IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Записване за Учредителното събрание на Асоциацията

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от netware5
    Първоначално изпратено от dalcom
    Има ли някой който да не е разбрал че под 1000 лева ( и то на бързащи акционери!) акция на Трейса нема да види?
    Под 1500 лева, изобщо ама нема нужда да се коментира.
    И за да не влязат некви бабуини служители на тоз и на онзи в темата и прочие, искам да кажа:
    - Не се хабете.
    Пригответе си 1,500 или си ходете някъде по къра.
    Тва е положението Марийке.
    ПП>> ще помоля олигофрените с идиотските цифри да не влизат в темата, шото като задам 2-3 въпроса обикновено се стапят като л...о в дъжд.
    И този ще ни прави "Асоциация на индивидуалните инвеститори"......

Боже, Боже, колко мъка има по тоя свят Боже....
    На мен този пич ми се струваше смислен, но след такъв коментар не знам колко хора биха искали точно той да ги представлява.... или си е просто шегаджия знае ли човек

Явно за доста хора тука цел N.1 e да пускат повече постове (теми) с идеята че това ще направи менението им по-авторитетно.

Нека всеки сам да си прави изводите...

Коментар

• КРАСНОДАР , МНОГО ДОБРЕ ПОВЕЧЕТО ПРИКАЗКИ СА ТИ ПРАВИЛНИ , НО ИМА МАЛКО , ДАЖЕ ПОВЕЧКО ГНЯВ КОЕТО НЕ Е ДОБРЕ !

КАТО НАЧАЛО , НЕКА ДА СЕ СЪБЕРЕМ НА 15.12 .2007 Г.
      ДА СЕДНЕМ , ДА ОБМЕНИМ МИСЛИ ОЧИ В ОЧИ !
      НЯКОЙ НЕЩА ЩЕ ОТХВЪРЛИМ ДРУГИ ЩЕ ДОБАВИМ,
      ЩЕ ПОСТИГНЕМ КОНСЕНСУС ПО ДРУГИ И
      ЩЕ ИЗБЕРЕМ МЕЖДУ НАС ЛИЦА КОИТО ДА СЕ ЗАЕМАТ ДА Я
      НАПРАВИМ -- АНИИ --- !
      НЕКА ДА СЕ СЪБЕРЕМ КАТО НАЧАЛО , ДА ИМА НАЧАЛО
      15.12.2007Г. !
      Tova e BFB , zasega e taka !

Коментар

• Първоначално изпратено от dalcom
        Има ли някой който да не е разбрал че под 1000 лева ( и то на бързащи акционери!) акция на Трейса нема да види?
        Под 1500 лева, изобщо ама нема нужда да се коментира.
        И за да не влязат некви бабуини служители на тоз и на онзи в темата и прочие, искам да кажа:
        - Не се хабете.
        Пригответе си 1,500 или си ходете някъде по къра.
        Тва е положението Марийке.
        ПП>> ще помоля олигофрените с идиотските цифри да не влизат в темата, шото като задам 2-3 въпроса обикновено се стапят като л...о в дъжд.
        И този ще ни прави "Асоциация на индивидуалните инвеститори"......

