelona
Коментар
-
pastir
Първоначално изпратено от ЛилиНяма такова нещо приятелю! Истината е, че бях поканена и ще се радвам да се запозная с интересни хора като вас!
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от niki5Първоначално изпратено от NikolaTazi duma sborishte mi zvuchi se edno she se subirate veshtici, veshteri, magiosnici i tn. :P
Коментар
-
niki5
Първоначално изпратено от NikolaTazi duma sborishte mi zvuchi se edno she se subirate veshtici, veshteri, magiosnici i tn. :P
Коментар
-
Anton Chigurh
Tazi duma sborishte mi zvuchi se edno she se subirate veshtici, veshteri, magiosnici i tn. :P
Коментар
-
pastir
Първоначално изпратено от ЛилиЩе се радвам да се присъедина към вашата група.
Коментар
Коментар