IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Записване за Учредителното събрание на Асоциацията

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Понеже явно няма да смогнем за датата 25.11.2007, а пък и аз няма да мога да присъствам, отлагаме Учредителното събрание за по-късна дата с цел обсъждане на устава и набиране на повече желаещи за членове и симпатизанти.
    Накратко, тази неделя НЯМА ДА ИМА УЧРЕДИТЕЛНО СЪБРАНИЕ!!!!
    Забравете дада 25.11.2007, защото на нея няма да се случи нищо.
    FREEDOM IS NOT FREE!!!

Коментар

• Записвам се и аз

Логично е редовите служители да могат да участват, а тези, които са decision makers да не могат.

Така или иначе едно такова ограничение е по-скоро символично. Ако някой шеф на фонд случайно иска да участва в организацията, ще изпрати леля си и никой няма да разбере. Не правим масонска ложа и не би трябвало да се притесняваме от изтичане на информация, а само от външно влияние върху действията ни. Но ако тези лица са единици (до 49% ), те няма да могат да влияят, затова аз не виждам кой знае какъв проблем в това отношение.

Митко

Коментар

• Записвам се.
        Обаче, кое е вярното?

Да могат да членуват всякакви ч.л и ю.л вкл. работещите в ИП без самите ИП, банки и др.подобни
        или
        Поканени са всички, но, членове на Асоциацията могат да бъдат само несвързани лично или служебно със ИП,Банки и Фондове лица.

не, че ме касае лично..но е важно.

Коментар

• Re: Записване за Учредителното събрание на Асоциацията, 25.1

Само записалите се ще имат право на глас.

Записвам се да присъствам, но колеги нека да не поставяме още от началото безсмислени ограничения, нека се съберем, максимално повече хора.
          Подкрепям и мненията изложени в смисъл, че е необходимо време да се преосмислят текстовете на устава на сдружението и в този смисъл нека събранието е отворено за всеки, който има възможност и подкрепя идеята, пък нищо, че не се е записал в списък.
          Следва да се предвиди възможност за коригиране на текстове на място, в противен случай ще трябва да се прави втора среща, иначе ще прилича на спуснат за гласуване устав.
          [/url]

Коментар

• Подкрепям деята. Значи чакаме документите.

Коментар

• Мисля че не е лошо да изкоментираме проектодокументите и поддържам Оогито . За съжаление ако е тази неделя не мога да пътувам - имам ангажименти .По принцип подкрепям идеята .
              просто минавах

Коментар

• добра идея ,дано се получи
                "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Да, така е май най-добре! Да не я родим после сляпа от бързане!

Коментар

• Съгласен съм с долното мнение.

Коментар

• много бързате.
                      пуснете проекто устава да се обсъжда 1-2-3 седмици. да се чуят различни мнения, идеи.
                      да се самоиздигнат достатъчно кандидати за ръководните постове, всеки да си напише визията.
                      тогава повече хора ще дойдат и цялата организация ще е по-полезна.

Коментар

• Колеги моля Ви, пращайте ми мейл на посочения адрес.
                        Малко по-късно в темата, адвоката ще публикува проекто-устава и мястото. ( т.е. тук в тази тема)
                        В София ще е събранието.

Коментар

• Аз също ще участвам. Къде обаче и в колко часа?
                          Благородството задължава

Коментар

• Аз имам желание да участвам.
                            Ако може освен устава, да споменете и къде ще е учредителното събрание?

Коментар

• Мисля, че е редно да публикувате някъде проектът за устав ила какъвто там ще бъде учредителният документ. Предполагам, че има вече изготвен проект (имам предвид конкретен текст, а не само списък от принципи).....
                              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Записване за Учредителното събрание на Асоциацията

Моля всички които ще дойдат на Учредителното събрание на Асоциацията на индивидуалните инвеститори да пратят мейл на адрес:
                                todorangue@gmail.com
                                Нека мейла да съдържа име и фамилия и ника Ви ако сте писали във форума.
                                То ще се проведе в неделя на 25, където ще изберем Управителни органи и официално ще я учредим.
                                Само записалите се ще имат право на глас.
                                Поканени са всички, но, членове на Асоциацията могат да бъдат само несвързани лично или служебно със ИП,Банки и Фондове лица.
                                Желателно е, освен да ми пускате мейл, да се записвате и тук в темата, за всеки случай, да не се загуби нещо по трасето.
                                Ако някой не може да присътствува, но желае да даде своя глас за Асоциацията, нека във мейла да посочи кой ще гласува вместо него или да ме упълномощи мен, като изрично каже за какво и как да гласувам.
                                ( Какво име, какъв У.С и т.н)
                                Колеги, очакваме сериозно отношение по въпроса, ясно е че трябва сами да си помогнем ако искаме да се промени нещо към по-добро.
                                Събранието ще е в София, адвоката ще публикува по-късно проекто устава и залата.
                              Working...
                              X