Боже, Боже, колко мъка има по тоя свят Боже....
        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от krasnodar
          Чета форума от 4 години. Не ми е приятно да пиша. Анонимноста няма автоцензура. Все пак обаче се печем на един огън.
          Днес, след съответното количество приети „ноти” реших да привикакам Музата и докато се подмива под душа ще направя най- вероятно неуспешен опит да прокоментирам ТЕМАТА провокиран от ДУМИТЕ на АА "Липсват навици да се четат законите. Не може интернет форум да е определящ за пазара"
          Да, но една „Асоциация на независимите индивидуални инвеститори” на БФБ може и е сила. Скромните ми проучвания показват ( ако ми повярвате, не е задължително), че НЕЗАВИСИМИТЕ ИНДИВИДУАЛНИ ИНВЕСТИТОРИ на борсата държат между 40-55% от активите. Т.Е. ние сме сила, която организирано може да помете пазара. Лошото че сме индивидуалисти и трудно може да бъдем организирани. Точно на това стъпва и АА. Значи трябва да бъдем организирани на проста основа с максимално гъделичкане на на егото.
          Леле почнах да се увличам .
          На ТЕМАТА:
          Бих се включил в „АСОЦИАЦИЦИА НА НЕЗАВИСИМИТЕ ИНДИВИДУАЛНИ ИНВЕСТИТОРИ НА БФБ”, чийто членове могат да го докажат. Не знам как на този етап, но на бъдещ ми е ясно.
          І. ЦЕЛ: Защита интересите на членовете си, работещи на БФБ с всички законови средства.
          Което означава:
          Защита от държавен орган нарушил закона:
          Пример: АА Те го питат за „тенджерата под налягане” той отговаря, че не е говорил за „балон”.
          Къде е тук „АСОЦИАЦИЦИА НА НЕЗАВИСИМИТЕ ИНДИВИДУАЛНИ ИНВЕСТИТОРИ НА БФБ”, за кратко АНИИ, ами да му обясни , че при тенджерата под налягане без клапан и балон ,който се надува до пръсване резултатът за интелигентния инвеститор е един и същ Т.Е. изказано е мнение, което е меко казано недопустимо от от закона (добре е и той да го чете ) гледна точка и трябва да си ходи, както си отиде и от една друга агенция. Има слух който се размахва, че въпросното лице играе на БФБ чрез подставени лица и е придобило 2000 акции на Трейс. Повтарям Слух е, виждал съм допълнителната памет, но не и информацията. Слух е, но какво пречи да кажа в последсвие
          „ Ами бях без очила, бах му мамата кво съм видял, внучката това ми каза, пък тя е първи клас , бах му мамата кво е прочела след учителската стачка” Така е Бай Апо, да не те нарочят , че си пръдльо.
          Защита от ИП:
          Ами просто е, аз съм в Капман, да ме извинят всички работещи там, ( Бог ми е свидетел, добро съм видял, като отношение, нямам предвид нищо инсайдерско, просто заради името ми, познават ме, уважават ме, приятно ми е да си общувам и анализирам 1-2 пък даже по изключение 3 пъти месечно ), но днешното изявление на Ялъмов, ми промени мнението за Капман. Мислех че съм избрал добрия ИП, пък както обикновено се потвърди, че гарван, гарвану око не вади.
          Т.Е. собствен ИП
          1. Към учередяваненето на собствен ИП, всеки член е длъжен да открие сметка поне от от 1000 лв и до една година да си прехвъли сметките към новия ИП. Така ще дойде и финансирането. Говорим за Кобосите .
          2. Забрана на ИП да прави Фондове от всякакъв вид. НИИ(НЕЗАВИСИМИТЕ ИНДИВИДУАЛНИ ИНВЕСТИТОРИ НА БФБ ) могат да участва към различни фондове към други ИП НЕОГРАНИЧЕНО.
          ІІ. ЧЛЕНОВЕ: Всеки който играе за собствен риск.
          ІІІ. УПРАВЛЕНИЕ: Дискриминационно, но препоръчително, без юристи, икономисти, лекари и учители. Мотиви вижте докъде докараха РБ като депутати, държавни служители, специално натъртвам на магистрати и ликвидатори. А ми те не ползват Българския език справка DALCOM, тотален неграмотник, предлагащ се за власт. Не ми отговори на въпроса, който му зададох. Май 3 месеца е обсъждал с HIHI на чаша в кухнята устава на сдружението . Абсулютно непознавване на средата. Ало адвоката дето щеше да публикуваш устава, аз съм прост Физик, но ако публикуваната дискриминационна пачавра е твое дело ще те бия пред всеки съд.
          Управлението е дело на Членовете на сдружението, а изразител на тяхното мнение е говорителя. Със финансовата сметка разполага специално избрано лице, но я управлява събранието. Повдига се финансов проблем и се гласува в сайта между 17 и 19 часа същия ден по висшегласие.
          Пичове имам още какво да кажа, но музата ми качи на дъртия (, пък съм вече на 52 години и трябва да се възползвам от ситуацията.) До догодина. Успех през новата 2008, щото АА и КК осраха остатъка 2007 и лично съм убеден ,че ще спечелят на ваш гръб. Като ви уврът куфалниците, може да мисе обадите ( за включване в такава асоциация, като прост член, но имайте предвид,че съм небезизвестния дразнач, щото не търпя неграмотност с диплома )
          ІV Членски внос не е нужен, освен при записване еднократно. Колкото толкова зависи от приоритетите.
          Колко си прав само,лошото е че не пишеш. Пише бе човек ще бъдеш много по полезен и може да излезе нещо истинско,то лесно така само да четеш и аз така правих 1 г. после не издържах и почнах.Оня А.А. остави го сам ще си го набие.Не сме четяли бахти глупаците дет сме тука.Четем,четем и книжки и закони, ама клатите ни хубаво и чак са осрахтеееее.Затова бях твърдо и още съм за идеята и създаването на
          АСОЦИАЦИА НА НЕЗАВИСИМИТЕ ИНДИВИДУАЛНИ ИНВЕСТИТОРИ НА БФБ.

Коментар

• дразни ме познаването на грубия , а не на правния тон в НЕТА

Коментар

• Много добре!!!Е аз съм химик,но кво от това.До 1 година те стигам!!!
              Ние с Нета не сме чак толкова анонимни!!И кво от това!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от krasnodar
                Чета форума от 4 години. Не ми е приятно да пиша. Анонимноста няма автоцензура. Все пак обаче се печем на един огън.
                Днес, след съответното количество приети „ноти” реших да привикакам Музата и докато се подмива под душа ще направя най- вероятно неуспешен опит да прокоментирам ТЕМАТА провокиран от ДУМИТЕ на АА "Липсват навици да се четат законите. Не може интернет форум да е определящ за пазара"
                Да, но една „Асоциация на независимите индивидуални инвеститори” на БФБ може и е сила. Скромните ми проучвания показват ( ако ми повярвате, не е задължително), че НЕЗАВИСИМИТЕ ИНДИВИДУАЛНИ ИНВЕСТИТОРИ на борсата държат между 40-55% от активите. Т.Е. ние сме сила, която организирано може да помете пазара. Лошото че сме индивидуалисти и трудно може да бъдем организирани. Точно на това стъпва и АА. Значи трябва да бъдем организирани на проста основа с максимално гъделичкане на на егото.
                На ТЕМАТА:
                Бих се включил в „АСОЦИАЦИЦИА НА НЕЗАВИСИМИТЕ ИНДИВИДУАЛНИ ИНВЕСТИТОРИ НА БФБ”, чийто членове могат да го докажат. Не знам как на този етап, но на бъдещ ми е ясно.
                І. ЦЕЛ: Защита интересите на членовете си, работещи на БФБ с всички законови средства.
                Което означава:
                Пример: АА Те го питат за „тенджерата под налягане” той отговаря, че не е говорил за „балон”.
                Къде е тук „АСОЦИАЦИЦИА НА НЕЗАВИСИМИТЕ ИНДИВИДУАЛНИ ИНВЕСТИТОРИ НА БФБ”, за кратко АНИИ, ами да му обясни , че при тенджерата под налягане без клапан и балон ,който се надува до пръсване резултатът за интелигентния инвеститор е един и същ Т.Е. изказано е мнение, което е меко казано недопустимо от от закона (добре е и той да го чете ) гледна точка и трябва да си ходи, както си отиде и от една друга агенция. Има слух който се размахва, че въпросното лице играе на БФБ чрез подставени лица и е придобило 2000 акции на Трейс. Повтарям Слух е, виждал съм допълнителната памет, но не и информацията. Слух е, но какво пречи да кажа в последсвие
                „ Ами бях без очила, бах му мамата кво съм видял, внучката това ми каза, пък тя е първи клас , бах му мамата кво е прочела след учителската стачка” Така е Бай Апо, да не те нарочят , че си пръдльо.
                Защита от ИП:
                Ами просто е, аз съм в Капман, да ме извинят всички работещи там, ( Бог ми е свидетел, добро съм видял, като отношение, нямам предвид нищо инсайдерско, просто заради името ми, познават ме, уважават ме, приятно ми е да си общувам и анализирам 1-2 пък даже по изключение 3 пъти месечно ), но днешното изявление на Ялъмов, ми промени мнението за Капман. Мислех че съм избрал добрия ИП, пък както обикновено се потвърди, че гарван, гарвану око не вади.
                Т.Е. собствен ИП
                1. Към учередяваненето на собствен ИП, всеки член е длъжен да открие сметка поне от от 1000 лв и до една година да си прехвъли сметките към новия ИП. Така ще дойде и финансирането. Говорим за Кобосите .
                2. Забрана на ИП да прави Фондове от всякакъв вид. НИИ(НЕЗАВИСИМИТЕ ИНДИВИДУАЛНИ ИНВЕСТИТОРИ НА БФБ ) могат да участва към различни фондове към други ИП НЕОГРАНИЧЕНО.
                ІІІ. УПРАВЛЕНИЕ: Дискриминационно, но препоръчително, без юристи, икономисти, лекари и учители. Мотиви вижте докъде докараха РБ като депутати, държавни служители, специално натъртвам на магистрати и ликвидатори. А ми те не ползват Българския език справка DALCOM, тотален неграмотник, предлагащ се за власт. Не ми отговори на въпроса, който му зададох. Май 3 месеца е обсъждал с HIHI на чаша в кухнята устава на сдружението . Абсулютно непознавване на средата. Ало адвоката дето щеше да публикуваш устава, аз съм прост Физик, но ако публикуваната дискриминационна пачавра е твое дело ще те бия пред всеки съд.
                Управлението е дело на Членовете на сдружението, а изразител на тяхното мнение е говорителя. Със финансовата сметка разполага специално избрано лице, но я управлява събранието. Повдига се финансов проблем и се гласува в сайта между 17 и 19 часа същия ден по висшегласие.
                Пичове имам още какво да кажа, но музата ми качи на дъртия (, пък съм вече на 52 години и трябва да се възползвам от ситуацията.) До догодина. Успех през новата 2008, щото АА и КК осраха остатъка 2007 и лично съм убеден ,че ще спечелят на ваш гръб. Като ви уврът куфалниците, може да мисе обадите ( за включване в такава асоциация, като прост член, но имайте предвид,че съм небезизвестния дразнач, щото не търпя неграмотност с диплома )
                ІV Членски внос не е нужен, освен при записване еднократно. Колкото толкова зависи от приоритетите.
                Не можеш да си представиш колко ме кефиш...... И колко си прав..... Може би щото и аз съм физик и отявлените простотии ги надушвам моментално И съм само 5-6 години по-малък от теб

Успехи ти желая и наздраве!

Коментар

• Чета форума от 4 години. Не ми е приятно да пиша. Анонимноста няма автоцензура. Все пак обаче се печем на един огън.
                  На ТЕМАТА:
                  Което означава:
                  Защита от ИП:
                  Т.Е. собствен ИП

Коментар

• Първоначално изпратено от ogito
                    много бързате.
                    пуснете проекто устава да се обсъжда 1-2-3 седмици. да се чуят различни мнения, идеи.
                    да се самоиздигнат достатъчно кандидати за ръководните постове, всеки да си напише визията.
                    тогава повече хора ще дойдат и цялата организация ще е по-полезна.

Напълно подкрепям
                    Нищо не препоръчвам

Коментар

• Записвам се и аз.Идеята е добра и перспективна.
                      Ако се отнесем сериозно и натрупаме достатъчно участници
                      тежестта пред институции като БФБ и КФН ще достатъчна
                      за да се съобразяват с нашите предложения.

Коментар

• всъщност колко асоциации има, че във форума има 2 - и как сега се записва като аз вече съм записан в една от всичките - ама незнам как)))
                        Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Предлагам да се сложи анкета с няколко дати и хората да гласуват. Ще сложа това предложение и в другата тема за събранието.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala
                            Мисля,че м/у 21.12-24.12 е най удобно да се проведе сбирката.Хем дотогава да се избистрят нещата!!!
                            21.12 е петък, след който следват 5 (пет) почивни дни, после 2 (два) работни (27-28.12) и после пак 4 (четири) почивни до 01.01 включително.

Така че ако нещо ще се прави трябва да е по-рано, иначе отиваме догодина. разумно е да бъде в периода 10-15 или 17-20 декември, ако ще е в работни дни или на 8-9 или 16 декември ако ще е в почивни дни. Обръщам внимание, че 15 декември (събота) е работен ден.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи Кънчев
                              Понеже явно няма да смогнем за датата 25.11.2007, а пък и аз няма да мога да присъствам, отлагаме Учредителното събрание за по-късна дата с цел обсъждане на устава и набиране на повече желаещи за членове и симпатизанти.
                              Накратко, тази неделя НЯМА ДА ИМА УЧРЕДИТЕЛНО СЪБРАНИЕ!!!!
                              Забравете дада 25.11.2007, защото на нея няма да се случи нищо.
                              ще е добре да се махне датата от заглавието
                              "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Мисля,че м/у 21.12-24.12 е най удобно да се проведе сбирката.Хем дотогава да се избистрят нещата!!!

Коментар

Working...
                                X